Puan

810 üzerinden
60 kişi
2020 34. kitabı
Lise yıllarımda bir hocamın elinde görüp okuma imkanı bulmuştum. 17 18 yaşlarındayken epey etkilenmiş olmalıyım ki pdfini gördüğümde hatırlayıp tekrar okumak istedim. Kitap, konusu itibariyle Türk dizisi tadında klasik aşk hikayesi. (o yıllarda niye etkilenmisim belli :))Dili akıcı ve basit. Bunların yanısıra güven problemini ele almış. Yazar, Amerikan karşıtlığı yabancı hayranlığının kötülüğü vs. Konularinda mesaj vermeye çalışsa da başarılı olduğu söylenemez. Klişe, hafif ve yavan kalmış. Iyi okumalar dilerim :)
·496 syf.·
2015 40. kitabı
Ali varlıklı ünlü şirket sahibi ama pek de mutlu olmayan , Hazel ise sürekli gülen , neşeli ,Ali'nin şirketinde bir çalışanıdır. Bambaşka hayatları olan bu iki insanın hayatı buluşacaktır ve de Hazel Ali'nin hayatını değiştirecektir . Aşkın , insan üzerindeki etkisini o kadar güzel anlatan bir kitap ki.. ŞİDDETLE öneriyorum herkese .Harika bu kitap .
HazelTayfun Şahin · Cinemascope Yayınları · 2011217 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
2019 1. kitabı
Serinin tamamamını okudum. Hazelin yeri ayrı. İki saatte bitebilir. Akıcı. Yazarın kendisiyle de konuşma fırsatım oldu... Kitpları okunur.. Rahatlıkla okuyabilirsiniz.
2014 3. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2014 00:00
Seriyi çok kısa zamanda okudum. Bu aşk bir çırpıda okunur zira. Film olacağını duyduğumda acaba hangi hislerle izlerim diye düşündüm hep. Ve artık izlememiz gerekiyor
2019 26. kitabı
Açıkcası kitabı yıllar önce isminden dolayı almıştım :) Dili akıcı, hikaye hızlı ilerliyor. Herkesin çok çabuk ve kolay okuyabileceği bir kitap. Fakat beğenmedim. Özellikle de gay karakterin sanki hastalıkmış da iyileşmiş gibi lanse edilmesi kısmında fazlasıyla rahatsız oldum. Okumak için kitap öner deseler önerir miyim? Hayır.