Scared Sexy Collection #1

İngilizce
E-kitap

2026 21. kitabı
Okunma: 23 Mart 2026 02:02
Yazarın en son Gelin kitabını okumuş ve farklı bir tür denemesini takdir etsem de kitabı sevmediğim için yarım bırakmıştım. Bu kitabı da yine fantastik türündeydi ama bu sefer hakkını vermiş. Yani yalan yok, fantastik kısım sadece Aethelthryth'in (daha okunamaz bir isim olabilirdi bence, bu bir tık kolay olmuş -_-) vampir, Lazlo'nun da vampir avcısı olmasından ibaretti. Ama zaten bu kadar kısa bir kitapta detaylı bir fantastik okumayı beklemiyordum. Aşksal anlamda keyif alsam yeter diyordum ki o konuda umduğumu hâyli hâyli buldum. Yazarın ketum erkek karakterlerinden sonra Lazlo gibi net birini okumak bana iyi geldi, yaralarımı sardı. Hafızasını kaybettiğinde bile bam güm ilerledi adam resmen. Aethelthryth de genel tavırları ve Lazlo'ya olan yaklaşımıyla kalbimi kazandı. Fakat keşke o da hisleri konusunda daha açık sözlü olsaydı. Yaptıkları hislerinin göstergesiydi tabii ama kitabı onun gözünden okuduğumuz hâlde Lazlo'nun hisleri kadar onun hislerine vakıf olamamamız beni bir tık üzdü. Hani o da olsa kitaba şak diye 10'u yapıştırırdım.
2025 77. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2025 00:13
son zamanlarda tam da ihtiyacım olan türden bir kitaptı; kısa, eğlenceli ve ana başlığın hakkını verecek ölçüde seksi. ilk kez bir vampir × vampir avcısı kurgusu okudum ve aralarındaki dinamiği, etkileşimleri beğendim. ana kadın karakter anblöblö bilmem ne çok komikti, esprileri falan güldürdü. erkek karakter lazlo ise bence çok çekici bir havaya sahipti, sırf bunun için kitabın daha uzun olmasını isterdim eheheh:) ama kısa bir kitap ve bu kısa kitaba bu kısalıkta inceleme yeter. konusu ise kısaca lazlo vampir kızın peşinde yüzyıllardır ve bir gün hafızasını kaybedince vampir kızın eline düşüyor ve tatlı, ponçik olaylar yaşanıyor aralarında. tavsiye ederim, birkaç saatte bir kahve eşliğinde bitirebileceğiniz eğlenceli bir kitap:)
2026 22. kitabı
Kısacık bir kitabın yorumu ile geldim.Vampir ve vampir avcısının aşkını konu alıyor.Birbirleriyle yüzyıllardır mücadele ediyorlar.Yolları belli aralıklarla kesişiyor.Lazlo’nun Aetheltryth’i (gerçekten neden böyle bir uzun bir isim )takip etme sebebi ınu avlamak değil bambaşka tabi bunu okuyoruz kitabın sonunda.Onun hisleri bana geçti.Çünkü Aetheltryth ‘de duygu namına bir şey yoktu.Yıllardı Lazlo’yı avcı olarak görmüş sonuçta.Yani uzun olabilirdi kitap bence potansiyeli varmış çünkü.Yıllar boyunca karşılaşmalarını okuyabilirdik,çift bakış açısıyla daha da güzel olurdu.

Ali HazelwoodYazar · 7 kitap
Ali Hazelwood aslen İtalyalı, Japonya ve Almanya'da yaşadı ve doktora yapmak için ABD'ye taşındı. Nörobilimde bir profesör oldu. New York Times En Çok Satan Yazarı.