Kozmik Sırlar

Eftalya Kitap
9786052198575

2021 164. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2021 00:51
Yeni Dünya Düzeni sloganıyla hükûmetleri ve şirketleri ele geçiren, beyinleri yıkayıp inanç sistemlerini yıkmaya çalışan, yüzyıllardır gizemini koruyan İlluminati'nin kozmik sırları bu kitapta: * Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarını İlluminati nasıl etkiledi? * İlluminati'nin dünyayı yöneten gizli aileleri kimlerdir? * Hangi örgütler gizli veya açıktan İlluminati'ye hizmet etmektedir? * Örgüt üyeleri hangi metotlarla seçilmekte ve nasıl eğitilmektedir? * İlluminati'nin kozmik sırları nelerdir ve çocukları kimlerdir? * Nasıl projelerle insanlığın sonunu getirmeye çalışmaktadırlar? Ve daha fazlası…“Yeni Dünya Düzeni” sloganıyla hükûmetleri ve şirketleri ele geçiren, beyinleri yıkayıp inanç sistemlerini yıkmaya çalışan, yüzyıllardır gizemini koruyan İlluminati'nin kozmik sırları bu kitapta: * Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarını İlluminati nasıl etkiledi? * İlluminati'nin dünyayı yöneten gizli aileleri kimlerdir? * Hangi örgütler gizli veya açıktan İlluminati'ye hizmet etmektedir? * Örgüt üyeleri hangi metotlarla seçilmekte ve nasıl eğitilmektedir? * İlluminati'nin kozmik sırları nelerdir ve çocukları kimlerdir? * Nasıl projelerle insanlığın sonunu getirmeye çalışmaktadırlar?
İlluminatiAli Kuzu (Gazeteci) · Eftalya Kitap · 202047 okunma
2021 10. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2021 10:29
Kitap İllimünati tanımı yaparken tüm dinlere ve otoritelere karşı mücadele eden gizli bir yapılanma olarak ifade ediyor,bununla birlikte İlluminati'nin karşísında tek güç olarak İslamiyeti gösteriyor.Bunu kendi içersinde çelişik ve aynı zamanda zorlama bir değerlendirme olarak görüyorum. İslamiyet dışındaki tüm dinlerin ve ideojilerin İlluminati'nin gizli amaçlarına hizmet eden yapılar olduğu iddiası kendi ideolojik bakış açısının bir yansıması olarak mesnetsiz ve yersiz olduğunu belirmek isterim. Kitapta ayrıca Hitler'in İlluminati'nin bir üyesi olduğu ve aslında Yahudi davasının bir neferi oldugu iddiası tarihi gerçekler açısından gülünçtür.Ezilenlerin kurtuluşu için múcadele eden Komünist Düşünce'yi dahi bu gizli yapılanmanın içine dahil etmesi benim açımdan yazarın olaya bilimsel değil ideolojik ve dinsel referansları açısından baktığını düşünmeme neden oldu. Bütün bu eksikliklerine rağmen okunmasında fayda olacağı kanaatindeyim.
İlluminati Kozmik SırlarAli Kuzu (Gazeteci) · Eftalya Kitap Yayınları · 202047 okunma
2020 99. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2020 18:33
Bir dönem fazlasıyla ilgimi çekmiş bir oluşum İlluminati. Onlar hakkında kimi iddialar çok ütopik olmasına rağmen gün geçtikçe gerçekleşmesi hem korkutuyor, hem de ilgimi daha da cezbediyor. İlluminati denilen böyle bir topluluğun olduğu, dünyanın zengin ve güçlü ailelerinden oluştuğu ve 'Yeni Dünya Düzeni' getirerek insanlığı etkileri almak istemeleri bilinen ve kabul edilmiş gerçekler. Peki neden ve niçin kendilerini üstün görüyorlar, kime hizmet ediyorlar? Bu ve bunun gibi bir çok kafa karıştırıcı soruyu ve cevabını; kimi gerçeklere dayanan, kimi de komplo teorisi olarak göreceğimiz bir çok bilgi, video, belge kitaplarda, internet ortamında mevcut. Ali Kuzu tüm bunları bu kitapta toplamış. Bir çok konuyu biliyordum ama bilmediğim bir kaç iddia da mevcut kitapta. Bir de bazı şeyler daha iyi oturdu kafamda. Neden şeytana hizmet ettikleri, taptıkları, neden Hitler'e destek verdikleri gibi... İlki yani kendilerini seçilmiş ırk gibi görmeleri ve şeytana bağlılıklarının sebebi; Havva'nın Cennet'ten kovulmadan önce Şeytan'la yakınlaşması ve babası Şeytan olan Kabil'in soyundan geldiklerine inanmaları. İkincisi ise; kendileri de Yahudi olan Rothschild ailesinin, Yahudi vatandaşları Filistine çağırarak orayı Yahudi Anavatanı yapma çabalarına destek olacağı inancı ile Hitler'e destek vermesi. Böylece Yahudi vatandaşlar ya zulümden kaçacak, kaçmayan ise zaten Rothschild'ler için ölümü hak eden hainler olmuş olacak. Kitapta yazarın kaleme aldığı bir çok dehşet verici olay var. Özellikle benim zihnimi bugünlerde fazlasıyla meşgul eden ve hâlâ öyle insanların var olabileceğine inanmakta zorlandığım ama maalesef o rezillerin var olup, bağımlısı oldukları Adrenochrome... Ve bu uğurda katledilen yüzbinlerce çocuk... Ve bunu kullanan bir çok ünlü isim. Sebep gençlik, güzellik ve

Ali Kuzu (Gazeteci)Yazar · 70 kitap
Gazeteci ve Araştırmacı-Yazar Ali Kuzu'nun bu zamanda kadar 100'e yakın araştırma ve inceleme kitabı çeşitli yayınevlerinde yayımlanmıştır. Yazar evlidir ve İstanbul'da yaşamaktadır.