Yazarla yeni tanışmama rağmen üslubunu ve kitabını beğendiğimi belirtmeliyim. Bilinçli müslüman nasıl olmalı? Sorusunun cevabı gibi bir kitap.. Yazar her sayfada kalbin sözü bir olmalı der gibi. Altı çizilecek onlarca söz var, onlarca düşünmemiz gereken sorun var diyerek sözlerime son veriyorum. Okumak, neyi nasıl okumak? Bunların cevabını okudukça bulabilmemiz dileğiyle.
Bu yazara ait okuduğum ilk kitap harika bir kitaptı her satırı bir ders . bir saatimi almadı bitirmek. okudukça okumak istiyorsun. Seveceğinizden eminim 🤭
Yazar;
Espirili, düşündürücü, sade, net ve bir o kadar da haklı
Kitap içeriği ile kitap tasarımının uyumu çok güzel. Bir bütünlük kaplıyor kitabı okumaya başladığınızda
Kitap, yazarın kitaplarında ve soyal medya mecrasında paylaştığı "Berceste cümleler"den oluşmaktadır. Kitabı elime alınca bırakasım gelmedi.Bir söz diğer söz ile yarışırcasına ömrüme hep isabet etti. Bazen bir cümle onlarca sayfalık bir kitabın mesajını içeriyordu.Ve kitapta yer alan şu duaya kalbi sonsuz amin diyorum
Yarabbim!
Sana uzattığımız çaresiz ellerimizi, sıkılı yumruk haline getirmemiz için bize kuvvet ver ve zalimlerin bileklerini kırmak için yardım et.
Allah ;Zalimlere, kafirlere, müşriklere ve tüm azgınlara kasırgalar, seller ve depremler gönderip onları yok etse de bizde de keyfimize baksak...
Kalbin Sözü, Bayram Karaçor