Tahmini Okuma Süresi:
2 sa. 43 dk.
Sayfa Sayısı:
96
Basım Tarihi:
Eylül 2010
Yayınevi:
Can Yayınları
ISBN:
9789750712203
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·96 syf.··
2023 6. kitabı
·
13 saatte okudu
·
Okunma: 17 Temmuz 2023 08:14
15 kısa hikayeden oluşan bir kitap. Bazılarını sevdim özellikle kar meleği beni çok etkiledi. Hikayelerin hepsi hüzünlü bir kaçı da yarım bırakılmıştı. Örneğin Madam Lora’nın hikayesi neydi çok merak ettim. Ama öğrenemeyeceğim elbette :) bu sebeple yazara kızmadım değil :)
1000Kitap
KarmeleğiÖzlem N. Yılmaz · Can Yayınları · 201016 okunma
7/10
·96 syf.··
2020 17. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 29 Nisan 2020 23:40
Kitap kısa kısa öykülerden oluşuyor. Öykülerde ise genel olarak dramatik konular seçilmiş. Kitabın arkasında yer alan: "Uyarıyoruz: Ne keten ne de pamuk helva bu öyküler! cümlesinden kitabın acı olaylardan bahsedeceği belli oluyordu. Kitaptaki birkaç öykü gerçekten insanın yüreğini dokunup acıtan cinstendi. Genel olarak başarılı buldum diyebilirim kitabı.
Edebiyat
KarmeleğiÖzlem N. Yılmaz · Can Yayınları · 201016 okunma
Reklam

Yazar Hakkında

Özlem N. YılmazYazar · 7 kitap
1978 doğumlu. 2000 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliğinden mezun oldu. Yazmaya üniversite yıllarında başladı. Kayıp Yalnızlık Ormanı adlı ilk öykü kitabı Eylül 2006 da, Kızböceği adlı ikinci öykü kitabı Şubat 2008 de Everest yayınları tarafından, Karmeleği adlı öykü kitabı Eylül 2010 da Cangençlik Yayınları tarafından yayımlandı. Bazı öyküleri ve yazıları Mahsus Mahal, Kitaplık, Notos Öykü, Hece Öykü, Eşik Cini, Lacivert dergilerinde ve Radikal Kitap Eki'nde yayımlandı. Yazınsal çalışmalarını sürdüren yazar, Aytekin Yılmaz’la evli. Halen İstanbul’da öğretmenlik yapıyor.