Kopmuş İp

Arıkan Yayınevi
Sıralamalar

2019 14. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2019 21:06
Bir polisiye nasıl olmamalı ve bir kitabı okurken nasıl zaman kaybedilir adlı eser kendisi . Gereksiz yere 4 buçuk saatim gitti kitabı okurken kimseye tavsiye etmiyorum .
2019 50. kitabı
Okunma: 20 Mart 2019 14:19
Dikkat spoiler içerir. İpek, kocası Doğan ile sorunlar yaşayan başarılı bir psikologdur. Bir gün amcasının eşi Serpil kendisinden gizlice borç para ister ve kocasının onu Figen adında bir kadınla aldattığını söyler. Şok olan İpek bu olayı arkadaşı Gül ile araştırmaya başlar. Serpil sevgilisi olan Ateşe parayı verir. Ateş, Ali Öztürm ve Figen'in kocası Mustafa ile beraber silah kaçakçılığı yapmaktadır. Alinin eşi Deniz de istemeden de olsa İpek'i yanlış yönlendirir. Organize şube müdürü Ahmet Taşdemir ve Ekrem bu çeteyi araştırırken İpek ve ailesi ile tanışır ve Ekrem İpek'e aşık olur. Serpil ve Ateş öldürülmüştür. Acaba polis bu çeteyi yakalayabilecek midir? İpek ile Doğan barışacak mıdır? Katil kim veya kimlerdir? Keyifle okunan bir roman.
2019 25. kitabı
Kitapta polisiyenin ipi nasıl koptuğu yerde bırakılır açık bir örneğini okuyoruz. Merak uyandırıcı bir başlangıçla başlasa da çok basit dille yazılmış, karakter analizi yapılmamış ve daha da önemlisi kitapta güçlü hiçbir karakterin olmaması, heleki kadın karakterlerin. Benim için sınıfta kaldı maalesef. Bir de kitapta istisnasız herkes sigara içiyor. Her an her yerde çıkartıyorlar sigara yakıyorlar. Biraz fazla abartılı bir durum. . .

Şule ŞahinYazar · 4 kitap
ODTÜ Psikoloji Bölümü mezunudur. Psikolog olarak çalışmakta olup Türk Psikologlar Derneği Genel Müdürü, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi ve AB/Dünya Bankası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projelerinde Gender Expert olarak görev yapmıştır.Eserleri: Kopmuş İp (2005), Kocama Tuzak Kurdum (2008), Kırmızı Kadifenin Sırrı (2012).