Ocak 2016
Ka Kitap

·250 syf.·
2016 1. kitabı
İsmail KÜÇÜKKAYA Türkiye'nin son 15 yılını özetleyerek yazmıştır. Yazar bunu yaparken yalın ve akıcı bir dil kullanmıştır. Medeni bir insanın yapması gerektiği ve haber sunum üslubundan da bildiğimiz hakikatleri ortaya koyarak, kişileri hakaret ederek değil hata ve kusurlarını göstererek düzeltmesi gerektiği şeyşeri uzerine basarak anlatmıştır. ben kitabı çok beğendim eminim sizde kitabı aldığınızda pişman olmayacaksınız.
Korkmaİsmail Küçükkaya · Ka Kitap · 201660 okunma
2022 78. kitabı
Okunma: 21 Mayıs 2022 15:33
Kitabın adı:Korkma Yazarın adı:İsmail Küçükkaya Sayfa sayısı:160 Günümüzde gazetecilik mesleğinin çok zorluklar bir meslek olduğu ve çok zor şartlarda çalışmak zorunda olduklarını acaba yazım çıkacak mı acaba sansürlenecek mi hep bunlar var . Korkma diyor ne görüyorsan ne yaşıyorsan yaz sen yazmazsan ben yazmazsam bu halk nasıl öğrenecek . Hani bir söz vardır Sen yanmazsan ben yanmazsam Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa Nazım Hikmet Ran
Korkmaİsmail Küçükkaya · Ka Kitap · 201660 okunma

İsmail KüçükkayaYazar · 6 kitap
İlk ve ortaöğrenimini Kütahya'da tamamladı. 1993 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 1991'de Hürriyet Gazetesi'nde başladığı muhabirlik görevine daha sonra Sabah ve Star gazetelerinde devam etti. 2000 yılında Akşam Gazetesi'nde köşe yazarlığına başladı. 2003 yılında Akşam'daki yazılarının yanı sıraSkytürk Televizyonu Ankara Temsilciliği görevine getirildi. 2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilcisi olarak çalıştı. Kasım 2008'de getirildiği Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini Haziran 2013'e kadar sürdürdü. Eylül 2013'ten beri FOX Televizyonu'nda Çalar Saat adlı programı sunmaktadır. 2008 yılında Cumhuriyetimize Dair isimli bir kitap hazırlamıştır.