Kuruluş Osman

Sıralamalar

Osman Gazii
2023 17. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2023 07:38
Tarihimi öğrenmeyi çok istiyorum fakat ansiklopedi ve daha ağır dille yazılmış kitapları okumayı sevmiyorum , anlamıyorum diyenler için harika bir kitap . Kitabı okuyup bitirince şöyle bir dalıp kalıyor insan tarihimiz ne kadar şanlı dönemlere tanıklık etmiş . Ve ne kadar ulu önderler gelip geçmiş . Sadece ismen bildiğim ve ezbere öğrendiğim şeylerin altında ne kadar derin manalar ve zorluklar yatıyormuş meğerse ... Tarihi kitap okuma serisini daha çok devam ettireceğim gibi. Umarım gerçeklik dışına çıkmayan ve anlatımı güzel olan yazarlara denk gelirim . Kitabı okuyacaklara keyifli okumalar ...
2021 1. kitabı
Ben kuruluş Osmanı okuyalı 2 ay oldu ve kitabı çok beğendim Osman bey ve verdiği mücadeleyi çok iyi anlatıyor herkese tavsiye ederim herkese iyi okumalar
Tarih
2019 23. kitabı
Osmanlı temellerini nasıl atıldığı , Selçuklunun yıkılışı üzerine devleti Aliyenin kayılar tarafından devam ettirileceği ön görülmüş ve Bizans tekfurlarının nasıl dize getirildiğini anlatan buram buram tarih kokan bir eserdir. Bu eser belge niteliğine alınmalıdır.
2021 17. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2021 11:55
Severek takip ettiğim bir yazar olarak yine hayran bıraktı kendine kesinlikle herkese tavsiye ederim.Ozellikle kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gayet akıcı ve sürükleyici
Kitap
2020 1. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2020 09:57
Osmanlı Devleti'nin kuruluş zamanlarını öğrenmek için harika bir kitap , Yazar çok fazla detaya inmeden coşkulu bir şekilde size Osmanlı Devleti'nin kuruluş zamanlarını en güzel şekilde anlatmış. Benim gibi tarihe ilgisi olanlara kesinlikle öneririm.
Devletini Oğuz Töresi Üzere Kuran Osman Gazi'nin Romanı
Puan vermedi
Osmanlı kuruluş öncesini anlatan yüzeysel bir roman . Fazla detay yok kısa ve öz bir anlatım var. Ertuğrul gazi'nin ölümüne de değinilmiş. Devletini adalet ve oğuz töresi üzerine kuran Osman Gazi'nin romanı
Tarih
2020 72. kitabı
Bu topraklar üzerinde yaşayan insanların geçmişlerini nereden geldiklerini nereye gideceklerini bilmesi hasebiyle bu eseri okumaları okuyuculara gerçekten çok şey katacaktır .Ben çok büyük bir feyz aldım Umarım sizde beğenirsiniz ilk kuruluş felsefemiz e doneriz . ülke olarak bu coğrafyada tekrar huzur ve mutluluk daim olur inşallah..ŞEYH EDEBALİ nin ruhu şad olsun
2025 9. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2025 00:00
Osmanoğullarının ilk quruluş dövrünü və o dövrü çox yaxşı izah edir. Tarixdən Həyat tərzinə kimi hər şeyi çox yaxşı bir formada yazılıb , bəzi kitablardan çooooox daha yaxşıdır. Kuruluş Osman

Ufuk TufanYazar · 17 kitap
"Edebiyatçı - Yazar" Ufuk TUFAN "Yeni Türkiye" ideali için kaleme aldığı "Kayıp Kitap" isimli romanını çıkardı.