Nisan 2012
Minval Yayınları

2016 154. kitabı
Okunma: 04 Aralık 2016 00:00
Korku-gerilim türü kitaplara çok sıcak bakmadığımdan sanırım bana pek hitap etmedi. Oysaki yazarın Kalbimde bir yara bozcaada kitabını çok beğenerek okumuştum. Evet bu kitapta da sonu ters köşe yaparak bitirmenin dışında , sona kadar gelirkenki olaylar fazla aynı türden tekrarları içermesiyle gerilim-korku düzeyini vasatın üstüne çekememiş. Türü sevenler için okunası bir kitap. Keyifli okumalar
MahzenTolga Aydoğan · Minval Yayınları · 201227 okunma

Tolga AydoğanYazar · 12 kitap
Ankara’da doğdu, büyüdü. Üniversiteden sonra İstanbul’da Sinema-TV eğitimi veren Türker İnanoğlu Vakfı’nı burslu kazandı. Çocukluk yıllarında günlük tutan, öyküler karalayan bir talebeydi. Onun bir yansıması da olarak TURVAK’ta kendisini geliştirmek istedi. Yazarlık hocası ünlü edebiyatçı ve senarist Ahmet Yurdakul’du. Talebeliği devam ederken Türker İnanoğlu’nun şirketi Erler Film’e önerildi. Burada Yeşilçam’ın önemli senaristlerinden, kıymetli bir isim olan Erdoğan Tünaş’tan da usta-çırak ilişkisi içinde senaryo yazımının inceliklerini öğrendi. On altı yıllık yazarlık kariyerinde Arka Sokaklar, Kanıt, Bizim Evin Halleri, Cennet Mahallesi gibi on beş civarında TV dizisinin senaryo ekiplerinde görev yaptı. 12 Eylül, 6-7 Eylül Olayları gibi sosyolojik olayların bireye yansımasını romanlarına yansıttı. Atatürk’ün İzindekiler ise yayınlanan onuncu kitabı oldu.