Küçük şeylerin nasıl büyūk şeylere dönüşebileceğini göstermiş yazar. Naval Army deki katı kurallardan ve deneyimlerinden de bahsetmiş. Iyi bir düşünce pratiği yaptıran kitap.
Make Your BedAmiral William H. McRaven · Grand Central Publishing · 2017397 okunma
Yatağını Topla Konu aslında düzenli yaşam ve zihni toplamakla ilgili dersler çıkaracağınız insanı iyi hissettiren, düşündüren, zihnin karmaşıklığını düzenlemeye yardımcı olabilecek bir kitaptı tavsiye ederim.
Yatağını ToplaAmiral William H. McRaven · Pegasus Yayınları · 2017397 okunma
Gerçek Yaşama dair yaşanan zorluklara mücadeleere karşı galip gelebilmek için ince çizgilerden bahset müthiş bir kitap tavsiye edilir.
Birşeyler yapmayı istiyorsan önce yatağını toplamakla başla :)
Sevgili yazarımız kitabın büyük bir bölümünde almış olduğu donanma eğitiminden bahsediyor, ardından anıları ile almış olduğu eğitimi bağdaştırarak olaylardan çıkardığı mesajları iletiyor. Aslında 1 sayfalık mesajı 140 sayfaya yaymış, bence yaymasa da olurmuş.
Başlangıç seviyesinde bir kişisel gelişim kitabı, bende pek bir heyecan uyandırmadı.
Yatağını ToplaAmiral William H. McRaven · Pegasus Yayınları · 2017397 okunma
#Okudumbitti
Benim gibi yatağını toplamaktan aciz birine bile etki ediyorsa okumaya değer hikayelerinden ders almaya değer bir kitap...
Hergüne bir görevi tamamlayarak başlayın. Size hayatta destek olacak birini bulun. Herkese saygı duyun. Hayatın adil olmadığını ve sık sık tökezleyeceğinizi bilin. Ama risk alırsanız, en zorlu zamanlarda direnirseniz, zorbaları sindirir, ezilenleri yerden kaldırırsınız ve asla pes etmezseniz hayatınızı ve hatta dünyayı iyi yönde değiştirebilirsiniz...