Burak Turna
Gökhan ve Mert , Gerçekliğin paramparça olduğu bir dünyaya gözlerin açıyor. Kimliklerin birbirine karıştığı , akıl oyunlarının ölümcül stratejilere dönüştüğü bir dünyada , Türklerin Anadolu’daki varlığına kast edecek korkunç bir sırra ulaşmak ne kadar kolay olabilir. Bildiğimiz politik oyuncuların yerini gerçek oyunculara bıraktığı hızlı bir aksiyon , derin sorgulamaların da kapısını aralıyor. ‘’Metal Fırtına 6 : Uyanış ‘’ Metal Fırtına serisinin en iyi kitaplarından birisi olmaya aday. Ölümcül Sırra ulaşması gereken sadece Gökhan ve Mert mi ? Bu sırrı kim kim neden Gizledi ? Zihnimizin kalıplarını parçalamadan o sırra ulaşabilecek miyiz ? Cevaplara ulaşmak için ilk gereken şey ; UYANIŞ…
Kitabın Konusu:
182 sayfa

7/10 puan verdi
Serinin ilk kitaplarını o kadar çok beğenerek okumuştum ki rüyalarıma bile giriyordu yaşanılan olaylar ama bu kitap sırf para kaygısıyla yazılmış gibi geldi umarım önceki kitaplar ve bir sonraki kitaplar arasında köprü olması açısından bu şekilde yazılmıştır.
10/10 puan verdi
Bu seriye bayılıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum son iki kitabı kaldı ama keşke daha fazlası olsa. Bazen kitaba öyle kaptırıyorum ki kendimi sanki olaylar gerçek gibi gelmeye başlıyor
9/10 puan verdi
Yaşanan patlamadan sonra okyanusta ölmek üzere iken kurtarılır Gökhan Birdağ. Ancak Özel Operasyonlar Dairesi dene bir örgütün Orta Doğu ile ilgili kanlı planları vardır ve Gökhan'ı piyon olarak kullanmak isterler. Gökhan bir şekilde akıl sağlığını korur ve Roma'da kendisini kurtarır. Yanında Lora Wilkins adında bir MI6 ajanı da vardır. Mert ile iletişime geçer. Bir sır vardır. Bu sır yüzünden Türk milletinin yok olması söz konusudur. Bu yüzden İtalyan istihbarat şefini kaçırır. Bu arada da İngilizler bir İtalyan denizaltını batırır. Ancak bir Amerikan destroyerinde lazer silahı vardır ve namlusu Mert'in Avusturalya'dan bindiği Roma uçağına çevrilmiştir. Keyifle okunan bir roman daha.

Burak Turna
Burak TurnaYazar · 18 kitap
Burak Turna, 20 Ocak 1975 tarihinde İstanbulda doğdu. İlk, orta ve lise ögrenimini Yeşilköy, İstanbulda tamamladı. Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesinde İşletme okudu. Medya sektöründe, dergi ve kitap çevirmenliği, ekonomi muhabirliği yaptı; sonrasinda bankacılık, tekstil gibi çeşitli işlerde çalıştı. Yazma serüveni, günlük, öykü gibi ara adımlar olmadan doğrudan roman yazmakla başladı, ancak hayal kurma serüveni, bilincinin açıldiğı ilk andan beri sürüyor. Orkun Uçar ile yazdıkları Metal Fırtına ve daha sonra tek başına yazdığı Üçüncü Dünya Savaşı adında ki romanları Türkiyede en çok satan kitaplar arasında oldu. Uzun süre Türkiye'nin gündeminden düşmedi.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.