Yazarın öyle bir tarzı var ki hem itici,hem psikopat hem de sürükleyici.En komplike yazarlardan biri bu hatun ama şekilde okutuyor kendini.
Kitabımızda ailesini küçük yaşta trafik kazası sebebiyle kaybetmiş İndie ,Ünlü bir Rock yıldızı olan ,başı beladan kurtulmayan ve bağımlılık geçmişi olan Alex’e bakıcılık yapmaktadır.Alex tam bir pislik,her türlü Rock yıldızı saçmalığı var.Kıza bir sürü taciz ve aşağılamada bulunuyor.Kızımızda malum cinsel çekimler sebebiyle genelde yelkenleri suya indiriyor falan falan.Bu kadar da uçkurunuza düşkün olmayın be kızım!
Neyse ilerleyen bölümlerde bazı süprizler ve olaylar yaşanıyor ama bence çok saçmaydı.Kurgu zayıf ama yazarın kalemi iyi.Karakterlerde çok sevilesi değildi ama diyorum ya bir şekilde bu kadın kendini okutmayı başarıyor.
Yazarın tarzına alışkın olmayan ve sevmeyen hoşlanmayacaktır.Yerden yere vurur.Başlamak için de doğru kitap değil ama ben sıkılmadan okudum.O yüzden puanım 7!
İyi okumalar
Kesinlikle hayat kırıklığı oldu. Başı belaya girmiş ve düzelmeye çalışan bir rock yıldızı ile ona bakıcılık yapan genç bir kızı konu alıyor. Çok fazla klişeydi.
L. J. Shen ciddi sevdiğim yazarlardan ara ara okuyorum ne yazdıysa okurum kafasındayım fakat bu kitap ilk defa beni memnun etmedi . Yani yazarın tarzına uymuyor gibi Rockstar ve onun rezil rüsva imajı yüzünden götünü toplayan masum iyi kız hikayesi . Aslında konu sevdiğim tipteydi ama tam ifade edemediğim eksiklik vardı . L. J. Shen 'in ilk defa bu kitabını tavsiye etmiyorum .
L. J. Shen, çağdaş ve genç yetişkin romantik romanları alanında New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Washington Post ve Amazon'da 1 numaralı çok satan yazardır. En çok kaygı dolu, karanlık kitapları ve neredeyse kurtarılamaz alfa kahramanlarıyla tanınan yazar, dişleri ve pençeleri olan peri masalları yazıyor.
O, ailesi, evcil hayvanları ve içsel sorunlarıyla birlikte şirin bir sahil kasabasında yaşıyor ve okumaktan, seyahat etmekten, yemek pişirmekten ve huysuz kedisiyle vakit geçirmekten keyif alıyor.