Sanki konulu porn kitabı okuyormuşum hissi verdi. Kitapta hiçbir duyguyu alamadım. Çok kötüydü. Adam kadını sevmiyor cinsel bir dürtü ile hareket ediyor bence. Yazar seriye nasıl devam etmiş merak ettiğim için devamını okurum muhtemelen.
Smut severler burada mı?( Erotik kitap)
Bir güvenlik şirketi ceosu Ethan, eskiden tanıştığı bir adamdan kızına koruma tahsis etmesi için telefon alır. Bu işi kabul etmek istemez, hatta adamı başka bir şirkete yönlendirmek ister. O sırada kızın fotoğrafını görünce fikrinden vazgeçer. Çünkü Brynne çok güzel bir genç kadındır.
Aynı zamanda modellik yapan Brynne’nin o akşam fotoğrafları sergileniyordur.
Onu görmek için sergiye kayılan Ethan, gece bitmeden Brynne ile tanışmış, onu evine bırakma şansı yakalamıştır.
Birkaç gün içinde kendilerini bir ilişki içinde bulurlar. Ethan’ın kontrolcü, Brynne’nin itaatkar olduğu bir ilişki.
Birbirlerinden elektrik almalarının saniyeler sürmesi hiç abartı değil ama bir anda aşık olup bir ilişkiye girmeleri abartı geldi. Bunu bir yere oturtabilenler kitabı beğenecektir.
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Kolay okunan akıcı bir dille yazılmış. Basit kurgusuyla sürpriz yaratmayan bende iz bırakmayan bir kitap. Devam kitaplarını okumam. Belki de benim tarzım değildir. Yazara da haksızlık etmek istemem.
Gecenin bir yarısı okuyup bitirdim. Aslında ilk başları Grey çakması olduğunu düşünüyordum ama sonradan ilgimi çekmeyi başardı. Kızın çıplak modellik yapması onayladığım bir şey olmadı. Ve ethan'ın top sakalları..... Yazarın anlatımı biraz daha güzel olsa daha eğlenceli olacağını düşünüyorum Pat diye bittiği için ikinci kitabı da indirip okuyacağım. Tavsiye eder miyim.. Hmmm
Herkese merhabalar.
Kitabın kapağı kötüydü ama bu tarz kapakların ardından güzel kitaplar çıkabiliyor diye düşünerek bir şans verdim. Kitabın pdf ini okudum. Ben bu hatayı yaptım siz lütfen yapmayın. Öncelikle kitabı 2 saatte bitirdim. Kitap cidden hızlı okunuyor ve reading slump tan belki çıkarabilir ama kötü. Öncelikle her şey o kadar hızlı olduki neden bu kadar hızlı oldu anlamadım. Kitabın en başından en sonunu tahmin ettim yani her şey tahmin edilebilirdi bunu da beğenmedim. Karakterlerin birbirleri ile olan ilişki de çok oldu bittiydi ve kitap sadece cinsellikti diyebilirim bir yerden sonra okumayı bıraktım çünkü okuma keyfi vermiyordu.
Serinin ikinci kitabını da okuyacağım çünkü bakacağım daha ne kadar kötü olabilir ama tavsiye etmem okumayın.
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Cinsellik üzerine kurulu bir kitap. Fazla abartılı evet ama bu türlerde böyle yoğunluk hep yaşanıyor. Grinin elli tonundaki gibi koruyucu bir erkek ve korunması gereken bir kız anlatılıyor. Farkı ise güvenlik şirketi sahibi zengin ve yakışıklı erkeğin kızı geçmişi nedeniyle koruması için tutulması, kızın bundan haberi olmaması ve ilişkilerinin başlaması.Bu tür romanları sevenler beğenebilir diye düşünüyorum.Iyi okumalar...
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Ethan Ethan ahh yıllar geçsede sen başka yerde olacaksınız. Güzel seven adamların başında geliyorsun. ️ Seriyi bir çırpıda okuyup bitirmiştim uykusuz kalmayı göze almıştım ve iyi ki uykusuz kalmışım dediğim kitapların başında geliyor
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Beklentim çok fazlaydı açıkçası. Ama ilk baştan hemen kimin olabileceği konusunda bir fikrim oldu. Sonuna kadar okudum ve tahminim doğru çıktı. Ters köşe olmadım. Çok sıkılmadım da, çok heyecanlanmadım da. Seri bir kitap, devamını okumakta kararsızım . Bu arada +16 bence. İyi okumalar
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Okuduğum diğer erotik romanlardan farklı olarak anlatılan ilişki BDSM tarzında değil sadece normal cinsel ilişki tarzında bir kitaptı bu yönden hoşuma gitti.
Yalnız karakterler arasındaki aşkı fazla hissedemedim çok havada kaldı. Bence bunun sebebi baş karakterleri tek başına ele aldığımızda da kendileri hakkındaki özelliklerinin, duygularının, düşüncelerinin de havada kalmasından kaynaklanıyor.
Aradığımı pek bulamadım.
ÇırılçıplakRaine Miller · Yabancı · 2014499 okunma
Açık sahne çoktu , onun dışında iyiydi.İkinci kitabı okusam mı okumasam mı kararsızım.Sonu çok saçma bitti.Açıkçası devamını merak edecek bir durum olmadığı kanaatindeyim.
Raine, on üç yaşındayken ilk Barbara Cartland romanını aldığından bu yana aşk romanları okuyor. Kitabın 1975'te satın aldığı "The Flame is Love" olduğunu sanıyor. Ve artık kendisi de aşk romanları yazdığından, onları okumayı asla bırakmama şansı çok yüksek. Kabul etmek gerekirse, Raine'in hikâyeleri Bayan Cartland'ı mezarında çevirecek kadar açık, fakat onun fikrine göre uzun, esmer ve yakışıklı bir kahramanın asla modası geçmez.
Asla! Artık seksi aşk hikâyeleri yazmak vaktinin çoğunu dolduruyor. Eğer yazmak Raine'i çok uzağa götürürse, onu gerçek hayata çekip çıkaracak prens gibi bir kocaya ve iki tane pırıl pırıl oğula sahip. Oğulları hikâye yazmaktan hoşlandığını biliyor, fakat birini okumayı asla istemediler. (Raine bu konuda çok minnettar.) Okuyucularından haber almayı ve kitaplarındaki karakterlerle ilgili sohbet etmeyi seviyor. Raine'le Facebook'tan iletişim kurabilir ya da şu anda ne üzerinde çalıştığını görmek için RaineMiller.com adresini ziyaret edebilirsiniz.