Gidilmesi Gereken Yol

Masaşi Kişimoto
Ekim 2012
Gerekli Şeyler Yayınları
Sıralamalar

Naruto-Neji karşılaşması kıyasıya rekabet doluydu. Neji'yi yenmek kolay bir şey değil gerçekten. Yalnız Neji'nin hikayesine detaylıca yer vererek uzatmışlar biraz. Lakin bizim hınzır Naruto'muz yine yapacağını yaptı. :) Kankurou'nun neden çekildiğini tam olarak anlayamadım, kesin bir planı var bu kumcuların. Shikamaru ile Temari maçı epey hareketli geçti, gölgelerden kaça kaça yakalanmıştı sonunda Temari. (benim en güzel bulduğum kızdır bu arada) Yalnız bizim Shika'ya göre maçı kazanmak da ''çok zahmetli'' geldi. :) O kadar ertelenmesine rağmen sonunda Sasuke arenaya geldi, bakalım Gaara ile olan maçı nasıl geçecek, Kakashi ile dağın zirvesinde ne yaptılar? Gaara onların yanına neden gitti? Kakashi, Gaara'yı fark ettikten sonra neler oldu? Bunların cevaplarını bir sonraki ciltte göreceğim anlaşılan. :)
Naruto 7. CiltMasaşi Kişimoto · Gerekli Şeyler Yayınları · 2012218 okunma
2022 102. kitabı
Bu cilde kadar okuyabildim Turkiye sartlari sag olsun,animesinden aldigim keyfi alamadigim bi manga serisi oldu genellikle mangalari animesine karsilik tercih ederim ama narutonun diririii diriri hizli muzigini duymadan nandeyooo cigligini duymadan bi eksik hissettim ama boyle bir eser var oldugu icin bu manga serisi benimnicin inanilmaz kiymetli
Naruto 7. CiltMasaşi Kişimoto · Gerekli Şeyler Yayınları · 2012218 okunma

Masaşi KişimotoYazar · 93 kitap
Kişimoto Masaşi, Japon manga Naruto 'nun çizeridir. Mangaka olarak yayımladığı ilk çıkışını, 1996 yılında Şūeişa tarafından sunulan Karakuri 'dir. 1999 yılında, sonraki çalışması Naruto, Haftalık Shonen Jump adlı manga dergisinde yayınlamaya başladı. Kişimoto, Shonen Jump tarafından yeni sanatçılara ayda bir kez verilen Hop Step Ödülü'nü aldı. Dragon Ball serisinin yaratıcısı Akira Toriyama'dan etkilendiğini söyleyen Kişimoto, ayrıca ilk Mobile Suit Gundam serisi ve Akira filminden de etkilenmiştir. İkiz kardeşi Seişi Kişimoto da bir mangakadır ve 666 Satan olarak da bilinen O-Parts Hunter'ın yaratıcısıdır.