Kahramanın Köprüsü

2012
Gerekli Şeyler Yayınları
Sıralamalar

2017 129. kitabı
Bu cildi her okuduğumda duygulanıyorum. Arkadaşlığı, sevgiyi, farklı insanlara karşı duyulan nefreti gibi birçok konuyu çok güzel anlatmış. En sonda umut ışığıyla bitmesi ve Naruto'yu Naruto yapan kişiliğinin temelinin bu ciltte atıldığı için yeri her zaman ayrı olacak bende. Bu cildi bitiresiye kadar Naruto'yu okuyabilirseniz ondan sonra bağımlılık yaratacağına yüzde yüz inanıyorum. Gerisinde her kurguda olduğu gibi hatalar boşluklar olsa da bu manganın verdiği alt mesajlar bence sonuna kadar kapatıyor. Keyifli okumalar dilerim.
Naruto 4. CiltMasaşi Kişimoto · Gerekli Şeyler Yayınları · 2012316 okunma
Bu cildinde de epey olaylar oldu, ölenler öldü kalanlar sağ olsun. :) Şu parşömenin etkisini tam olarak anlayamadım ya neyse. Burada da Sakura'nın çıkışını hiç beklemiyordum. Naruto veya Sasuke'den beklerdim de Sakura hep geri planda kalmıştı. Ochinomaru2nun (ismini yanlış yazmış da olabilirim) planını ve amacını tam olarak çözebilmiş değilim. Acaba Kabuto'nun verdiği kartta kimin ismi vardı? Naruto'nun mu yoksa Sasuke'nin mi? Sasuke daha ağır basıyor gibi ama Naruto olursa da şaşırmam. En son kısmına epey şaşırdım, gerçi Sasuke hemen öncesinde işkillenmişti zaten. Son olarak da, kemikleri iri olan insanlara asla şişko demeyin :)
Naruto 4. CiltMasaşi Kişimoto · Gerekli Şeyler Yayınları · 2012316 okunma

Masaşi KişimotoYazar · 93 kitap
Kişimoto Masaşi, Japon manga Naruto 'nun çizeridir. Mangaka olarak yayımladığı ilk çıkışını, 1996 yılında Şūeişa tarafından sunulan Karakuri 'dir. 1999 yılında, sonraki çalışması Naruto, Haftalık Shonen Jump adlı manga dergisinde yayınlamaya başladı. Kişimoto, Shonen Jump tarafından yeni sanatçılara ayda bir kez verilen Hop Step Ödülü'nü aldı. Dragon Ball serisinin yaratıcısı Akira Toriyama'dan etkilendiğini söyleyen Kişimoto, ayrıca ilk Mobile Suit Gundam serisi ve Akira filminden de etkilenmiştir. İkiz kardeşi Seişi Kişimoto da bir mangakadır ve 666 Satan olarak da bilinen O-Parts Hunter'ın yaratıcısıdır.