Mart 2017
Doğan Novus

2018 82. kitabı
Okunma: 21 Mart 2018 19:54
Aşkın toplumsal hayattaki doğruları, yanlışları. Platonik veya karşılıklı aşkın en saf hali belkide. Belki de kilolu olmanın aşktaki yansıması. Dünya da güzel bulunan kadınların kilolu ya da daha kibar bir dille balık etli olanların olması aşka nasıl anlamdırır. Günümüz aşkları vücuda yönelik olmasının sebepleri ne dir peki???
Puan vermedi·268 syf.·
2019 4. kitabı
Merhabalar kitap dostları:) Yazar gayet sade bir dille aşkın hallerini ve anlamını anlatmış. Kadın-erkek ilişkilerinde ilkel benliğin farkında olmadan hayatımızdaki seçimlerimizi nasıl etkilediğinden bahsetmiş. Zaman zaman kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum. Bu kitapta tek sevmediğim uygulama kısmı oldu. Neuro format eft uygulamaları bölümünü okurken biraz sıkıldım. Düşünce gücüne ve beynin gücüne inanan biriyim ama bu tarz uygulamaları yapmayı sevmiyorum. ️Çok tavsiye edebileceğim bir kitap değil. Uygulama ve eft kısmı dışında diğer konular genelde bildiğimiz şeyler. Sevgiyle kalın..
NEURO AŞK /aşkı şansa bırakma onunda bilimi var
2021 21. kitabı
Okunma: 21 Aralık 2021 15:07
Hayatınızda hiç gerçekten aşık oldunuz mu? Cevabınız Evet ise,o duyguyu ilk nerenizde hissettiğinizi hatırlıyor musunuz? Kalbinizde mi yoksa karnınızda mı? Kalbinizde sımsıcak bir duygunun yoğunlaştığını mı, yoksa midenizde Kelebekler titreşmeye mi başladı? Değişim pekte kolay değildir aslında. Bilmekten çok daha fazlası gereklidir.
Alıntı
2022 24. kitabı
Okunma: 20 Mart 2022 20:00
Barış Muslu'nun çok ince bir dili, çok kıvrak bir zekası var. Daha önce başka bir kitabını daha okumuştum. Ama uygulamaları yapamadım. Kitap benim değildi ve dikkatimi çeken yerleri de işaretleyemediğim için tekrar tekrar da bakma imkanım olmadı. Bu kitapta yine benim değil ama artık biliyorum ki Neuro serisini bende en yakın zamanda kısmet olursa kitaplığıma ekleyeceğim. Keyifli okumalar dilerim.
2021 23. kitabı
Beynimizin bizler farkında olmadan bizi aşka ne şekilde ve nasıl yönlendirdiğini sade ve keyifle okuyabileceğimiz bir kitap olmuş. İnsanlık tarihine ve genetik aktarımlarımıza değinen bu kitap ayrıca insana bazen "Yahu bu da bundan mıymış?" dedirterek eğlenceli bir hal alıyor :) Fakat belirtmeliyim ki uygulama kısmı biraz eksik kalmış.

M. Barış MusluYazar · 6 kitap
1975 yılında doğdu. Orta ve lise eğitimini Tarsus Amerikan Koleji'nde sürdürürken, lise döneminde gittiği ABD'de toplam 2 senede liseyi ve 3 senede Michigan Tech Üniversitesi'ni bitirerek 20 yaşında genç bir mühendis olarak Türkiye'ye döndü.1994 yılında Amerika'da aldığı NLP eğitimleri onun hayata çok daha farklı bir pencereden bakmasını sağladı. Çeşitli kuruluşlarda profesyonel olarak çalışırken, aynı zamanda NLP danışmanlığı yapmaya devam etti. Bu arada, Koç Üniversite'nde işletme mastırını tamamlayarak, 2001 yılında kendi şirketini kurdu. Bu tarihten beri, Türkiye'de yüzbinlerce insanın kullandığı teknoloji servislerini yaratmanın dışında, yaşam koçu ve danışman olarak çalışmalarına devam ediyor.