28 Temmuz 2016
E-kitap

"Beni sevmeyi unutma."..."İmkansız."
·464 syf.·
2024 83. kitabı
Herkese selam. Bu kadının dilini seviyorum, özellikle kadın-erkek arası diyalogları beni tatmin ediyor. Jack&Jill serisi favori serilerimdendi, bu kitabın onunla bağlantılı olduğunu bilmiyordum
2024 12. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 03:04
Yazar, Luke'un kız kardeşi ile AJ'in oğluna bir kitap yazarak merakımı uyandırabileceğini düşündüyse tebrik ederim, çok doğru düşünmüş. Tek, Jack ve Jill serisinin 4. kitabı. Serinin
·464 syf.·
2025 5. kitabı
Herkese merhabalar, Bugün normalde 1 günde tüketeceğim ama yazarın gereksiz uzatmalarından kaynaklı 1 haftada zar zor bitirebildiğim Tek kitabını inceleyeceğiz. Kitapla aramızda nefret ve aşk
2025 9. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2025 02:48
Kızın karakteri süperdi komik ve çılgındı. Erkeğin futbolcu olması dışında bi özelliği yoktu. Düşük beklentiyle okursanız daha iyi olur geneli eğlenceliydi ama sonlara doğru biraz sıktı. Yaşları çok küçüktü bence özellikle kız 20 yaşında kaza geçirip sevgilisini ve bacağını kaybediyordu ama bunun acısını yeterince hissedemedim. En saçma şey de oğlanın bi ara soğuk yapıp sonra bi anda düzelmesiydi nedenini konuşmadılar bile.
Aşk
2024 24. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2024 15:56
kıskançlıktan atıcam kendimi çatıdan. harika bir aşktı. erkek karakter cage… ay ne güzel seviyo be allam çok mu şey istiyorum EVET böyle güzel seven erko anca kurgusaldır. ama ayıp. neyse diyeceğime gelmek istiyorum kitap kapağı iğrenç! gözlerim yaşardı o kadar iğrenç. sanki watty aşk hikayesi okuyoz aq. yayınevine bi şey demek istemiyorum orj kapak da bu kepazelik ama nemesis gerçekten bu kapağa da mı telif parası verdin? beni tanıyan bilir en en en sevdiğim seridir jack&jill. cage senin babanı da severdim ahshshdhdhd neyse ama cidden diğer kitapların kapakları misss gibiyken bu neden otistik birinin çizimi gibi duran karakter resmi? basit bi illüstrasyon yapamadınız mı bu nedir aq.
2025 33. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2025 00:10
Kitabın diline bayıldım.İnanılmaz akıcıydı komikti hüzünlüydü bir noktaya kadar mükemmeldi.Fakat bu ne çocuk yapma merakıdır arkadaş bide uğraştılar 23 yaşındasınız 3 aylık ilişkiniz var bir 4 mevsim görseydiniz yalnız anı biriktirseydiniz.Hele sonu spolr olmasın diye yazmıcam ama resmen bilim kurguydu ya gerçek hayat bu değil arkadaşlarım inanmayın bir çocuk kolay büyümüyor ve büyürkende bol bol sizden birşeyler alıp götürüyo eklediği gibi.Öhöm neyse kitabımıza gelicek olursak kızımız ampuye ve kendiyle barışık ilk başlarda fazlaca kendi üzerinden yaprığı espriler hoşuma gitmesede toparladı ve güzel bir krakter gelişimi yaşadı oğlanımızda iyiydi.Güzel bir maceraydı.
2025 34. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2025 17:16
"Ben öldü ve ben yaşıyordum" Trafik kazasında hem bacağını hem sevgilisini kaybeden Lake Jones, hayata tutunmak için çaba sarf ediyordu. Neden o değil de Ben ölmüştü, bunun bir sebebi olmalıydı. Bu sorular içinde boğuşurken üç yıl önce karşılaştıkları Cage Monaghan'la tekrar yolları kesişir. Sıfır beklentiyle sadece kafa dağıtma amacıyla başladığım, ona rağmen sevemediğim bir kitap. Yazarın anlatımından dolayı mı çeviriden dolayı mı bilmiyorum ama olay akışı garipti açıkcası, kedi sahiplenmekten bahsedilirken bir anda konu futbol maçındaki adamlara gelebiliyordu. Kaç kez sayfa mı atladım acaba diye kontrol ettiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden hikayenin içine giremediğim yüzeysel bir okuma oldu. Karakterlerin arasındaki dengesiz ilişki de cabası. Lake'i hiç sevemedim, Cage'le aram ise daha ılımlı. Yine de ilişkileri beni çekmedi. Seriye devam etmeyi düşünmüyorum. - SPOILER - Lake'ten bir yerden sonra o kadar soğudum ki, sevgilisi varken bile başka erkekleri düşünen bir kadın. "Cage'den önce içimi titretecek kadar yakışıklı..." Tabiri sıktı yani, bu şaka değil gerçek düşüncelerini bu şekilde şakaya vurarak ifade etmesi. Ona sarılıyor diğerini öpüyor öbürü hakkında bel altı konuşuyor. Ilişkinin seven tarafının Cage olduğu gayet aşikardı
2025 Okuma Raporları
2024 67. kitabı
Tek ~ Jewel E Ann #KitapYorumu "Beni sevmeyi unutma."
2025 8. kitabı
Kitap güzel. Ama ben yarım bıraktım. Çünkü kitap 500 sayfaya yakın ve 150'ci sayfaya kadar herşey okeydi. Giriş gelişme sonuç oldu gibi bunun devamı daha zorlama olacak gibi hissettirdi. Kitapta acaba ne olacak merakını bende yaşatmadı. Belki kitap belki de benden ötürüdür. O yüzden yarım bıraktım. 150. Sayfaya kadar yaşayacağımızı şeyleri yaşadık gibi. •Kız kaza geçirdi babacığını ve sevdiğini kaybetti. (Ki bunları ayrıntılı üzüntüyü kaybı anlatmasını isterdim ama anlatmadı ki muhtemelen daha sonra değenecek.) •Kız toparlandı bacağı ile barıştı sevgilisini gömdü ki yeni bir aşka yelken açtı. (Çok hızlı oldu) •Yeni aşkı kaybetti sonra tekrar buldu ve herşey çok hızlı ve güzel gitti. (Hazla hızlı gitti. Ne yani 3 yıl önce bir gün de aşık olup 3 yıl sonra tekrar karşılaşınca kaldığı yerden devam edemez kimse) O kadar ki adam ailesi ile bile tanıştırmaya götürdü kızı. 1 hafta da. Ne bu hız. Bilemiyorum. Kitap beklediğim dram ve kaybetme kavramlarını hiç yaşatmadı. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Onun dışında güzeldir. Herhalde.
Düşünce
2024 47. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2024 22:04
Tek ~ Jewel E. Ann “Beni sevmeyi unutma.” “İmkansız.” Leke bir kazada nişanlısını ve bacağını kaybettikten sonra Minnesota’ya taşınıyor. Ve orada protez tasarlayan birinin yanında çalışıyor. Bir gün kedisi yan komşusu Everson’ın evine kaçıyor. Lake kedisinin peşinden gittiğinde evde bir parti olduğunu fark ediyor ve orada üç yıl önce sadece birkaç saat geçirdiği adamı Cage’i görüyor. Ve ikisi de birbirine görür görmez aralarındaki çekimi hissediyorlar. Bu kitap bir seri değil ama günün sonu serisinden ufak spoilerlar içeriyor bende bilmeden okudum eğer o kitabı okumayı düşünüyorsanız aklınızda bulunsun. Ben okurken keyif aldığımı kesinlikle söyleyebilirim. Ama kitap biraz olaysız ve durgun ilerledi. Karakterler birbirlerini önceden tanıdıkları için çok hızlı adapte oldular ve her şey çok hızlı gelişti gibi hissettim. Yine de bu beni rahatsız etmedi. Güzel bir hikayeydi karakterler en başından beri birbirlerini çok sevdiler ve güvendiler bu çok güzeldi. Lake yaşadığı şeye rağmen çok güçlü bir kadındı. Her şeyi şakaya vurmasına rağmen içindeki o kırgın tarafı görmemek elde değildi. Ama kesinlikle çok eğlenceli bir karakterdi. Cage… benim nazik bebeğim okuduğum en nazik en anlayışlı karakterlerden biriydi kesinlikle. Lake’e karşı hep çok anlayışlı ve saygılıydı. Lake’de aynı şekilde. Aralarındaki ilişki ve birbirine olan güvenleri gerçekten çok güzeldi. Olaysız kitapları ve spor romantizmini seviyorsanız kesinlikle okumanızı öneririm.
İnceleme