La - Bas

Orada

J. K. Huysmans
Ocak 2010
Okuyan Us Yayınları

Orada, aşağıda, yeraltında olanların öyküsü..
·312 syf.·
2023 237. kitabı
Kitap ve film isimlerinin çevirisine takarım kafayı hep, anlamını düzgün bir şekilde ifade etmesi önemli. Kitabın orijinal ismi 'La-Bas', buradaki gerçek anlamı ise 'Orada' değil,
2021 41. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2021 16:56
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİM HASSAS BİR BÜNYENİZ VARSA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BU KİTAPTAN UZAK DURUN AYRICA BU ROMANI 18 YAŞINIZDAN KÜÇÜKSENİZ KESİNLİKLE OKUMAYIN ÇÜNKÜ BU ROMAN KÜÇÜK BİR KURGUYA SAHİP GERİ KALAN ANLATILAN HER ŞEY GERÇEĞE DAYANMAKTADIR OKÜLT VE SATANİST TARİKATLARIN GEÇMİŞTE YAPTIĞI KURBANLARI ANLATMAKTADIR VE BUNLAR MAALESEF KURGU DEĞİLDİR KARANLIK BİR OKÜLT KİTAPTIR HASSASANIZ UZAK DURUNUZ. Durtal isimli bir adam ve dostları okültizm hakkında bilgili ve neredeyse her gün satanizm hakkında sohbet eden insanlardır ve günün birinde durtal bir kadın sayesinde satanist bir kara ayine davet edilir kitap özetle bu şekilde ilerliyor lakin kitapta yazan tarihi bir çok cinayet satanizme edilen bir çok çocuk cinayeti anlatılmıştır ve maalesef bunlar gerçekte yaşanmış olaylardır eğer etkilenecekseniz ki etkilenmemek elde değil hassas bir insansanız eğer bu kitaptan uzak durmanızı öneriyorum.
Orada kalsin
2019 22. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2019 13:04
Hediye olarak gelen ve kitaba saygımdan dolayı okudugum bir roman.19. yuzyıl Fransa'sinda gecen hikaye Gilles de Rais adında Fransa'nin en onemli sovalyelerinden birinin nasıl ruh hastasi cocuk katili sataniste donusmesini anlatiyor. Gercekten ic karartici ve cogu sayfasini okuyamadigim bir roman. tavsiye etmiyorum. Tamamen zirvalik.