Ocak 2019
Orijinal Adı:
The Lost Ones

2020 53. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2020 21:53
Gerildiğim, merak ettiğim bir kitaptı. Polisiye kitaplarını heyacan içeriğinde severek kısa sürede bitiyorum. Bu kitapta Polisiye gibi fakat tam değildi, tabiki de bu sevmeme engel olmadı. Sadece biraz daha heyacan olabilirdi, bir tık daha onun dışında çok güzeldi. Nora'nın yaşadıkları, içler acısı hali gerçekten üzücüydü. Kızının da aynı kaderi yaşamaması için ondan vazgeçti.. Evlatlık verdi, fakat yıllar sonra varlığı ile onu meşgul etmeye, hayatına dahil olmaya başladı.
2022 7. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2022 14:09
️"Ya o da benim gibi görünmez olduysa? Ya son şans olarak geriye sadece ben kaldıysam?" . . ️ Nora, yıllar önce kaçtığı ne varsa bir bir içine çekileceği bir pusunun içine çekilmek üzereydi.. Bile isteye gönüllü çekiyordu kendini dibe... Çünkü, tam 15 yıl önce, yüzünü dahi görmeden evlatlık verdiği kızı kayıptı.. Aslında kayıtsız kalmalı, arkasını dönmeli, yıllar önce yaptığı gibi çekip gitmeliydi. Ancak, kızı Bonnie'yi aramaya başladığında karanlık geçmişinin hala peşini bırakmadığını fark etmişti... Geçmiş, geçmişte kalmamış bu kez kendi hayatıyla birlikte kızının hayatını da tehdit eder olmuştur. Özel bir dedektiflik firmasında çalışan, orduda bir geçmişe sahip olan Nora, bu çıkmazdan kendini ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? . . ️ Aksiyon filmi tadında bir solukta okuyacağınız bu güzel eser tavsiyemdir der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim ️ Kitapla Kalın
2019 25. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2019 16:06
Yine severek okuduğum bir kitap ile karşınızdayım. Pusu kitabını çok gördüm ve beni merakta bırakan bir kitaptı açıkçası. Konusu: bir gün sabaha karşı gelen bir telefon ile uyanan Nora, yabancı bir
Pusu İncelemem
2019 6. kitabı
Kitap hakkında spoiler içerir‼️ Açıkçası kitabı sevmedim. Çok nadiren kitap seçerim ama bu gerçekten kenara attığım kitaplardan oldu. Kitapta kadın evlatlık verdiği kızı kaybolunca aramaya koyuluyor ve neredeyse ölümden dönüyor ama sonunda bir kere bile kızını göremeden kitap bitiyor. Bu yüzden sinir krizi geçirdim sanırım mutlu sonla biten kitaplara alışmışım.
2021 68. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2021 00:46
PUSU / SHEENA KAMAL Nora sabaha karşı bir telefon alır ve konu 16 yıl önce evlatlık verdiği kızıyla ilgilidir.Arayan adam kızın kayıp olduğunu daha öncede evden kaçtığı için polislerin onları

Sheena KamalYazar · 1 kitap
SHEENA KAMAL, Toronto Üniversitesi'nden Siyaset Bilimi alanında HBA derecesine sahiptir ve evsizlik konusunda toplum liderliği ve aktivizmi için TD Canada Trust bursu kazandı. En çok satan ilk romanı The Lost Ones, 2018 Kobo Yükselen Yazar Ödülü, Strand Dergisi Eleştirmenleri Ödülü ve En İyi İlk Roman için Macavity Ödülü'nü kazandı. All All Down Down filmi filmi hazırlandı ve Kirkus'un yıldız incelemesinde “çarpıcı, duygusal bir rezonans filmi” olarak nitelendirildi. Nora Watts suç serisindeki bir sonraki gerilim filmi ve ilk YA romanı Fight Like A Girl, 2020'de düşecek. Yazıları The Guardian, Bustle, The Irish Times, Writer's Digest ve Entertainment Weekly'de gösterildi.