Puan

6.610 üzerinden
15 kişi
2023 301. kitabı
Amelia'nın büyükannesi ölmüştür Aquidneck Adası'ndaki evin yarısını ona bırakmıştır. Diğer yarısını da Justin'e bırakmıştır bunu öğrenince büyük bir şok yaşıyor. Bunun sebebiyse on beş yıl önce Justin'le yakın arkadaşlardı, aralarında bir şeylerde vardı ama Amelia, Justin'in ondan sakladığı şeyi duyunca apar topar, veda etmeden babasının yanına taşınıyor. Aradan yıllar geçer ve geçse bile Amelia, Justin'i tekrardan göreceği için hem heyecanlıdır hemde korkuyordur. Adaya gitmeden önce sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenince gitme işini daha erkene alıyor. Eve vardığı zamansa her şey tepetaklak oluyor çünkü Justin'in sevgilisi vardır ve kendisine bırakıp gittiği için kötü davranıyordur. Bunlar nasıl sevgili olacak merak ediyorum, Justin' in sevgilisi var onlar nasıl ayrılacak acaba.
2025 268. kitabı
Penelope ve Vi ikilisini çok severim bayağıdır kitaplarından okumamıştım.Rastgele bir tanesini okumak isteyince karşıma bu kitap çıktı.Çok da sevdim Bir ikinci şans ve çocukluk hikayesi.Justin ve Amelia arasında çok güçlü bir bağ var .Bir süre yazlarını birlikte geçiriyorlar ve sonra saçma bir sebepten ayrılıyorlar.Yıllar sonra büyükannesi ikisine de bir ev bırakıyor ve Amelia justin ile arasını düzeltmek için fırsat olduğunu düşünüyor.Justin eski tanıdığı adam değil,ayrıca bir kız arkadaşı da var.Zamanla eski defterler açılıyor ve süprizler yaşanıyor. Kitabın ilerleyen sürecini ben çok sevdim.İki karaktere de saydırdığım yerler oldu ama keyifli ve akıcı bir kitaptı.Tipik Ward kitabı.Sevenleri okusun.Tavsiye ederim. Puanım 8/10
RoomhatePenelope Ward · Createspace Independent Publishing · 201622 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
2020 1475. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2020 19:08
Öncelikle söylemeliyim ki bu kitaba kapak kullanımı ve kitap tanıtımı kısmında gerçekten haksızlık yapılmış. Çünkü kitap "Love, Rosie" kitabı tadında ve ona yakın bir güzellikteydi. (Kitabı değil, filmi baz aldım. Zira filmini kitaba tercih ederim.) Olaylar uzun bir zamana yayılmıştı ve kitap tanıtımından ASLA tahmin edemeyeceğiniz bir şekilde devam etti. İncelikli, yer yer derinlik içeren gerçekten hoş bir kitaptı. Ben beğendim yani.
2020 87. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2020 10:09
Penelope Ward’ın tek başına yazdığı ve benim okuduğum 2. kitap ‘RoomHate’ tek kelimeyle çok güzeldi! Gitgide Vi Keeland kadar sevdiğim bir yazar oluyor sanki Amelia, ölen büyükannesinin adadaki büyük güzel evini ona ve çocukluk arkadaşı Justin’e miras bıraktığını öğrenince büyük bir şoka girer. 15 yaşında ondan bir sır sakladığı için babasının yanına taşınarak Justin’i terk etmiş ve kalbini kırmıştı. Aradan geçen yıllar acıyı azaltsa da onu tekrar görecek olmak hem heyecan verici hem de korkutucuydu. Asıl işi yanında harika sesiyle bir müzisyen olan Justin, yanında güzel aktris sevgilisi ile eve geldiğinde Amelia yıkılır. Hem tanıdığı oğlanın dönüştüğü yakışıklı, seks adamı yıllarca göremediği için pişman olur hem de ona karşı hislerinin hala devam ettiğini fark eder. Ancak Justin ona çok kaba davranır, artık onu hiç umursamadığını söyler. Kız arkadaşı Jade’le istemese de arkadaş olan Amelia, Justin’in asla çocuk sahibi olmak istemediğini öğrenir. Onu aldatan erkek arkadaşından hamile olduğunu öğrenmesiyle de bir daha Justin’le bir gelecek hayal etmeye korkar. Başlarda Justin’e o kadar sinirliydim ki! Genç bir kızken yaptığı hata yüzünden Amelia’ya böyle davranmasına deli oldum. Anne babasından hiç sevgi görmeyen bir genç olarak Amelia’nın gidişine çok üzüldüğünü anlasam da genç kız da hatasını anlamıştı aslında. Ancak minik Bea doğduktan sonra Justin öyle tatlı bir adam oldu kiOnunla oyunlar oynayışı, ona ‘Bumblebee’ deyişi, hele ki en sonda ona yazdığı şarkı beni bitirdi. Birkaç kere gözyaşlarımı tutamadım. Babalık, baba olmak istemeyen birine ancak bu kadar yakışabilirdi! Aynı zamanda aşkı ve tutkuyu bol bol hissettiğiniz olan bir kitaptı. İnşallah bu kitap da Türkçe’ye çevrilir ve ben kitaplığıma eklerim
RoomhatePenelope Ward · Createspace Independent Publishing · 201622 okunma
bolll bol spoiler var haberiniz olsun
2023 23. kitabı
VLKSMDFVSDLKFM ŞİMDİ BAŞLAMADAN ÖNCE diyorum ki kapak ne alaka, tamam kitapta cinsel içerik var ama konusu sadece buymuş gibi koymuşlar adamı oraya çok güldüm NEYSE.. verdiğim puandan anlamışsınızdır ki kitabı övmek ve size tavsiye etmek için gelmedim. Ufak tefek, büyüteçle bakılırsa görülebilecek tatlılıklar da vardı içinde ama onun dışında sevmediğim ÇOK fazla şey barındırıyordu bu yüzden zor bitirdim. (hayır, nefret bile etsem bitirmeden rahat edemezdim.) Sevdiğim, hani o büyüteçle görülebilecek kısımlardan bahsedeyim önce. Başlarda çocukluk arkadaşları olduğunu falan öğreniyoruz, tatlış bir arkadaşlıkları varmış. Ama sonra gördüğüm en kötü iletişim hatası olayı araya girmiş ve bir daha GÖRÜŞMEMİŞLER BİLE. Neyse aralarına çok engel giriyor, çocuğun başka bir sevgilisi oluyor falan fistan. Daha iyi bir şey söyleyemeden kötülere başlamışım, oradan devam edeceğim. Kızın büyük annesi ölüp bunlara bir ev miras bırakıyor. (hayır, kardeş değiller, minnettarım buna) Çocuk şarkı söylüyor, berrrbat sözleri var her şarkısının. Onu geçtim, sözler utanç verici. Yok kızı ortaya atar, yok kendi bir şeyler itiraf eder. Git kızın yüzüne söyle. İletişim yoksunluğu çok fazla bu kitapta. Çocuk sevgilisinden ayrılıyor, bunu bizim kızdan gizli tutuyor ama kız üstün dedektif güçlerini kullanarak öğreniyor. Sonra eski aile dramaları ortaya çıkıyor, iki sayfada bir yeni şeyler öğreniyoruz ama hikayeyle o kadar alakası yok ki öğrendiklerimizin. HER ŞEYİN ÜSTÜNE, kızımız eski sevgilisinden hamile kalıyor. Nasıl bir tesadüfse, oğlumuz da nefret ediyor bebeklerden. Bir şekilde bebek doğuyor ve çocuk da arada sırada bebeğe bakmak zorunda kaldığı için bebeğe alışıyor? Çok sevmeye başlıyor ama GÖRSENİZ O KADAR İĞRENÇ ŞEYLER DÖNÜYOR Kİ. Çocuk kızımızın anne sütünü "yanlışlıkla" içiyor, öğrenince
İnceleme