Şubat 2016
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Sıralamalar

2023 301. kitabı
Amelia'nın büyükannesi ölmüştür Aquidneck Adası'ndaki evin yarısını ona bırakmıştır. Diğer yarısını da Justin'e bırakmıştır bunu öğrenince büyük bir şok yaşıyor. Bunun sebebiyse on beş yıl önce Justin'le yakın arkadaşlardı, aralarında bir şeylerde vardı ama Amelia, Justin'in ondan sakladığı şeyi duyunca apar topar, veda etmeden babasının yanına taşınıyor. Aradan yıllar geçer ve geçse bile Amelia, Justin'i tekrardan göreceği için hem heyecanlıdır hemde korkuyordur. Adaya gitmeden önce sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenince gitme işini daha erkene alıyor. Eve vardığı zamansa her şey tepetaklak oluyor çünkü Justin'in sevgilisi vardır ve kendisine bırakıp gittiği için kötü davranıyordur. Bunlar nasıl sevgili olacak merak ediyorum, Justin' in sevgilisi var onlar nasıl ayrılacak acaba.
2025 268. kitabı
Penelope ve Vi ikilisini çok severim bayağıdır kitaplarından okumamıştım.Rastgele bir tanesini okumak isteyince karşıma bu kitap çıktı.Çok da sevdim Bir ikinci şans ve çocukluk hikayesi.Justin ve Amelia arasında çok güçlü bir bağ var .Bir süre yazlarını birlikte geçiriyorlar ve sonra saçma bir sebepten ayrılıyorlar.Yıllar sonra büyükannesi ikisine de bir ev bırakıyor ve Amelia justin ile arasını düzeltmek için fırsat olduğunu düşünüyor.Justin eski tanıdığı adam değil,ayrıca bir kız arkadaşı da var.Zamanla eski defterler açılıyor ve süprizler yaşanıyor. Kitabın ilerleyen sürecini ben çok sevdim.İki karaktere de saydırdığım yerler oldu ama keyifli ve akıcı bir kitaptı.Tipik Ward kitabı.Sevenleri okusun.Tavsiye ederim. Puanım 8/10
2020 1475. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2020 19:08
Öncelikle söylemeliyim ki bu kitaba kapak kullanımı ve kitap tanıtımı kısmında gerçekten haksızlık yapılmış. Çünkü kitap "Love, Rosie" kitabı tadında ve ona yakın bir güzellikteydi. (Kitabı değil, filmi baz aldım. Zira filmini kitaba tercih ederim.) Olaylar uzun bir zamana yayılmıştı ve kitap tanıtımından ASLA tahmin edemeyeceğiniz bir şekilde devam etti. İncelikli, yer yer derinlik içeren gerçekten hoş bir kitaptı. Ben beğendim yani.
2020 87. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2020 10:09
Penelope Ward’ın tek başına yazdığı ve benim okuduğum 2. kitap ‘RoomHate’ tek kelimeyle çok güzeldi! Gitgide Vi Keeland kadar sevdiğim bir yazar oluyor sanki Amelia, ölen büyükannesinin adadaki büyük
RoomhatePenelope Ward · Createspace Independent Publishing · 201622 okunma
bolll bol spoiler var haberiniz olsun
2023 23. kitabı
VLKSMDFVSDLKFM ŞİMDİ BAŞLAMADAN ÖNCE diyorum ki kapak ne alaka, tamam kitapta cinsel içerik var ama konusu sadece buymuş gibi koymuşlar adamı oraya çok güldüm NEYSE.. verdiğim puandan anlamışsınızdır
İnceleme

Penelope WardYazar · 34 kitap
Yirmisi New York Times çok satanlar listesine girmiş yirmiden fazla romanın yazarı olan Penelope Ward, beş abisi ile birlikte Boston'da büyümüştür. Hayatının ışıkları, 13 yaşındaki otizmli kızı, 11 yaşındaki oğlu ve kocasıyla birlikte Rhode Island'da yaşamaktadır.