Puan

8.510 üzerinden
18 kişi
2021 447. kitabı
"Fetih, sayıyla ve güçle değil inançla sağlanır. Bir milyon askerinizle Rus Savunmasını teknik anlamda aşmanız olasıydı oysa. Ancak sonuç başarısız oldu çünkü inançlı olan Sovyet halklarıydı. Bu yenilginizi tarih 'Büyük Stalingrad ' hezimeti olarak anacaktır." Konu : II. Dünya Savaşı, 1943, Rus - Alman.
Tarih
2020 86. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2020 15:20
Almanların Rusya'ya düzenledikleri saldırı sonucunda rehin kalan 2 Alman askerin ve bu ikisine psikolojik baskı yapan Rus komutanın öyküsü. Ben Storytel'de dinledim çok keyifliydi. Tiyatro tadında bir eserdi.
RuletKosta Kortidis · Bence Kitap · 201555 okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Rulet
2020 23. kitabı
İnsan psikolojisini, baskı altında hayatta kalmak arzusunun nasıl tüm duyulardan baskın olabileceğini bir savaş dönemi içinde veriyor oyun. Oyunun yazarını bir söyleşide dinlemiştim. Oyunu altı sene boyunca kurguladığını ve bir gecede yazdığını söylemişti.