Kay Scarpetta Serisi 16

Orijinal Adı:
Scarpetta
Sıralamalar

Puan vermedi·%15 (70/448 syf.)·
Merhabalar... Kitabın ilk 100 sayfasını okudum fakat beğenemedim. Kitap hiç akmıyor ve beni de oldukça sıktı. Bu yüzden istemeyerek de olsa kitabı yarım bırakma kararı aldım. Bir şans verilmeli miydi bilemiyorum. Kitabı ne kadar çabalasam da bir türlü sevemedim. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum fakat bazı kitaplar aşırı derecede boğucu ve sıkıcı olabiliyor. Herkese keyifli okumalar dilerim. Kitaplarla kalın. Sevgiyle.<3
ScarpettaPatricia Cornwell · Altın Kitaplar · 201030 okunma
·%57 (256/448 syf.)·
Yazarın okuduğum ilk ve son kitabı oldu.Gerek Kay Scarpetta karakteri ve gerekse diğer yardımcı karakterlerin hiçbirine ısınamadım.Anlatı ve kurgu da son derece vasat geldi.Sürükleyici de bulmadığım bu kitabı 150.sayfa civarında bırakmak zorunda kaldım.
ScarpettaPatricia Cornwell · Altın Kitaplar · 201030 okunma

Patricia CornwellYazar · 22 kitap
Çeşitli ödüller kazanmış, Charlotte Observer gazetesinin eski polis muhabiri, Dr. Kay Scarpetta'yı tanıttığı Otopsi adlı ilk romanını kaleme almadan önce altı yıl, Virginia eyaletinde adli tabib şefinin bürosunda gönüllü polis memuru olarak çalışmıştır. Tüm dünyada olağanüstü beğeni kazanan Otopsi yazarına bir yıl içinde beş büyük polisiye roman ödülü getirmiştir. Atlantik'in iki yakasında ilk romana bu kadar çok ödül ilk kez verilmiştir. Bunu izleyen dokuz Scarpetta romanı tüm dünyada en çok satan kitaplar listesinin ilk sıralarında yer almıştır. Yazarın Food to Die For ve Scarpetta's Winter Table adlı eserleri de dünya listelerinde boy göstermektedir. Kuzey Carolina, Davidson Koleji'nden mezun olan Cornwell'in, polislerin dünyasını ve çalışma yöntemlerini dile getiren üç eseri daha vardır. Ayrıca A Time for Remembering adlı eseri gezici bir vaizin karısı olan Ruth Graham'ın biyografisidir. Patricia Cornwell Connecticut Greenwich'de yaşamakta ve adli tıp araştırmaları, hayvanları koruma, kurbanlara yardım gibi çeşitli kuruluşlara destek vermektedir.