Kay Scarpetta Serisi 12

Blow Fly
Sıralamalar

2016 142. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2016 00:00
Dikkat spoiler içerir. Güzel bir Kay Scarpetta romanı. Bir şehirde seri katilin teki kadınları kaçırmakta ve onları öldürmektedir. Kay'in yeğeni Lucy Rocco adında bir avukatı öldürmek için Rudy ile Polonya'ya gider. Rocco, Pete Marino'nun oğludur. Benton Kay'in eski sevgilisi ve eski bir FBI ajanıdır. Kendisini ölü gibi göstermiştir. Çünkü Chandonne ailesi peşindedir. İdam mahkumu olan Kurt Adam lakaplı Jean-Baptiste hapisten kaçar. Kardeşi Jay Talley ve sevgilisi Bev Minton da aralıklarla birilerini kaçırıp timsah yemi olarak kullanmaktadır. Bütün izler Baton Rouge adlı şehirde toplanmaktadır ve Kay, Lucy, Rudy, Marino, Rouge dedektifi Nic ve pek çok isim bu şehirde buluşacaktır. Acaba katiller yakalanacak mıdır? Benton'un planı işe yarayacak mıdır? Keyifle bir solukta okunan bir roman.
SinekPatricia Cornwell · Altın Kitaplar · 200653 okunma
2020 206. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2020 16:33
patricia Cornwell in bundan önce 2 kitabını okudum, ikisşde çok güzeldi ama bu sinek kitabından cok hoşlanmadım, yani okumasamda olurdu, bir yazar abi ile konuşurken, ben tees Gerritsen in kitaplarını överken yazar abimiz patricia Cornwell i önerdi, tees Gerritsen, patricia Cornwell in yanında cırak kalır dedi, ama ben tees Gerritsen i daha çok sevdim
SinekPatricia Cornwell · Altın Kitaplar · 200653 okunma

Patricia CornwellYazar · 22 kitap
Çeşitli ödüller kazanmış, Charlotte Observer gazetesinin eski polis muhabiri, Dr. Kay Scarpetta'yı tanıttığı Otopsi adlı ilk romanını kaleme almadan önce altı yıl, Virginia eyaletinde adli tabib şefinin bürosunda gönüllü polis memuru olarak çalışmıştır. Tüm dünyada olağanüstü beğeni kazanan Otopsi yazarına bir yıl içinde beş büyük polisiye roman ödülü getirmiştir. Atlantik'in iki yakasında ilk romana bu kadar çok ödül ilk kez verilmiştir. Bunu izleyen dokuz Scarpetta romanı tüm dünyada en çok satan kitaplar listesinin ilk sıralarında yer almıştır. Yazarın Food to Die For ve Scarpetta's Winter Table adlı eserleri de dünya listelerinde boy göstermektedir. Kuzey Carolina, Davidson Koleji'nden mezun olan Cornwell'in, polislerin dünyasını ve çalışma yöntemlerini dile getiren üç eseri daha vardır. Ayrıca A Time for Remembering adlı eseri gezici bir vaizin karısı olan Ruth Graham'ın biyografisidir. Patricia Cornwell Connecticut Greenwich'de yaşamakta ve adli tıp araştırmaları, hayvanları koruma, kurbanlara yardım gibi çeşitli kuruluşlara destek vermektedir.