"Nereden başlanır bilmiyorum.
Hayat bir döngü mü aslında?
Bazılarımız daha mı şanslı?
Ya da tam tersi..."
Merhaba Dostlar...
Kitap bitti ama bende bittim bu sefer öylesine güzel bir roman okudum ki.. Psikoloji , aşk, aile, öfke, kıskançlık herşey vardı. Hayran kaldım ve 1 gecede okudum. Öylesine merakla ilerleyen bir eserdi. Ben seviyorum psikolojiyi sanırım giz çözülüyor merakımda etken oldu tabikiii. Ama o Şenay ah güzel Şenay.
Merakımız uyansın biraz diye kitaptan bahsedeyim size. Pelin ve Sait psikoloji öğrencisi #Malatya #Darende ye tezleri için giderler. Erkan Hocanın ailesindendir Solmazlar.Despot bir büyükannenin gelinine, çocuklarına yaşattıklarıyla zaten süre gelen otorite Seher Hanımın çocuklarında da etki bulmuştu. Sokmazlar Darendenin ileri gelenlerinden organik gıda, üretimin baş çekenleri... Düşünün öyle bir zenginlik, kocaman bir aile. Ama mutsuzlar...
Şenay belkide tek mutluydu ama oda susmuştu artık.Pelin ve Saitte burda devreye giriyordu zaten.
Şenay'ın neyi vardı?
Her bir karakteri tek tek dinleyeceğiz, hepsini tanıyacağız, neler bildiklerimi öğreneceğiz kısaca bir yüzleşme kitabı. Fakat sonlarda hıçkırarak ağlıcayacığınıza, duygu karmaşasına gireceğimize eminim.
İnsan ve gözlem seven herkese KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR.
@ozgur.ozturkari Muhteşem bir yaşanmışlığı kurguyla bağdaştırmışsınız emeğinize sağlık hocam