Yeni Dünya Düzeni Nasıl Yıkılır?

Şeytan Çıplak

Kemal Özer
2015
Hayykitap
9786055181956

2020 67. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2020 09:16
Gazeteci yazar Kemal Özer'in, sanal alemde yazdığı yazıların toplamı. 2011 ve 2015 yılları içinde ülkemizdeki siyasi konjüktürde yaşanan olaylarla ilgili yazılan politik ve tek taraflı, günümüz ülke düşünce konjüktürene uygun yazılar. Küresel oyunlar, gıda ve aşı terörüyle ülkelerin köleleştirilmesi, feto denen taşeron cemaatin hizmet ettiği küresel terör düzenleri; kabul ettiğim ancak zaten bildiğim gerçekler.
2020 20. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2020 00:00
Kemal Özer i Deccal Tabakta kitabı ile tanımıştım. O da çok güzeldi, gdo lu gıdalar ile ilgili bir kitap. Bakmayın öyle show tv haber manşeti gibi kitap ismi koyduğuna içerikleri gayet güzel. Komplo teorisyeni değil, samimi dürüst doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen bir müslüman. Bu kitap 2011-14 arası yayınlanan makalerinden oluşuyor. Siyasetten ekonomiden bahsetsede neredeyse her yazıda doğru gıdanın onun deyimi ile tayyip gıdanın önemine vurgu yapıyor.
2021 121. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2021 10:10
Kitap; Kemal Özer'in 2011-2014 yılları arasındaki kaleme aldığı yazılarının toplandığı bir çalışma. Kemal Özer'in konulara objektif yaklaşımı sizi okumak için çok daha hevesli bir hâle getiriyor. Kimlik, müslüman ticareti, ülkedeki tenyalar, IŞİD, aşılar, gıda sorunu,koka kola, Apple, gülen cemaati ve daha birçok konudaki tarafsız yazılarını merakla okuyorsunuz. Tavsiyedir.
Siyaset
Puan vermedi
Yeni dünya düzeni! Reklâm, moda, kredi kartları, facebook'lar, twitter'lar, cep telefonları, ipad'ler, sentetik toksik yiyecekler, 'güzellik' ürünleri ve hatta 'naylon mürşitler' ile esir alınan beden ve ruhlar ordusu... Toplumları bir arada tutacak dini, kültürel, geleneksel ve yerel ne varsa tahrif etmeyi ana ilke edinen bir düzen! Allah'ı dışlayıp insanı yapayalnız bırakan modernizm! Şeytanın kurumsallaşmış formu!
İzmir

Kemal ÖzerYazar · 19 kitap
- 1968 Konya Bozkır Armutlu'da doğdu. - Gazeteciliğe 1988'de Türkiye'de Yarın Gazetesi'nde başladı. Çeşitli medya kuruluşlarınca muhabir, editör, yayın danışmanı, haber müdür, genel yayın yönetmeni gibi görevlerde bulundu. Muhtelif sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Bilişim ve kamuoyu araştırma şirketlerinde çalıştı. - Kendisini "emanetin izinde Müslüman fikir işçisi" olarak tanımlayan Kemal Özer, evli ve İstanbul'da yaşıyor. - Kemal Özer'e Feta Medeniyet, Emanet Fetası Ödülü verilen Özer, son olarak 15 Mart 2018'e kadar YENİSÖZ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı. - Halen Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanlığını görütüyor. - Yazılarına İlim İrfan Dergisi ile akkalemler.com 'da devam ediyor.