Siyasi, Dini Ve Vicdani Açıdan GDO

Deccal Tabakta

Kemal Özer

2020 66. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2020 19:44
Kitap GDO'lu gıda ürünlerini masaya yatırarak, olayı siyasi, ekonomik, dini, vicdani ve sosyal boyuttan ele almıştır. GDO'lu gıdaların açlığa çözüm olmayacağını ayrıntılı olarak anlatan yazar özellikle GDO'lu gıda üreten firmalarla, kimyasal ilaç üreten firmalarin ayni olduğu noktasinda, Rickefeller, Rothschild, Monsanto, Cargill, IMF, Dunya Ticaret Orgutu, FAO, WHO, CFR gibi örgüt, şirket ve kuruluşlarin neye ve kime hizmet ettiklerini ayrıntılı olarak anlatmıştır. Dunyada ki kısırlık ve nüfus kontrolu calışmalarinın, pandemi hastalıkları (kus gribi, domuz gribi vs.) ve bu hastalıklara karşı geliştirilen aşılarla nasıl bağlantılı olduğunu anlatan kitap, gıda konusunda okuyucuya bir farkındalık yaratıyor.
·300 syf.·
2025 158. kitabı
Deccal Tabakta Kemal Özer Kemal Özer’i medyadaki açıklamalarından ve duruşundan tanıyor, görüşlerini büyük ölçüde benimsiyorum. Bu nedenle “Deccal Tabakta” adlı kitabını uzun zamandır merak ediyor ve okumayı istiyordum. Nihayet okuduğumda, beklediğim gibi beni düşündüren, zaman zaman sarsan ama aynı zamanda bazı açılardan yoran bir kitapla karşılaştım. Kitap temelde Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) üzerine yoğunlaşıyor. Bu noktada yazar, konuyu sadece sağlık boyutuyla değil, aynı zamanda siyasi, ekonomik, toplumsal ve çevresel açılardan da irdeliyor. Bu çok yönlü yaklaşım, esere zenginlik katarken zaman zaman tekrara düşmesine de yol açıyor. GDO özelinde özellikle soya ve soya lesitini neredeyse her bölümde tekrar edilerek anlatılıyor. Bu, okuma sırasında yer yer fazla uzatılmış hissi yaratabiliyor. Bu tekrar hissi ve kitabın genel olarak tek bir konu etrafında dönen yapısı, benim için eserin tek olumsuz yanıydı. İçeriğin 300 sayfalık hacmine göre daha kısa, daha öz bir anlatımla da etkili olabileceğini düşünüyorum. Ancak bu duruma rağmen kitabı beğeniyle okudum. Çünkü hem bu tür konulara ilgim var hem de Kemal Özer’in meseleye yaklaşım biçimiyle birçok noktada örtüşüyorum. Kitabın dili son derece akıcı ve kullanılan veriler genellikle somut, kaynaklı ve doyurucu. Üstelik GDO’nun sadece biyolojik değil, politik ve ticari boyutlarına da değinilmesi büyük artı. Türkiye bağlamında yapılan bazı siyasi imalar, okuyucuyu düşünmeye teşvik ediyor ve kitabı yalnızca bilgi veren değil, tavır almaya çağıran bir metne dönüştürüyor. Bölümlerin sonlarına eklenen kısa hikâyeler ise kitabın kuru bir rapora dönüşmesini engelleyen hoş detaylar. Bu anlatılar, kimi zaman dramatik kimi zaman düşündürücü
GDO, GDO'lu gıdalar
GDO lu bir kitap
2021 53. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2021 11:09
Kitabın bir çerçevesi, konu bütünlüğü yok. Sürekli birbiri ardına gelen birbirinden bağımsız, ilintisiz yazı dizileri gibi. Sanki araştırma eseri olan bir kitaptan ziyade, gazete köşe yazıları tarzında. Yazar sürekli aynı kitaplardan alıntı yapıyor. Muhtemelen konuyla alakalı 3-5 kitap okuyup alıntılar yapmış.
2019 51. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2019 17:46
Kitap insanı gerçekten derinden sarsıyor bilmediğim ne kadar çok şey varmış diyorsun. Okudukça ögreniyorsun herkesin okuması gereken bir kaynak kanaatimce yediğimiz içtigimiz şeyler neler ve bizi ne şekilde etkiliyor. Hikayelerde içindeki çok güzel ben gerçekten çok beğenerek ikinci kez okudum ve çok fazla yerin altını çizdim.Rabbim okuduklarımızı idrak edip yaşama azmi ve gücü versin inş. Ögrendikten sonra mesuliyet kat ve kat artıyor çünkü. Okuyun ve gerçeklerle yüzleşin diyorum.
Deccal TabaktaKemal Özer · Hayy Kitap · 2020256 okunma
Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Derneği Genel Başkanı Kemal Özer’in kaleme aldığı Deccal Tabakta olay yaratacak bir kitap. Gıdalarımız üzerinde oynanan kirli oyunu ve bu oyunun soğukkan-lı deccalî oyuncularını deşifre ediyor. İnsanlığın en ivedi ve hayati meselesi olan gıda emperyalizmini, Allah’ın yarattığı tertemiz gıdalarımızın nasıl kirletildiğini mercek altına alıyor. Umudu da hiçbir zaman elden bırakmayarak okuyucuya ‘ gerçek kurtuluş’ reçeteleri veriyor. Günümüzde şeytanın rolünü, gıdayı silah olarak kullanan dev tröstler üstleniyor. Cennet için yaratılmış ruh ve bedenimize müdahale etmek, fıtratımızla, genlerimizle oynamak istiyorlar. Amaçları, minicik bebekleri, insan denen o güzel halifeyi ‘organizma’dan ‘mekanizma’ya dönüştürmek. Onlar acımasız, para da çok umurlarında değil. Sahip olmak, her şeye sahip olmak, kıyametten sonra da yaşamak arzusundalar. Yaratılışın sırrına vakıf olamadıkları için, yaşam kaynağı tohumları ele geçirmek ve kirletmek istiyorlar. Rockefeller, Rothschild, Monsanto, Cargill, IMF, Dünya Ticaret Örgütü, CFR, Bush ya da Obama fark etmiyor. Hepsi ‘organik’ olarak birbirine bağlı. ‘Dünyanın kurtuluşu’ olarak sundukları ise hibrit, transgenik, ebter ve genetiğiyle oynanmış tekno-gıdalar. Kadınları kısırlaştıran, çocukları hasta eden, çiftçileri köleleştiren, doğayı mahveden kirli, ucube, haram gıdalar… “Bu şeytani gıdaları yemektense şere i bir şekilde ölmeyi tercih ederim” diyorsanız bu kitabı okuyun. Çünkü Deccal Tabakta sizi vicdanınızla baş başa bırakıyor.
1000k
Sonsöz"dən...
2024 28. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2024 13:50
Biliniz ki, toprak temizlenmeden insan temizlenemez. Toprak demek yaşam demektir. Bozuk topraktan sağlam ürün çıkmaz. Ürün sağlam değilse insan da sağlam değildir. İnsanın tabiî yapısına geri döndürülmesi için siz de bir şey yapabilirsiniz.... GDO, insanlık için tarifsiz bir musibettir. Çünkü GDO demek: Sayısız hastalık demek, Kölelik demek, İnsanlığın ortak mülkü tohumları birkaç küresel gücün insafına terk etmek demek, Bağımsızlığından vazgeçmek demek, Kısırlaştırılmayı kabul etmek demek, Bitkilerin ve hayvanların bedduasını almak demek, Dünyayı yaşanamaz bir yer haline getirmek demek, Her mideyi misket bombası ile doldurmak demek, Beden ve ruh sağlığından vazgeçmek demek, İnsan ve hayvanlarda yamyamlaşma belirtileri demek, Kötülük ve bela demek, Zulüm ve haksızlık demek, Bağımlılık demek, Dedelerimizden aldığımız emanete ihanet demek, Ona rıza göstermek şeytana rıza göstermek demek... Karşı durmazsak bu belâlar gelir hepimizi bulur. Kurunun yanında yaşı da yakar. Okuyun! "Bu şeytani gıdaları yemektense şerefli bir şekilde ölmeyi tercih ederim" diyorsanız okuyun. Çünkü bu kitap sizi vicdanınzla baş başa bırakıyor. Global Devlerin Oyunu'nu nasıl bozacağınızı, sofranıza habersiz oturan Deccali güçlerle nasıl savaşacağınızı, nasıl insan kalacağınızı anlatıyor....
2025 14. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2025 12:43
Günümüzde şeytanın rolünü gıdayı silah olarak kullanan dev tröstler üstleniyor. Cennet için yaratılmış ruh ve bedenimizi kirletmek fitratimizla genlerimizle oynamak istiyorlar. Amaçları minicik bebekleri insan denen o güzel halifeyi organizmadan mekanizmaya dönüştürmek.
2018 14. kitabı
Günümüzün ve geleceğimizin büyük sorunlarından biri olan gıda konusunu siyasi, dini ve vicdani açıdan irdeleyen, bize bu konuda farkındalık katabilecek, cesurca yazılmış bir kitap.
Sağlık
Deccal TabaktaKemal Özer · Hayy Kitap · 2020256 okunma
Dünya üzerinde yemekler üzerinde oynanan oyunları görmek istiyorsanız ve yediklerinizin hangileri zararlı görmek istiyorsanız okuyun.! Kemal Özer sağlık konusunda güvenilir bir araştırmacı yazar dır. Aynı zamanda Yeni Söz Gazetesinin sahibi.
Sağlık
2019 75. kitabı
Mutlaka okunması gereken bir eser. Uyuduğumuzu, besinlerle nasıl da yok edildiğimizi anlatıyor. Toplum olarak aman bişey olmaz zihniyetinden acilen olarak uzaklaşıp ne yediğimizi, içtiğimizi sorgulamamız gerekiyor. Yarın çok geç olabilir. Biraz olsun uyanmak isteyen herkes okusun. Veya kendine değer veren. Veya sağlığını düşünen. Veya anne babalar. Aslında herkes okumalı kesinlikle

Kemal ÖzerYazar · 19 kitap
- 1968 Konya Bozkır Armutlu'da doğdu. - Gazeteciliğe 1988'de Türkiye'de Yarın Gazetesi'nde başladı. Çeşitli medya kuruluşlarınca muhabir, editör, yayın danışmanı, haber müdür, genel yayın yönetmeni gibi görevlerde bulundu. Muhtelif sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Bilişim ve kamuoyu araştırma şirketlerinde çalıştı. - Kendisini "emanetin izinde Müslüman fikir işçisi" olarak tanımlayan Kemal Özer, evli ve İstanbul'da yaşıyor. - Kemal Özer'e Feta Medeniyet, Emanet Fetası Ödülü verilen Özer, son olarak 15 Mart 2018'e kadar YENİSÖZ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı. - Halen Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanlığını görütüyor. - Yazılarına İlim İrfan Dergisi ile akkalemler.com 'da devam ediyor.