Sinestezi

Edebiyatist Yayınevi
Sıralamalar

Sinestezi
2022 1. kitabı
Varlık Ergen #modelevren #sinestezi varlikergen.com Sinestezi ile şekillenmiş bilinçler, Gümüş Saçlı Kadın’ın önderliğinde kıyameti alt etmek zorundalar. Ortak noktaları dışlanmışlık ve savrulmuşluk olan sinestetler birbirlerinden habersizdir. Tüm hayatları boyunca hor görülerek karanlıkta yürümek zorunda bırakılmış olan kahramanlarımız, çok uzaklardan bir ses işitirler. Başka bir evrenden gelen bu tını onları Likya Yolu üzerinde bulunan Kargılı Dere’ye götürür. Kıyamete ve yeniden doğuşa tanıklık edeceğiniz bu kitapla birlikte kendinizi duyu karmaşasının ortasında alternatif evrenleri düşlerken bulacaksınız. sen, küçük sevimsiz yılan. eğilemem gölgene, acıtmaz beni göğsünde hızlanan adam. ne öfke, ne keder! kül renginde düşlerim var artık; kanla mühürlenmiş dualarım bir de. kurusun koksun şehvetin, yalvar ölüm getirene. Edebiyatist Yayınevi etiketiyle yayımlanan Sinestezi’nin künyesinde şu isimler var: Yayın yönetmeni Fatih Ayan, sayfa tasarımı Ceyda Çakıcı Baş, kapak çizeri Beyza Nur Kara ve kapak tasarımı Gülşah Korkmazoğlu. Sevgili dostum Selcan Kırnal ise editörlük görevini üstlendi. 184 sayfadan oluşan eser raflardaki yerini almış durumda. Keyifli okumalar dilerim.
SinesteziVarlık Ergen · Edebiyatist Yayınevi · 20212 okunma
Sinestezi | Bilimkurgu Romanı
Puan vermedi
Varlık Ergen Sinestezi varlikergen.com Sinestezi: Post-Apokaliptik/Sosyal Bilimkurgu. İlk baskısı Aralık 2021’de yayımlanan Sinestezi, gözden geçirilmiş içeriğiyle yeniden sizlerle! Sinestezi, tıpkı Model Evren gibi dışlanmışların dünyasına götürecek okuru. Ötekiler diye nitelendirilen karakterler, sahip oldukları sinestetik yeti ile paralel bir evrenin varlığını keşfederler. Sinestezi ile şekillenmiş bilinçler, Gümüş Saçlı Kadın’ın önderliğinde kıyameti alt etmek zorundalar. Ortak noktaları dışlanmışlık ve savrulmuşluk olan sinestetler birbirlerinden habersizdir. Tüm hayatları boyunca hor görülerek karanlıkta yürümek zorunda bırakılmış olan kahramanlarımız, çok uzaklardan bir ses işitirler. Başka bir evrenden gelen bu tını onları Likya Yolu üzerinde bulunan Kargılı Dere’ye götürür. Kıyamete ve yeniden doğuşa tanıklık edeceğiniz bu kitapla birlikte kendinizi duyu karmaşasının ortasında alternatif evrenleri düşlerken bulacaksınız. “sen, küçük sevimsiz yılan. eğilemem gölgene, acıtmaz beni göğsünde hızlanan adam. ne öfke, ne keder! kül renginde düşlerim var artık; kanla mühürlenmiş dualarım bir de. kurusun koksun şehvetin, yalvar ölüm getirene.”
SinesteziVarlık Ergen · Klaros Yayınları · 20242 okunma

Varlık ErgenYazar · 2 kitap
Çok sayıda öyküsü, şiiri, film/dizi ve kitap incelemesi yayımlanan yazar; bilimkurgu, karanlık/gotik türlerde öykü ve şiir yazmaktadır. Ayrıca bilimkurgu etiketi taşıyan film/dizi ve kitaplar hakkında ayrıntılı incelemeler kaleme almaktadır. Yazara Ait Eserler ⊛ Model Evren (Politik Sert Bilimkurgu, Ocak 2020 – Mayıs 2024.) → Yapay zekânın kurduğu bir insanlık tarihine tanrısal bir yolculuk. ⊛ Sinestezi (Post-Apokaliptik / Sosyal Bilimkurgu, Aralık 2021 – Ekim 2024.) → Duyu karmaşasında alternatif evrenlere açılan sinestetik zihinler. ⊛ Kara Dua (Gotik / Şiir, Eylül 2023.) → Türk Edebiyatı’nın ilk gotik şiir kitabı. ⊛ Matem (Gotik / Şiir, Mart 2024.) → Türk Edebiyatı’nın ilk gotik şiir kitabı. ⊛ Kutsal Kitap (Hipnotik Telkin / Lirik-Alegorik / Reddiye, Kasım 2024.) → Yüksek frekanslı boyutlara kapı açan, ruhsal uyanışa hizmet eden içsel yolculuk. ⊛ Zarîh Mantraları | Hatırlayış I ve Hatırlayış II Albümleri (Spiritüel, Mayıs 2025.) → Zarîh Dili’nde yazılıp seslendirilen ve 48 kadim mantradan oluşan, ruhsal uyanışa hizmet eden frekans kapıları. Söz – Düzenleme – Seslendirme – Müzik – Miksaj: Varlık Ergen ⊛ Arınmanın Sesi: Mantralarla 21 Gün | Spiritüel Bilincin Bütüncül Rehberi (Spiritüel, Temmuz 2025.) → Varlıklar, Rehberlik ve Işık Kapıları: 76. Boyuta ve ötesine uzanan bu kitap, Işık Rehberleri ve Mantralarla, tekâmül kapılarını usulca aralayarak seni çok katmanlı “Benliğinle” buluşturur, geçitleri Işıkla açar.