Solucan #3

Orijinal Adı:
Solucan III - Veda
Ciltli

2020 11. kitabı
En azından sonunda bir olay yaşandı. Yazarın dili daha anlaşılır, birinci ve ikinci kitaba göre. Yinede kıymetli para ve zamanınızı kullanacağınız bir önemi yok.
Roman
·384 syf.·
2020 20. kitabı
2021 110. kitabı
Nehir çektiği onca acıya rağmen, umudunu yitirmemeyi başarmıştı. Hayatının en güzel günlerini yaşadığını düşünmeye başlamışken, Kıvanç'ın çok sevdiği, vedasız bir gidenin ardından her şey bir anda değişiverdi. Umudunun, karıştığı acıya veda etmesini dileyen Nehir,hiç beklemediği bir anda bu kez çok daha önemli bir soruya cevap vermek zorunda kaldı: "Aşkın için ölür müsün?"
2019 13. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2019 16:51
Solucan Serisi~ Yine fazla fazla övülmüş ancak hiç ama hiç beğenmediğim ve yersiz bir şekilde abartıldığını düşündüğüm bir kitap Solucan. Aslında bütün seri için konuşmak gerekli. Bana göre tüm seri kötüydü. Yani kitapların bir olayı yoktu. Yakışıklı ve kötü bir çocuğumuz var yine (her zaman ki gibi.) Ve bu çocuğa aşık olan masum kızımız... Giriş bu. Gelişme kısmı tahmin edilir birkaç olayla geçer ve sonuç. Sonuç ise o bilindik kitaplardaki sonlar. Baş karakterimiz ailesinin hiçbir neden belirtmeden sevgi ve ilgi göstermediği kişi olan Nehir'dir. Nehir yaşadığı acıları unutmak için bir plan yapar. Bu planı ise Âşık olmak! (Çok aşırı yaratıcı olan bir plan bu..) Nehir, âşık olacağı kişiyi bulabilmek için beş maddelik bir liste hazırlayıp malum kişiyi aramaya koyulduğunda, onu bulacağından ve ona olan aşkının yaşadığı tüm acıları kendisine unutturacağından neredeyse emindir. Kıvanç'ı, yani aradığı kişiyi bir çocuk parkında bulduğunda, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı aklından bile geçmemişti. Ve her şey, Nehir'in, büyük bir umutla Kıvanç'a sorduğu o soruyla başladı: "Sana âşık olmama izin verir misin?" Evet işte o malum kişiye sorduğu o malum soru... Bu şekilde başlar kitap serinin devamında ise tahmin edileceği gibi biri kaçar biri kovalar, o ona aşık olur o onu reddeder. Yazar araya birkaç gizemli olay katar ve seriyi sonsuz kitap şeklinde bitirmeye karar verir. Maalesef beğenmediğim ve hiçbir anlamı olmayan kitaplardı. Ne katıyor insana bu kitaplar? Tabii ki hiçbir şey. Hani belki bir kitap ile olsaydı tamam ama olayları uzatıp bir seri yapmaya ne gerek vardı. Çok basit bir kitaptı. Bir olay yoktu. Betimlemeden yoksun aşırı yalın anlatımı vardı. Basılmasına gerek olmayan bir seriydi bana göre. Sırf para kazanmak için yazılan ve basılan kitaplardı. Kötü ve
Cringe
·%28 (108/384 syf.)·
Arkadaşım istedi diye almıştım çok eskiden okumayı deniyim dedim ama gerçekten okuyamıyorum çok ergence geliyor bana bu tarz kitaplar yaz dizisi gibi cringe olmalık
2020 37. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2020 22:32
Üçüncü kitap biraz farkli gibiydi yani bir ve ikiye gore biraz daha ama gene cok guzeldi. Dostluk kavrami biraz daha gun yuzune cikmis gibiydi. Kitabın sonu zaten su an sok etkisi olmami sağlayan bi sondu. Dorduncu kitap ve son kitap nasıl olucak nasıl bitirilecek diye cok merak ediyorum.
2022 37. kitabı
Garanti veriyorum ki Kıvanç karekterinin yaptıklarına çok sinir olucaksınız .Aynı zamanda onun için üzüleceksiniz . Çok bir şey diyemem bu kitap hakkında . Bazı konuşmalar ,olaylar tekrar tekrar yazılmış geçmişe dönme taktiği sayesinde. Bazı yerler baydı açıkçası yine de sonuna kadar devam etmiştim .
Aşkın için ölür müsün?
2018 4. kitabı
Nehir bu güçlükle hayatta tutunmaya çalışırken aynı zamanda umudunu hiç kaybetmedi. Fakat Kıvanç yüzünden her şey tersine döndü. Ve kitabın sonunda karşılaştığı şey hiç de güzel değildi
2020 5. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2020 23:44
Vedalardan nefret ettiğim doğru yalnız neden nefret ettiğimi bir kez daha hatırlamama yardımcı olduğu için bu esere teşekkürüm sonsuz olduğunu belirtmek isterim.
2024 37. kitabı
Merhabaaaa Spoiler var Solucan serisinin üçüncü kitabı olan bu kitabı açıkçası sevdim özellikle Kıvanç’ın eski sevgilisini unutabilme aşamasına gelmesi beni çok mutlu etti artık o kız yok gerçekten buna inanabilirsiniz hazel miydi neydi sadece nehire aşık olmak için çabalıyor yani birine aşık olmak için çabalamak derse biraz üzücü bir şey bence ama genel olarak klasik Bad boy kitabı yani ama ben sevdiğim üçüncü kitabı da gayet iyi yazmışlar bence kesinlikle okumanız gereken bir seri yani araya atılabilir diyim daha doğrusu ben bu kitabı da çok sevdim bunuda bir gecede bitirdim yani gidiyor yani gerçekten alın istiyorsanız yani çok aşırı seversiniz aldırabilirsiniz kitabın sonunu Söylemeyeceğim çünkü kitap okurken aklınıza gelebilecek ya da merak edebileceğiniz bir şey değil yani kitabın sonu tüm kitaptan bağımsız gelişen bir şey Kıvanç’ın akıl sağlığı ile ilgili bir şey ve bu arada o kıvanç üzen kayıp tabii ki de kardeşiydi yani kitabı ilk elime aldığım an ben bunu söyledim kendime ve doğru çıktı yani zaten başka ne çıkabilir ve kitabın sonunda yaşanacak olayda kardeşinin ölmesine dayalı ve bu da beni çok uzuyor çünkü nehirin başına gelenler çok ilginç şeyler yani aklınız almaz eğer illa merak ederseniz Yorumlarda yazın cevaplarım ama belki bu kadarınıda bu kadar Spoiler istemeyenler vardır alın bence okuyun yorumum herhalde bu kadar yani genel olarak kitabı sevdim bu arada yan karakterlerin üçüncü kitaptaki yerleri de yeniden oluştu sadece bazen ırmağın fazla fazla pigme olduğunu düşünüyorum yani Ozan’a yaptığı şeyler çok hoş değil çok saçma saçma şeyler yaşıyor damlayı bazen nefret ediyorum bazen seviyorum çok belirsiz bir karakter ay bu arada Kıvanç’ın kardeşinin ismini unuttum ben boraydı galiba ya da Batu Batu başkasının ismi de olabilir yani yorumum da burada

Zeynep SeyYazar · 9 kitap
Zeynep Sey 24 Eylül 1997 doğumlu Zeynep Sey, İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimi almıştır. Ağustos 2013’te yazmaya başladığı Solucan adlı hikayesini sosyal medyada paylaşmış ve büyük kitlelere ulaşmıştır. Solucan serisinin Umut, Acı, Veda ve İz adlı kitaplarıyla okurların beğenisini kazanan yazar, Karaktersiz serisinin ilk kitabı olan Siyahın Buruk Tebessümü ile de başarısını perçinlemiştir. Karaktersiz serisinin ikinci ve son kitabı olan Mavinin Küçük Vedası ise yazarın basılı altıncı eseridir.