2016
Türler:

Spoiler olabilir
2024 18. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2024 23:38
Detaya girmeyeceğim. Kitapta çok yazım yanlışı vardı gözüme çok battı. Karakter gelişimi göremedim ve karakterler bana hiç geçmedi. Ana karakter kendisiyle çelişiyordu. Sonu zaten belliydi ve kitabın başında ana karakterin yakın olduğu biri onun yüzünden ölüyo ve dönüp bir kere bile ağlamıyor fakat 1 hafta bile tanımadığı bir "dost" ölünce kıyamet kopuyo. Ayrıca sanki bu günü bekliyormuş gibi silahı kullanmayı biliyor araba kullanmayı çok iyi biliyor. Kusursuz yazılmış bir karakterdi. İnsanların kusurları oldu. Yazarı karakter olarak imza sırasınde sevmiş olmama rağmen kitap tek kelimeyle bana hiç geçmedi. Zaten yazar okulumuza geldiğinde merak edip almıştım. Diğer kitaplarında kendini geliştirdiğini umuyorum. Yazarlık kariyerinde başarılar diliyorum.
2020 13. kitabı
Yazdigim ilk roman. Etkisinden hala kurtulamadigim kurgusu ile filmlere konu olabilir. Okunmasini tavsiye ederim. Ozellikle doktor esin aski icin neler yapabilecegini, farkli bir karekter altinda seruvenini okuyacaksiniz
Orta Sınıf Yerli Polisiye
2022 11. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2022 00:44
Başlıkta belirttiğim gibi, hikaye örgüsü konunun birkaç koldan ilerlemesi vs noktalarda gayet başarılı ancak karakterlerin yollarının kesişme şekilleri ve daha fazlası( burada daha derine iniyorum zira kitap hakkında fazla ipucu vermiş olacağım) açısından biraz zayıf geldi bana. Herşeye rağmen okunmaya değer bir eser.
Şüphe
2020 36. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2020 08:55
Bir kaza ile başlayan Doktor Bülent ve Alis aşkı, yine bir kaza ile son bulmuş mudur? İşte bu soru ile başlayan heyecanlı ve bir o kadar sürükleyici romanımız, Türkiye, Bosna ve Rusya üçgeninde yaşanan birbirinden etkileyici aksiyonlar ile devam ediyor. Okurken kendinizi hikayenin içinde bulacağınız ve başladığınızda elinizden bırakamayacağınız bu romanın yazarı arkadaşım Recep Aykır'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kısa zamanda diğer kitabını da okuyacağım.
İlişkiler