Çoklu Dünyalar Serisi 1. Kitap

Pegasus Yayınları
Sıralamalar

2022 13. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2022 20:44
Yakın zamanda Dr. Strange in yeni filmini izledim. Rüyalar, paralel evrenler ve benzerleri anlatıyordu. Bu kitap o filmden daha önce yazıldı. Ancak ben yeni okudum o yüzden kitap bana filmi hatırlattı. Paralel evrenler ve bilim kurgu ilgimi çeken bir konu. O yüzden kurgu biraz basit bile olsa akıcılığı sayesinde kitabı hemen bitirdim
2020 34. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2020 02:11
Nasıl anlatacağım bilemiyorum. Tereddüt ederek aldığım ama aksine bir solukta bitirdiğim nadide kitaplarım arasında yerini aldı. İki kitabı da birden getirdiğim için kendimi tebrik ediyorum şuan. İki evren arasındaki sırlar, düşmanlıklar, entrikalar o kadar merak uyandırıcı ki insan içine sürüklenmeden edemiyor.
2021 59. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2021 21:27
"Düşünebildiğin her şey, muhtemelen bir yerlerde vardır." *SPOİ
2026 5. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2026 18:29
Ben bayadır inceleme yazmamışım he onu fark ettim ndmsmmdmdm Bu kitap evrenler arası yolculukta mahvolan hayatlardan bahsediyor. İki kız biri prensen biri normal hayatı olan biri. Thomas diye bir karakter var çok tatlı biri ya Neyse işte başlarda sıkılmış ve anlamamıştım ama sonlara doğru çok çok heycanlı olmaya başladı. İkinci kitabı var, onu okumaya başlayacağım.... Önerir misin diye sorarsanız herkesin seveceği türden bir kitap değil ama yine de okunacak kadar da güzell... İmkansız aşk varrr ya...
TandemAnna Jarzab · Pegasus Yayınları · 2016245 okunma
Çoklu Evrenler Serisine Hoş geldiniz.
2023 124. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2023 08:28
Paralel evren konulu kitaplar seviyorsanız okumanız gerektiğini düşünüyorum. "En sevdiğim kahramanlar, bir anda kendilerini pek anlam veremedikleri dünyada bulan ve zekalarıyla yaşamlarını sürdürmek zorunda kalan kadınlar olmuştur hep. " Kitap, Sasha Lawson 'un romantik bir balo gecesinden kendisini Aurora' da bulma ve kaçırılmış olan Prenses Juliana 'nın yerini almasını konu ediniyor. Kitap gayet akıcı, yazım dili anlaşılır ve sade. Dr. Stranger sevenlerin kitabı da seveceklerini düşünüyorum.
2023 92. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2023 01:55
Uzun zamandır kitaplığımda olan bir kitaptı ve keşke başlamak için bu kadar beklemeseydim dedim. Beklentim ortalamaydı ama gerçekten fantastik romanları ve farklı dünyaları seviyorsanız tam sizlik bir kitap. Paralel evrenlere bağlı değişik bir ütopya ama konu bulmak için yazılmış değil yazar gerçekten o dünyayı size tanıtmaya çalışıyor ve kafanızı boşaltıp okursanız bazı bölümlerde de kitabın içine iyice gömülüyorsunuz. Konusu kısaca dünyada yaşayan karakterimiz Sasha onun tanıdığı bir karakterin benzeri olan Thomas sayesinde Aurora adlı evrene geçiş yapar ve kendi benzerinin hayatını yaşamaya zorlanır. Bu tür kitaplarda en azından kendi açımdan karakterlerin kişiliklerinden ziyade fantastik havası benim için önemlidir yine de Sasha ve Thomas’a ısındım. Jessica Shirvington kitaplarını sevdiyseniz bu yazarın kitabına da anında ısınacaksınız.
2019 1. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2019 22:16
Bu kitap aslında benim okuduğum ilk bilim kurgu kitabı. Bana göre bi kitabı bazen istisnalar olsada kapağı özetler. Kitabı bir arkadaşım bana hediye ettiği zaman keşfettim... Kitabın başları bazı arkadaşlarıma göre biraz ağırdan ilerlesede bana göre çok akıcı ve merak doluydu... Bir bilim kurgu kitabı haricinde sürükleyici bir aşk hikayesi var. Sadece 3 günde okuduğum bu kitap bir çok şeyi farketmemi sağladı. Bunların yanı sıra en ilginci kitap sadece 9 - 10 günde yaşanan olayları anlatmakta. Sadece 10 günü... Bu şuan garip gelse de kitabı okuyunca siz de fark edeceksiniz. Tandem okunmaya değen bir kitap. Hatırlıyorumda kitabın son 20 sayfasını okulda türkçe dersinde okumuştum. Çok ağlamıştım. Sonra tüm sınıf bana bakınca, hepsine kızmıştım... Her neyse. Ama eğer bu kitabı okuyorsanız asla toplum içinde okumayın. Neden diye sorarsanızda: her sayfada yeni şeyler ortaya çıktığı için şaşırma bağırma ağlama gibi duygular kendini gösterebilir. Öğretmenine rezil olmuş biri olarak bunu dikkate alırsanız sevinirim. 2. Kitabı sabırsızlıkla bekliyorum... İyi okumalar.
Vay Canına...
2021 24. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2021 00:04
Paralel evrenler, zaman yolculukları, farklı dünyalar, bilim kurgu... Ben bunları çok seviyorum ve özellikle de, bunlar detaylı ve anlamlı bir şekilde yazıldıysa... Daha da çok seviyorum. Seriyi
Bilim-Kurgu
Paralel evrenlerle yolculuk hikayesi
2023 27. kitabı
Pegasus Yayınlarından çıkan kitaplar çoğunlukla güzel oluyor. Bu kitabı da çok beğendim. Kitabın arkasındaki övgüler de kitabın güzel olacağını fısıldıyordu zaten. Konusu paralel evrenler. Her şey tekrar eder mottosu ile yazılmış bir kitap. Farklı evrenlerle benzerlerimiz var ve onların da gezegenlerinin yapısına ve yaşadıkları ülkelerin yönetim şekline göre farklı yaşantıları var. Serinin ilk kitabı bu. Ve Sasha Lawson, başka bir evrene götürülmek üzere kaçırılıyor. Diğer evrende bir savaş var ve çözümü de diğer evrenin prensesi olan benzerinin yerine Sasha'yı geçirmekte buluyorlar. Dünya'da kendi annesi ve babası hatta büyükbabası da evrenler konusunda haberdarlar. Sasha zaten gördüğü rüyaları sorguluyor gitmeden önce. Ama onlar aslında rüya değil diğer evrendeki benzerinin yaşantısı. Bu bakımdan Dr. Strange'in paralel evrenler konulu filmine benziyor. Kitapta sevdiğim kısım şöyleydi; Sasha her ne kadar aşık olsa da hayatını bu aşka adamıyor. Diğer evrendeki hayata karşı da kendini sorumlu hissediyor ve bunu görev ediniyor. Görevlerini ve vicdanını aşkın öjğne koyuyor. Bu cidden çok hoştu. Ben çok sevdim, keyif aldım. Hızlıca bitirip ikinci de hızla okudum. Serinin devamı gelecek gibi, aradan çok fazla zaman geçmeden çıkar umarım. Keyifli okumalar
Bilim-Kurgu
2023 4. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2023 09:52
16 yaşındaki Sasha anne babasının ölümünden sonra büyükbabasıyla yaşamaya başlayan sıradan bir lise öğrencisidir. Çocukluğunda büyükbabasının ona anlattığı farklı evrenlerin hikayesini dinleyerek
1000k