Blakewell/Kenleigh Family Trilogy 1

Orijinal Adı:
Sweet Release
Sıralamalar

2021 9. kitabı
Koridor yayınları yine zamanında harika bir yazar keşfetmiş tabi tür değiştirdiği için artık yeni kitaplarını okuyamıyoruz umarım başka bir yayınevi bu eski yazarların yeni kitaplarına tekrar şans verir. Alec Kenleigh unvan sahibi bir Lord bir centilmen olarak İngiltere'de yaşarken bir gece saldırıya uğrar ölümüne dövülmüş ve kolonilere giden bir gemiye köle olarak verilmiştir. Yaraları yüzünden ölmek üzereyken köle olarak bir hanımefendi tarafından satın alınır. Cassie bu adamı iyileştirdikçe yaralarının altından enfes bir beden ve tehlikeli bir ruh çıktığını fark eder. "Olur da bir gün evlenirsem, bana kendisiyle eşitmişim gibi muamele eden bir adamla yapacağım bunu." "Cennette kulluk edeceğime, cehennemde saltanatımı sürdürürüm diyorsun, öyle mi Cassie?"
·496 syf.·
2016 42. kitabı
Çiftlik içerisinde geçen kitaplara özel bir düşkünlüğüm var. Bu kitapta Amerika kolonilerine yerleşmiş, kendi kendilerini ancak geçindirebilecek güce sahip bir aileyi anlatıyor. Zamanın şartları ve
2020 11. kitabı
Kitabın adı 'Tatlı Ceza' olunca ben baya şen şakrak,atışan sevimli bir çift düşümdüm.Kitap bildiğin dramın dibi çıktı.Kitap kasvetin romanlaşmış haliydi.Aslında o dönemin köle ticaretini yazar güzel aktarmış.Kitapta ciddi manada nefret ettiğim karakter süslü pantolon Geoffrey oldu.Nasıl iğrenç bir adamdı o öyle.Allah aynı kıtada yaşamayı bile nasip emesin öyle bir mahlukattı kendileri.Diğer yandan beğendiğim bir çok karakter oldu ama gönlüm en çok Zach'e kaydı.Adama baya üzûldüm o ergen Elly yüzünden.Elly'de maşallah yaşının verdiği bütün aptallığa sahipti.Yinede empati kurup kızada üzüldüm.Eğer dram,entrika ve sinir kat sayınızı arttırmak istiyorsanız kitap tam sizlik diyebilirim.Ben çok beğenmedim.
·496 syf.·
2020 11. kitabı
Bitmesini istemediğim bir kitapdı. Her bir karakterin hissettiklerini içimde yaşadım sanki. Bir yazarın okuyucusunun yüreğine dokunması kolay değil bence. Olaylar durulmuyor seni sıkmıyor bu yazarın kalemini sevdim. Tarihi romans sevenlerin kaçırmaması gereken bir kitap.
2015 30. kitabı
Okunma: 26 Mart 2015 00:00
Bazı yazarların ilk kitabı yayınlandıktan sonra çıkardığı kitaplar ya eh'lik oluyor ya da kendini geliştirerek çok iyi romanlara imza atıyorlar.Biz yazarı MacKinnon's Rangers serisiyle tanıdık ve
2018 90. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2018 16:04
Tatlı Ceza Pamela Clare Ne tatlı bir kitaptı böyle uzun ama sevimli geldi Özelikle kızımız Cassie Kölelikten ve onun getirdiği her şeyden nefret eden biri Onu gördüğü an yardım etmek ister ve satın alır. Alec'in ise gözlerini açtığı an kendini başka bir yerde bulması ve başka bir kimlikle çağrılması ile dünyası değişir. O bir mahkumun ismini almış ve bir kadın tarafından satın alınmıştır. Hikaye böylelikle başlar. İkisinin buluşması ve aralarında geçenler çok naifti. Cassie çok çok iyi bir karekterdi. Kardeşi babası yanında ki kalan tüm insanlar mükemmeldi. Sıkılmadan 500 sayfa su gibi akıyor tek bir şeyde uzantı hissettim oda onun kim olduğunun ortaya çıkmasında. Diğer yönden sevdiğim tür olduğu için oldukça beğenerek okudum o yüzden tavsiye ederim
2025 60. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2025 23:06
Kasım ayının ilk kitap yorumu tabi ki historical romanstan gelecekti. Başkası olmazdı. Bu ay #illekitaplahistoricalokuyoruz ekibi olarak Pamela Clare okuyoruz. Ben de yazarın okumadığım tek kitabı olan Tatlı Ceza'yı okudum. Pamela Clare, ülkemizde bir seri tamamlanmış diğer serisi yarım kalmış yazarlardan biri. Historical romans yazmanın yanı sıra İskoç hikayeleri ve aristokrasi İngiltere'sinde sömürgeleri de konu alıyor. Tamamlanan serisinde İskoç savaşçıların hikayeleri vardı ki çok güzeldi. Bu kitabında da sömürgelerdeki hayatı anlatan bir kurgusu var. Çok historical romans mı bilemedim ama anlatılan dönem ve erkek karakterin İngiltere'nin soylularından olması bu türe soktu kitabı. Seri yarım kaldı. Normalde üç kitaplık bir seriydi ama ne yazık ki ilk kitaptan sonra yayınevi seriyi çıkarmayı bıraktı. Keşke devamı gelseydi... Detaylı yorum için:illekitap.blogspot.com/2025/11/pamela-...
2024 24. kitabı
İlk defa Pamela Clare'in bir kitabını okuyorum ve çok beğendim '-' Regency kitaplara yeni başlayanlara önermek doğru olmaz. Çünkü oldukça Brezilya dizisi tadında ilerliyor. Çok fazla
2015 23. kitabı
Babasının hastalığını komşularından gizleyerek ,sahip oldukları çiftliği elinde tutmaya çalışan ,güzel ,güçlü etkileyici bayan Cassie... Dövülen ama öldürülmeyen,bunun yerine bir hırsızın kimliği ile Amerikan kolonilerine köle olarak satılan İngiliz asilzadesi Alec... Günlerce hasta yattıktan sonra kendini hiç bilmediği bir ülkede,tanımadığı insanlar arasında ve kendine ait olmayan bir isimle bulan Alec , sandıkları kişi olmadığı konusunda çiftliğin güzel hanımını ikna etmeye çalışır.ne var ki tüm hukuki belgeler olaylar onun aleyhinedir. Güzel Cassie,babasının hastalığı çevre çiftliklerden öğrenilirse çiftliği kaybedeceklerini biliyordu ve babasının uzun bir avrupa yolculuğuna çıktığını söyleyerek komşu çiftliklerin sahiplerini oyalarken,bir taraftan da yeni satın aldığı kölenin asiliklerini anlamaya çalışıyordu...bu adam ,5 sterline satın aldığı bu adam neden sürekli o kişi olmadığını söylüyordu ki ? İsyan ederek çözüme ulaşamayacağını anlayan Alec ( ya da Colin) bir süre sonra taktik değiştirir ve isyan etmek yerine sahip olduğu bilgi ve becerileri kullanarak çiftlik sahibinin güvenini kazanmaya çalışır.tabii bu çabalar hem güveni hem de güzel Cassie 'nin kalbini kazandırır. Alec ( ya da Colin) ve Cassie bir süre sonra çiftliğin sorunlarına birlikte çözüm ararken,birlikte hareket ederken bulurlar kendilerini... Aşk,mesafe tanır mı? insan sevdiği için her şeyden -ailesi,ülkesi dahil- vazgeçebilir mi? Tarihi aşk sevenlerin okuyup beğeneceği bir kitap,sayfalar çabucak bitiyor...
2023 117. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2023 17:38
Cassie Blackwell, Virginia’daki bir tütün çiftliğini, babasının uzun süreli bir iş seyahatine çıkmadan önce kendisine bıraktığı vekaletle yürüten, genç ve güzel bir kızdı. Çiftlik idare etmeyi,