Coven Of Bones #2

The Cursed
İngilizce
E-kitap

2024 17. kitabı
Aslında ilk kitabı pek sevmemiştim. Daha doğrusu ortalama gelmişti ama ben serileri yarım bırakmayı pek sevmiyorum, illa bitireceğim. Kitabı aylar önce indirdim ama okuması @herteldenkitapkulubu ile kısmet oldu. Benim görüşüm fantastik olarak bakmadan ortalama bir kitap gibi okunursa kötü değil seri. Ancak çok eksik, yazar potansiyelini daha çok tutku ile harcamış. Kalan kısımlarda da Willow'un gelgitlerini okuduk işte. En büyük artısı çok akıcı olması sanırım. Bir noktada sıkıldım ama yine de kitap ilerledi. Elime almak için heyecan duymadım ama okuduğum zaman da aktı. İlk kitap çok şok etmemişti beni. Bu kitaba da büyük beklentilerle başkadım ama bir gerçek var ilk sayfalarda bir umutlandım, seveceğim bu kez diye düşünmeye başladım. Kötü kesinlikle değildi, potansiyelinin altında kalmıştı biraz. Cadılar, iblisler, ilk kitabın sonunda olan olaylar ve bu kitapta genişletilen olaylar ile daha geniş bir fantastik bekledim. Ancak Sabrina ve Supernatural'ın acemi bir çakması gibi geldi okuduğum kitap. Fantastik olarak elle tutacağım, çok iyiydi diyeceğim olaylar olmadı. Son kısımlar da hızlandırılmış bir teaser gibi oldu bitti. Ayrıca Willow'un kitap boyunca devam eden duygusal dengesizlikleri ve ne istemesini bilmeyen tavırları çok yordu okurken. Gray'in çok üstüne bu kadar titremesine rağmen yaptıkları hele... Bol bol gömdüm gibi olsa da aslında çok kötüydü diyemem. Daha çok ortalama bir kurguydu. Fantastik beklentileri düşük tutulmalı bence. Daha çok fantastik değil aşk, tutku görmek isteyenler sever diye düşünüyorum. Dönüp baktığımda gördüğüm sadece Willow'un mızmızlığı, Gray'in "sözde manipülasyonu" ve bol bol smut. Yine de itiraf etmem gerekirse yazarın sonunda göz kırptığı karakterleri de merak ettim. Kurgu kötü değil, eksik ve daha çok yazarın cinsellikle
The CursedHarper L. Woods · Independently Published · 0434 okunma
Gray i sevenler / sevmeyenler ? (Ben bayılıyorum)
2024 3. kitabı
Birinci kitaba kıyasla çok da iyi olduğunu söyleyemem fakat karakter gelişimi cidden güzeldi, hem kadın hem erkek karakter kendilerince gelişti diyebilirim. Kitap yarım bittiği için biraz kızgınım ama yapacak bişiy yok, birdeki kadar heycanla beklemiyorum üçüncü kitabı ama yinede daha ne olabilir diye düşünüyorum. Aslında yazar bitrebilirdi fakat ucunu açık bıtakıp bir kitaba daha yer bırakmış. Onun dışında Gray karakterimiz tutarlıydı ve aşırı bir ilerleme gösterip iyi bir adam rolü yapmadı bu yüzden mutluyum aynı şekilde kadın karakterimizde karakter yapısına ters bir şekilde davranmaya başlarken birden yine eskisi gibi davranıp daha da güçlü durdu ayaklarının üstünde aynı zamanda da hislerini kabullenmekte zorluk çekse de artık başkaları için değil kendi için yaşadığında, kendi hislerine sahip çıkabildi...
Fantastik
The CursedHarper L. Woods · Independently Published · 0434 okunma
Lanetli
2024 19. kitabı
Okunma: 29 Şubat 2024 00:06
Herkese merhaba, Cadılar meclisinin 2. Kitabı okuduk. Ne okudum onu da anlamadım. Yazar resmen abuk subuk bir şeyler yazmış, yarım bırakmamak için hemen okudum. Birinci kitapta sonu şok olarak kitabı bittirmiştik. Erkek karakter olan Gray’a baya saydırmışım, bu kitabı okurken keşke o kadar yüklenmeseydim dedim, kız karakter Wıllow resmen cinnet geçirdi bana, 1.kitaptaki aklı başında kız , resmen bu kitapta kaşar olmuş. Hem beyin kaşarı hemde bildiğimiz kaşar hahaha.... Güya olaylardan sebeb Gray’dan ıntıkam alıcak. Ama o kadar saçma şeyler yapıyor ki anlatamam... biraz mantık yaa biraz.. Bide en nefret ettiğim olay vardı kitapta, kız karakter beklemediğim bir şey yaptıı, gitti kocasını öldrürmek isteyenler iş birliği yaptı hadı tamam intikam alacak baya büyük bir oyuna getirmişti gray onuda... gidip başka erkekle öpüşmek nedir yaaaa, cıldırdım okurkennnnn , neymiş kocasının ona yaptığı büyü hala üzerindeymış onu anlamak istemiş... len sen evli kadınsın evli ama kocası başka kadınla öpüşmesini düşünürken krize giriyorsun assalak kız.... vee bombaya geliyorum, kocaına resmen ihanet etti, gitti adamı kalbinden bıcakladı... oha dedim, bide nasıl baştan cıkardı, tam adam zevke geleceği yerde kalbine hanceri soktu, güya adama aşık haaa bir tarafımın aşığı....ahan dedim gray artık si**ktı cekecek, nerdee, iki bağırdı sonra sevişmeye başladılar... len karın size bıcakladı, o güvendiğin aşık oldugun kadın sırf kendi bencili için seni öldürmek istedi, senin aklın uckurunda mı bee adam, cıldırdım cıldırdım.... Bide herşeyde sevişme mı olur yaaa, kususacaktım artık, kavga ediyorlar hop sevişme, kız başkası öpmüş kızacagına hop sevişme, ihanet etmış kız sana hop sevişmee... kitabın coğu böyleydi.. Olaylarda karmakarşık yapmış, bir şeyde anlaşılmıyor zaten... Hiç ama hiç
Fantastik Roman
·336 syf.·
2024 39. kitabı
Lanetli - Harper L. Woods Kitabı okumam çok yanlış zamana geldi çok fazla odaklanamadım açıkçası. O yüzden kitabı sevdim mi sevmedim mi bilmiyorum. Sadece yine çok fazla cinsel sahneler vardı, yine cinsel sahneler etrafında yazılan bir kitaptı. Gray evet seviyor ama kimse bu şekilde sevilmek istemez bence en azından ben istemem. Kitabın sadece son kısmını sevdim. +18 sahneler olmasın demiyorum zaten ama bu kadar kitabın genelini kaplamaması lazım bence. Smut sahneleri sevildikçe yazarlar da iyice abarttı bazı şeyleri. Okuyun ya da okumayın diyemem sadece çok fazla smut sahnelerinin olduğunu belirtmek isterim.
LanetliHarper L. Woods · Pukka Yayınları · 2024434 okunma
Öncelikle uyarıyorum. Spoiler okumaktan nefret eden ama spoiler vererek inceleme yapmaya bayılan biri olduğum için ne yazacağım belli olmaz karşınıza spoiler da çıkabilir spoiler vermemek için söylenmiş yalan yanlış benzetmeler de söz veremem….// Öf bu ne anlatıyor ya diye 117. Sayfada fırlatıp attığım bir devam kitabı oldu. Olaylara gösterilen duygusal tepkiler çok saçma olay örgüsü çok saçma arka tarafta bir hikaye dönüyor ama biz görmüyoruz çünkü başrollerin birbirlerine saplantısı ve zaten olmayan duyguları yokmuş gibi yapmalarını falan izliyorum. Yok o ona aşıkmış ama hayatının içine etmiş yok o hayatının içine etse de ona aşıkmış ama değil gibi davranıyormuş ama artık ondan intikam almak için aşıkmış gibi yapacakmış falan. Abi siz ne anlatıyorsunuz ikiniz de saçma sapan insanlarsınız hiç bir duygu beslemiyorum size çünkü bir karakteriniz yok yani bir öyle bir böylesiniz ve sunduğunuz sebepler bana hiç geçmiyor gidin çiftleşip birbirinize hançer saplayın bunu bile bu kadar etkilemeyecek şekilde nasıl yapabiliyorsunuz zaten bilmiyorum ihanet ya da aşk hissedebilsem yapılanlara anlam koyabilirim ve o zaman helal olsun ne yazmış be derim ama his yok olay örgüsü yok istikrar yok kıza destek için iki üç arkadaş getirmişler sana inanıyoruz cadıların kurtuluşu olacaksın falab diyorlar iki kitap boyunca toplam üç cümle konuşmadılar yan yana bir hikayelerini okumadık dostluklarına gözlerimiz mi yaşaracak? Kız o an duygu patlaması yaşıyor asla ağlamayan kız günlerce ağlıyor falan ahahahahh ölcem cehennemden çıkab lucifer kardeşinin canıyla tehdit edip 12 kişiyi öldürüp seni karnından bıçakları hayatın boyunca sana eziyet eden seni satan pazarlayan baban lucifer için yapmış bunları seni ölüme diriltmeye zorlayan ölümüne sebep olan sonra dirilterek ne olduğu belli olmayan
2024 23. kitabı
Geçtiğimiz yıl Cadılar Meclisi ile ayağıma çelme atıp yere kapaklanmamı sağlayan sevgili yazar, bu kez Lanetli ile üstüme çıkıp "bu yetmez" diyerek tepindiği için teşekkürler. Size bu serinin ikinci kitabını nasıl yorumlayacağım konusunda bir süredir düşünüyorum. En son sayfada yazarın bize Grey'in kim olduğunu söylemesi ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Willow'un yaşamı büyük ölçüde değişmeye başlayacak ve bizlerde en az onun kadar o uyum sürecini gözlemleyeceğiz. Grey'in aldığı bir takım riskler Willow'un güvensizlik problemi ile çok daha karmaşık bir hale gelir. Üst Meclis'in yok olması pek çok açıdan değişiklik yararırken ikilinin arasındaki bağ farklı bir boyut kazanacaktır. Cadımızın git gide artan büyü yeteneği Grey'i bile şaşırtırken kaderin onlar için ördüğü gelecek gittikçe yaklaşmaya başlar. Tek sorun Willow'un halen öfkeli ve bu ruh halidir. Çünkü yanlızca istediği intikamdır. Yüzleşmeler, hiç tahmin edemediğimiz geçmiş sırlar ve yazarın ters köşeleri size bu seriyi okutur. Yetişkin okurların çok severek okuyacağına çok eminim. #lanetli #thecursed #harperlwoods #pukkayayınları
Fantastik
2024 38. kitabı
Cadılar MeclisiCadılar Meclisi nin yorumunda belirttiğim gibi bu kitaptan hiçbir beklentim yoktu, sırf mecburiyetten okuyacaktım. Ama bu kadar kötü kurgulanıp bu kadar kötü işlenebileceğini hiç düşünmemiştim. Tamamen hayalkırıklığı. Neresindeki eksiklikleri anlatsam bilemiyorum, tamam olan bir yerini anlatayım desem o da yok. Kitabı tamamen smuta boğup aralarada iki atraksiyon eklemişler ve buna da aşk demişler. İşte böyle birşey. Velhasılı; Geçip giden zamanlarımı bir yerlerde bulsam. Sonra üzülsem, üzüldüğüme üzülsem.:)
2024 32. kitabı
Okunma: 02 Mart 2024 09:30
Cadılar meclisinin bu ikinci kitabında Lucifer uyanıyor. Ve willow ile ikisini okuyoruz. Gray bu kitapta daha manipülatif, ancak doğası gereği kabul edilebilir. Beelzebub ve şeytan meclisini okumak değişik bir deneyimdi. Konu bu kitapta gayet akıcıydı. İlk kitaptan daha sürükleyiciydi ve bazı yerleri oldukça etkileyiciydi. Sadece bazı olaylar tam olarak aydınlatılmamış gibi geldi lanetlilerin ödenmeyen borcu nedir? Willow bunu neden biliyordu da lanetliye "borcun ödenmedi." Dedi mesela. Ya da taht odasında yaptıkları içgüdüye dair bir şey ise bu daha önce verilmeliydi. Bunun gibi şeyler açık değil. Smut bu kitapta daha fazlaydı ancak daha ruhani seviyede verilen kısımları oldukça iyi yazılmış. Bu arada çeviriyi beğenmedim. Net çeviri denen şey yapılmış. İngilizcedeki he ve she zamirlerinin karşılığı bizde yok o yüzden çevirmen anlamı kolaylaştırmak adına isimleri ekstradan kullanmalıydı. Uzun cümlelerin net çevirisi cidden anlamayı zorlaştırıyor. Bir yandan orjinal kitaptan okuyarak ilerledim bu yüzden çevirinin kötü olduğunu söyleyebilirim. Ancak çevirmenin ilk işleriymiş ileride daha iyi olacağını söyleyebilirim. Karışık olayların olduğu kitaplarda çevirmenin diğer amacı da okurun anlamasını kolaylaştırmaktır. Orjinal dilinde oldukça anlaşılır ve iyi bir anlatım var. En azından kim kime ne yaptı anlayabilirsiniz. Dil bilenler tercih edebilir. Gray'in bu kitapta manipülatif olmasının da ötesinde mantık dışı şekilde Willow'a bakan, dokunan herkesi öldürmek istemesini komik buldum. Yani come on sizce Lucifer ego sorunları yaşayıp sırf kaybetmekten korktuğu bir kadın için kısıtlayıcı davranacak kadar özgüvensiz midir? Touch her and die olayı özgüvensiz bir erkeğin yapacağı bir şeydir ve toksik manipülasyona girer. Ama sanırım toksik ilişkiler çağında her kadının
2024 14. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2024 02:43
Willow, son yaşanan olaylar ve ortaya çıkan gerçekler ile ihanetin tadını almıştır. Kendini kandırılmış ve aldatılmış hissetmektedir. Gray ile yaşadığı her şeyin bir plandan ibaret olduğunu düşünmektedir. Gray'e karşı beslediği nefret ile yaşadığı hayal kırıklığının aynısını ona yaşatmaya kararlıdır. Willow'un almak istediği intikam artık önemli değildir. Üst Meclis'in yok olması ile birlikte çıkan karışıklıklar önceliği haline gelmiştir. Bunlarla birlikte Meclis'in geri kalan üyelerine kendini kanıtlaması ve saygılarını kazanması gerekmektedir. Gray ise, Willow'u bir yere kapatması gerekse bile onu yanından ayırmamaya kararlıdır. İstediği hayatı Willow ile yaşamak, ona yıllardır hayalini kurduğu yuvayı göstermek istemektedir. Lakin Willow ondan nefret ederken ve ortada karışmış bir Meclis varken hayallerini gerçekleştirmek çokta kolay olmayacaktır. Bu süreçte Gray ve Willow arasında ne geçerse geçsin, aralarındaki bağ pnları bir arada tutacak tek şey olacaktır. İlk kitap felaketler silsilesi ve benim şoktan şoka girdiğim bir şekilde bittiğinden dolayı bu kitabı heyecanla bekliyordum. Ve beklediğime kesinlikle değmiş. Olaylar asla durulmazken, ortaya çıkan her gerçekle ağzım açık kaldı. Kitaba yeni karakterler girerken, kimin dost kimin düşman olduğu birbirine karıştı. Özellikle de birisi vardı ki (kim olduğu spoiler) melek yüzlü şeytan desek az kalır. Gray yine mükemmelliğini konuştururken, Willow'un daha akıllıca davranmasını ve ani karar vermemesini isterdim. Bazı kısımlarda artık kendine gel diye bağırmış olabilirim. Neyseki düzeltti kendini ancak son kısımlarda hızlanan tempo ile yine şoklar silsilesi beni bekliyordu. Bu tür de bir son beklemiyordum ama benim için yeterliydi. Aynı zamanda kitapta tetikleyici unsurlar ve fazlaca kısımlar olduğunu bilerek
2024 25. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2024 08:06
Fantastik türündeki Cadılar Meclisi ile bir kaç ay önce tanışmıştım ve karakterlerin ilk karşılaşma anında hikayeye vurulmuştum. Şaşırtıcı bir sonla bitince de ikinci kitap için fazlasıyla heyecanlıydım ki Lanetli gelir gelmez okudum. Olayın geçtiği yerlere, karakterlere ve kurgunun içeriğine aşina olduğumdan o kadar çabuk bitirdim ki bunun için bi tık üzgün olduğumu itiraf etmeliyim. Benim için karakter zenginliği ve çeşitliliği fantastik bir kitapta yerindeyse, kurgu güzel anlatım da akıcıysa değmeyin keyfime.Cadıların, aracıların, iblislerin olduğu Lanetli okumak aşırı keyifliydi su gibi cevirisi ile de, benim için mis gibi bir okuma oldu. Özellikle Karanlık Akademinin çok güzel işlendiği, ihanet, nefretten aşk, büyüler, fantastik olaylar çok güzel verilmişti. Birinci kitabın o olaylı ve şaşırtıcı sonundan itibaren başlıyor ikinci kitap. Wilow'un o büyük olay sonrası Gray'e ve onunla olan yeni hayatına, Meclisten geriye kalan üyelere, Cadılara ve yeni güçleri ile tanışmasını okuyoruz Lanetli kitabında. Bu kitapta Gray'i bi kat daha sevdim diyebilirim.. Willow'a karşı korumacı yani, düşünceleri, sevgisi çok güzeldi. Hatta öyle bir olay oluyor ki, şimdi dedim Gray bitirecek Willow'u, ama yazar o kadar güzel yazmış ki o bölümü iki taraf için harikaydı. O bölüm ve ikilinin konuşmaları çok güzeldi Fazlasıyla altını çizdiğim, postitlediğim ve kendim için ayırdığım cümlelerim oldu. Willow ve Gray'in çok öncesinden yazılan kaderi, bu yoldaki maceraları, cadıların iblisler ile olan sonu hepsi Lanetli kitabında. Ayrıca kurguya yeni giren karakterlerin Willow ve Gray'i nasıl etkilediği, Willow'un intikam için girdiği yoldaki maceraları ve kendisi hakkında yeni öğrendiği gerçekleri hepsini öğreniyoruz. Ve bu dalda kesinlikle tavsiye edebileceğim bir seri arkadaşlar..

Harper L. WoodsYazar · 14 kitap
Harper L. Woods, Adelaide Forrest tarafından kullanılan bir takma addır. Adelaide genç yaşta kitaplara aşık oldu ve kısa süre sonra yazmaya olan sevgisini çabucak keşfetti. O zamandan beri, 300'den fazla kitap konseptinin kendi kendini kanıtlamış bir arsa biriktiricisi oldu. Psikoloji diplomasını aldıktan sonra Adelaide, terapötik bir binicilik tesisinde çalışmaya devam etti. Kızı doğduğunda, Adelaide evde oturan bir anne olmak için çizmelerini sattı. Bir ömür boyu hayalini kurduktan sonra 2019 yılında bu görevlere yazarı da ekledi. New York'ta kocası, iki çocuğu ve dünyanın merkezini oluşturan köpekleri ve kedileriyle birlikte yaşıyor.