Lockwood & Co. #5

Jonathan Stroud
Eylül 2017
Random House UK
İngilizce

bayagi spoilerli ─ nolur seriyi okuyun
2024 29. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2024 20:15
gercekten inanilmaz derece aglayasim var seriyi bitirdigim icin. evreni geride birakmam gerekecek cunku aptal netflix diziyi iptal etti. keske animasyon serisi cikarsalar. bu seriye yakisir diye dusunuyorum. ozellikle skull'un kavanozdaki yuz ifadelerine. kitabin sonunda skull'un lucy'e gercek adini soyleyeceginden cok emindim. inanilmaz uzgunum. adini merak ediyordum. ayrica skull'un sonunun spoilerini yemistim, biliyordum az cok. ama kitabin arka kapak yazisinda birinin oleceginden bahsediyor. ben de en son lucy'le kipps'in arasinda, oteki tarafta o konusma gerceklesince tamam kipps'mis diye dusunmustum. asiri uzuldum. beklemiyordum bi tik sanirim. cunku asagi yukari her seyin spoilerini yiyip bunu yememistim. kipps olmeyince neden yemedigim anlasildi. yokmus oyle bi sey. bahsedilen de skull'mus. skull'dan bahsedildigini hic dusunmemistim cunku eleman zaten olu abi. bi de yazar sonunu hangisinin daha iyi bir karar olacagini secemeyip acik birakmis. skull lucy'nin ilk tavsiyesine uyup oteki tarafa mi gitse, yoksa ikinci tavsiyesine uyup lockwoo & co'ya kavanozun disinda bir uye olarak mi katilsa. sabah bir gorunur gibi oluyor, ama sabah oldugu icin gorunemez bir hayalet. yani lucy'nin hayal gucu de olabilir, o aksam gercekten geri donecek de olabilir. ben sahsen donmesini tercih ederim. skull okudugum en muthis, en okuma zevki veren karakterlerden. kendisi de bu dediklerime katilacaktir. lucy & lockwood iliskisinin da acik kapi olmasi bi bakima hosuma gidiyor sanirim. onlara daha cok uyuyor. yazar beraber olduklarini onayladi zaten. yuksek ihtimalle lockwood onu en sonunda disariya bir itiraf falan icin cagirdi. spesifik olarak nasil verecegini bilemeyip annesinin kolyesini yataga birakmasi cok tatliydi. kitaptaki herkes de farkinda zaten aralarinda bir sey
The Empty GraveJonathan Stroud · Random House UK · 20175 okunma