Hedef

Sıralamalar

İmkansız hedef peşinde
2023 7. kitabı
Okunma: 06 Mart 2023 09:26
Öncelikle herkese ıyi okumalar Grayman serisinin üçüncü kitabıda bitmiş durumda yayın evi ile konustum ve serinin yakın zamanda yeni kitaplar ile devam edecegini söylediler buda benim için güzel bir haber Kitaba gelicek olursak grayman ın busefer sudan devlet başkanını öldürmesi için rus bir mafya babası tarafından kiralanır istemeyerek bunu kabul eder ama sonradan onun için görüldüğü yerde vurulması emri cıkarmış olan abd gizli servisi ve cıa de ona sudan başkanını yakalayıp onu mahkemeye çıkarma teklifinde bulunurlar böylece hakkındaki bütün ölüm ilanını silinecektir Ben sudan daki bölümleri sevdim tempo çok iyiydi özellikle avukat kadın ile yaptığı yolculuktaki bölümler müthişti sürekli olaylar tempo yer yer düşsede burada nefes almak için fırsat buluyoruz sonra tempo yine hızlanıyor Benim gibi seriyi seven bir okursanız yazar yine bizi memnun etti tempo gerilim heycan üst seviye tavsiyemdir alın okuyun
The Gray ManMark Greaney · Parola Yayınları · 202319 okunma
2023 17. kitabı
The Gary Man ‘HEDEF’ – Mark Greaney Merhabalar, The Gray Man serisinin üçüncü kitabının yorumu ile geldim. Kitapların ayrı ayrı okunabileceğini duyunca okumaya başladım ve aksiyonu bol gerilimi ise son safhada bir kurgu ile karşılaştım. Polisiye, gerilim, aksiyon ve bolca kan… Türü sevenlere öneriyorum #kitabınkonusu Counrt Gentry, yaklaşık on yıl önce deniz aşırı ülkelerde CIA ajanı olarak çalışıyordur. Bulunduğu konumdan hareketle birçok adam öldürmüştür. Bu görevini 9 Eylül’den sonra sürdürmeyi bırakmış ve kendisine bambaşka daha kirli ve çok daha tehlikeli bir yol çizmiştir. Artık o namı her yerden duyulan acımasız bir seri katildir. Son çalıştığı kişi ise Gregor Ivanoviç Sidorenko’dur. Yeni patronu Sid’in verdiği emir üzerine bir barda hedefini bir avcı gibi izlemeye alıyor lakin hesaba katmadığı aksilikler nedeni ile amacını gerçekleştiremiyor. Ama Dougal Salattery ve adamları tarafından farkediliyor. Bar çıkışında adamı takip ederek görevini gerçekleştirmeyi düşünürken aslında Sid’in ondan sakladığı ve içinde bulunduğu dünyanın yeni bir bilinmezliğini keşfediyor. Sidorenko ile yüzleştiğinde ise Rus hükümetinin Sudan Cumhuriyeti’nin başkanı Bakri Abboud’un ölüm emrini verdiğini ve bu büyük görevin kendisine verildiğini öğrenecektir. Ve Gentry Sidorenko’dan kurtulmayı hedeflerken kendisini çok daha büyük bir oyunun içinde kurbanını ararken bulacaktır. #kitapyorumum Keyifle okuduğum bir romanın daha sonuna geldim. Okuduğum en keyifli aksiyon ve gerilim romanlarından biri oldu. Verilen küçük detaylar, sıkmayan betimlemeler ve su gibi akan anlatımı sayesinde zihnimde yarattığım bir filmi izledim. Bu arada yazarın kaleme aldığı The Gray Man gerçekten film haline getirildi ama ben önce okumayı tercih edenlerdenim. Baş karakterimizin bir tetikçi ya da kiralık
Roman-Edebiyat
The Gray ManMark Greaney · Parola Yayınları · 202319 okunma

Mark GreaneyYazar · 4 kitap
Mark Greaney, en iyi final kitaplarında Tom Clancy'nin ortak çalışanı olarak bilinen ve Clancy'nin 2013'ten 2016'ya kadar ölümünü takiben Jack Ryan karakteri ve Tom Clancy evrenini sürdürdüğü için Amerikalı bir romancı. Gray Man serisi romanlarıyla da tanınıyor.