The Camorra Chronicles #4

Independently Published
İngilizce

2023 27. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2023 00:00
Kiara ve Nino'nun hikayesinin devamı. Kitabın ilk yarısı Remo'nun Serafina'yı kaçırdığı dönemi Kiara ve Nino'nun bakış açısından anlatıyor. Serafina'nın Remo ile olan ilişkisini sevmediğim için ilk yarıyı okumak keyifli bir deneyim olmadı. İkinci yarıda ise Serafina'nın Camorra'ya dönmesinden sonraki hayatları anlatılıyor. Savio ve özellikle Adamo'yu daha yakından gözlemliyoruz. Leona, Kiara ve Serafina arasında bir dostluk gelişiyor. Ancak ben onların konuşmalarını aşırı yapmacık buldum. Savio ve Adamo daha genç oldukları için kitaplarında yıllar geçmiş olmalı. Yazarın bu kitabı onların kitaplarından önce yazması güzel olmuş, aileyi daha yakından tanımamızı sağlamış. Bir şey daha var... Bu kitaptaki çift bir yılı aşkın süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyor ve kadın hamile kalamıyor. Ancak, tıbbi yardım almamışlar ve bir doktora danışmamışlar. Derken kardeşlerden biri, ağabeyinin karısı için sperm donörü olmayı öneriyor. Bu yıl okuduğum böyle bir öneride bulunulan 2. kitap. Böyle bir şeyi üçüncü kez okumaya tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Amerikan sağlık sistemindeki ciddi sorunların zaten farkındaydım. Ancak yazarlar kitaplarında bu tür saçma fikirleri son derece normalmiş gibi yazabiliyorlarsa, Amerikan halkı da tıbbi uygulamalarla ilgili yanıltıcı fikirlerden fazlasıyla etkilenmiş gibi görünüyor. Bir buçuk yıl sonra çiftimiz hastaneye gittiğinde kadının fallop tüpünün tıkalı olduğunu öğreniyor. Sağlık sisteminin düzgün işlediği bir ülkede doktor olası tedavi seçenekleri hakkında bilgi verirdi. Anladığım kadarıyla bizim kitabımızda doktor kadına sadece tüpünün tıkalı olduğunu söylüyor ve çiftimiz de "tamam" diyerek hastaneden ayrılıyor. Çünkü konuşmalarında tedaviden bahsetmek yerine denemeye devam edecek yılları olduğundan bahsediyor. Ne diyeceğimi
Twisted BondsCora Reilly · Independently Published · 202331 okunma

Cora ReillyYazar · 19 kitap
Cora Reilly is the author of the Born in Blood Mafia Series, The Camorra Chronicles and many other books, most of them featuring dangerously sexy bad boys. Before she found her passion in romance books, she was a traditionally published author of young adult literature. Cora lives in Germany with a cute but crazy Bearded Collie, as well as the cute but crazy man at her side. When she doesn't spend her days dreaming up sexy books, she plans her next travel adventure or cooks too spicy dishes from all over the world. Despite her law degree, Cora prefers to talk books to laws any day.