Boston's Irresistible Billionaires #1

29 Nisan 2024
Independently published
İngilizce

2025 37. kitabı
Bennet ve Katy ilk olarak 7 yıl önce Katy üniversitesinin üçüncü senesindeyken ve Bennet’ta başasistan konumundayken tanışıyolar. Bennet şehirden ayrılmadan önce hep aklında olan şeyi yapıp Katy’i öpüyor ama sonra gittiği için birbirlerinden haber alamıyorlar. Ta ki yıllar sonra Katy’in patronu olarak hastaneye gelene kadar. Bu 7 yıllık süreçte Bennet çok kötü bir evlilik geçirmiş, annesi hariç kimsesiz durumda. Katy ise aldatılmayla sonuçlanan bir ilişki geçirmiş. Anlayacağınız ikiside güvensizlik ve travmalarla dolu. Katy aynı zamanda diyabet hastası ve bir yandan doğurganlıkla ilgili sorunlar yaşıyor. En sonunda hamile kalabileceğinden emin olduğunda donör arayışına girmeye karar veriyor çünkü anne olmayı çok istiyor. Bunu öğrenen Bennet ise hayatında aşk istemediği ama baba olmayı çok istediği için Katy’e donör olmayı teklif ediyor. Böylelikle ikili arasında anlaşmalı bir hamilelik planlaması yapılıyor. Kitap mü-kem-mel-di! Bayıldım. Aralarındaki uyum, birbirleriyle gerçekten doğru iletişim kurarak ilerlemeleri, yanlış anlamalara izin vermemeleri, yasak olduğunu bildikleri halde birbirlerine karşı koyamadıkları çekim… Her şeyiyle çok sevdiğim bir kitap oldu. Gereksiz dramlar, ayrılıklar yoktu. Yaşlarının olgunluğunda davranan iki yetişkinin aile olma sürecini okuyoruz. Aile demişken Katy’nin kuzenlerine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Serinin devamında da onları okuyacağım için çok heyecanlıyım!
Edebiyat & Roman
2025 125. kitabı
Öncelikle seriye yanlış kitaptan başlamışım ama sıkıntı değil çünkü bir serinin yan serisi gibi karmaşık bir açıklama yapacağım. İlk serimiz bu kitaptaki yetişkinlerin hayatını, bu seridekiler ise onların çocuklarının hayatını anlatıyor. O sebeple kitabı anlamakta zorlanmadım. Siz de okursanız zorlanacağınızı sanmıyorum ama öyle okumayı sevmiyorsanız önce diğer seriye başlayın. Açıklama bitmiştir. Şimdi kitabı çok sevdim, yine her şey tam dozundaydı. Yetişkin içerik ibaresi olunca günümüz kitaplarında hep saf bir cinsellik oluyor ama bu öyle değildi; aile ilişkilerine bol bol yer verilmiş, arkadaşlık ilişkisi ve hayat problemlerine de. Karakterimiz Katy, anne ve babasını bir trafik kazasında kaybedince onu amcası büyütür. Amcası doktor olması ve ailesinin kazası yüzünden travma cerrahisi olmak isteyen Katy, hastanede çalışırken yeni gelen şefin okul yıllarında onu öpüp ertesi gün bir bursla başka ülkeye giden üst sınıfı olduğunu ise hiç bilemezdi. Bu durum Katy'nin işine hiç gelmez zira şeker hastası olması ve kadınsal bir rahatsızlığı sebebiyle tek başına bir çocuk sahibi olmaya çalışıyordur ve yeni gelen şefin onun durumunda almak için uğraştığı bursu verip vermeyeceğini bilemez. Tabii bilmediği diğer şeyse adamın sorunlu bir boşanma yaşaması ve tek istediğinin kendisine bir çocuk, kanserli annesine ise torun vermek istediği olmasıdır. Tesadüf o ya, Katy'nin arkadaşları ile konuşmasına kulak misafiri olunca bebeği için sperm donörü olmak istediğini söyler.
2025 22. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2025 02:06
Keşfetime düşen kitap editleri tarafından kandırılmam o kadar kolay ki. Hele bu kitapta olduğu gibi güzel bir editse ismini ve de yazarını ilk kez duymama rağmen kitabı direkt okumaya başlamamamın imkanı yok. Sonu hüsran da olsa. Aslında kitabı başlarda sevdim. Çiftin ilk asansör sahnesi biraz Doktolar Ela-Levent havası verdi bana ve Levo'dan nefret ettiğim için gidişatlarının benzememesini umut ettim. Alakaları yoktu neyse ki. Katy ile Bennett gayet tatlı bir çiftti. Seneler önce tanışıp uzun zaman sonra tekrar karşılaşmaları, hiç gerilmeden kaldıkları yerden devam etmeleri ve ufak ufak flörtleşmeleri çok güzeldi. Ta ki bebek mevsuzuna kadar. Kitabın esas konusunun bu olduğunu biliyorum ama nedenini anlamıyorum. Yani cidden neden yazıldı bu bebek mevzusu? Çok gereksiz olduğu yetmezmiş gibi bir de tüm kitabın içinden geçti. Halihazırda flörtleşen bir çiftin hisler olmadan çocuk yapma planı kurması saçmalığın daniskasıydı çünkü. Süreç de başarılı işlenemedi zaten. Smut sahneler de felaket kötü olunca çifte dair güzel ne varsa uçup gitmiş oldu. Cayden olayı da kitabın kötü gidişatına tüy dikti. İlk sayfalar bana aradığımı bile bilmediğim bir kitabı bulmuşum hissi verse de kalan sayfalar bu eziyeti çekeceğime niye yarım bırakmıyorum diye düşünerek geçti. Çok bıktırdı, çok.
2025 74. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2025 00:00
Travma cerrahı olarak çalıştığı hastanenin şefinin değişeceğini duyan Katy, gelecek kişinin 7 yıl önce onunla öpüşen sonrasında ülke değiştiren Bennett Lawson olduğunu öğrenmiş olur. Bennett Lawson'un başından çok kötü bir evlilik geçmiştir ve annesi de hasta olunca yakınında olmak için hastanede işe başlamıştır. İkili asansörde mahsur kalınca Bennett 7 yıl önce öptüğü kadını hatırlar ve daha fazlasını hissettiğini anlar. Katy hastalığından dolayı anne olmak istemektedir bunun için donör araştırması yapmaya başlar fakat eski sevgilisi karşısına çıkıp sırlarını ulu orta konuşurken Bennett bunu duyar. Bennett'in bu hayatta istediği tek şey de baba olmaktır. Ve Bennett' bu düşüncesi ile Katy'e bir teklifte bulunur... Okuması çok keyifli bir kitaptı. Çok uzun zamandır bekletiyordum başlarda kim kimin nesi diye anlamadığım ve karışık geldiği için devam edememiştim ama sanırım yazar kadın karakterin tüm sülalesine kitap yazmış öncesinde o yüzden o kısımları hatırlatmak için uzunca bir yer ayırmış ama bence olmasa da olurdu sonuçta bağımsız şekilde okunabilir bir kitapken diğerlerini yazmak onların bağını açıklamak bana gereksiz kitap doldurma olarak geldi. Sonrasında o kısmı geçince çift odaklı okumaya başladım bu da bana keyif verdi. Katy ve Bennett çift olarak ateşliydi ve birbirlerinin arasındaki bilinmezlik çok uzun sürmedi ikisi de duygularını,hissettiklerini konuştular işi çözüme kavuşturdular. Eski karısını suçlarken konu bambaşka yere gitti orada şaşırdım onun dışında yormayan kitaptı
#çevirigiller
·346 syf.·
2025 110. kitabı
Kitabı 1 hafta önce falan okumuştum ama inceleme yazmayı unutmuşum. Bennet ve Katy ciftini çok sevdim. Özellikle Katy ve geniş çevresine hayran kaldım kuzenleriyle bu kadar samimi ilişkisi olması çok hoştu. Konu sevdiğim türdü hikayenin ilerleyişi de güzeldi. Serinin ikinci kitabı da neyseki beklediğim kişi hakkindaydi kısaca o kitabı da sevdim.
2024 83. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2024 11:36
Halen anlamadım bu yazarın kitapları nasıl olur da türkçeye çevrilmemiş. Ben beğenerek okudum açıkcası, umarım bir yayınevi şans verir bu yazara. Katy ve Bennett in farklı başlayan ama bildik biten güzel hikayesini okuduk. Klişeler değişik işlenmiş. Bennett in annesine smut romanlar okuması ve okurken sahneleri atlaması çok tatlıydı. Katty ve kuzenlerinin bağını da çok sevdim. Güçlü kadın karakterlerde ilk 5 e girerdi bu kitap. Ama yarım kalmış hissi geçirdi bana kitabın sonu. Cayden olayından sonra o kadar oldu bittiye geldi ki herşey o kısımları açıkcası çok yetersiz buldum. Nasıl derler tadı damağımda kaldı. Sevmiyorum böyle oldu bitti sonraları, mutluluğu da özümseyerek okumak istiyorum.
#çevirigiller

J. SamanYazar · 0 kitap
J. Saman is a USA Today and Amazon top 40 bestselling author who writes sassy, swoony, and scorching contemporary romances. She is addicted to Diet Coke, sour candy, and indie rock. She swears way too much (especially after a glass of wine) and has a penchant for sarcasm (or so her husband and children like to tell her). J. is an admitted lover of second chance romances, enemies to lovers, and the perfect amount of angst. She is best known for writing funny and emotional romances filled with smart, strong women, and sexy alphas who have a softer side - especially for their women.