A Catwoman Tale

DC Ink
İngilizce
Sıralamalar

2020 76. kitabı
DC evreninde en sevdiğim karakter Batman olmuştur. Batman’ın hikayesinde geçtiği kadar Kedikadın’ı biliyordum ama bilgilerim sınırlıydı. Çocukluğu, ailesi, evden ayrılışı ve içindeki gücü keşfetmesini okumak güzeldi. Pek fazla çizgi roman okumasam da keyifle okudum. Devamında ne olacağını merak ediyorum
2021 19. kitabı
Tanıdığım ilk DC karakteri Batman'dır. Christian Bale'nin "Batman" rolüyle oynadığı üç filmlik seriyi izlemiştim. Sonra da diğer karakterleri merak etmiştim. Onların hayat hikayelerini, şimdiki hallerine nasıl geldiklerini. Üçüncü filmde Kedikız (Catwoman) da vardı. Şimdiki -yani filmde izlediğim haline- nasıl geldiğinin ilk adımını okumuş oldum. Anladığım kadarıyla kitabın devamı olacak. Çünkü Kedikız daha maceraya yeni başladı. Zorlu geçen çocukluğunu okurken annesine sinir olacaksınız. Annesinin erkek arkadaşı Dernell'ın iğrenç davranışları -fiziksel ve psikolojik şiddet- bir gün Selina'nın (Catwoman) canına tak eder ve evden ayrılır. Dernell'i bir kaşık suda boğmak isteyebilirsiniz. Hele annesinin ses çıkarmayışı beni baya kızdırdı. Gözüne perde inmiş resmen. Lisede de işler umduğu gibi gitmeyince oraya ait olmadığını yavaş yavaş anlar. Yeni hayatına doğru adım atmasının zamanı gelmiştir. Evsiz yaşarken içindeki gücü fark eder. İşte biz de bu kitapta onun gücünü fark etmesini okuyacağız. Kendini keşfederken aynı zamanda hayat ile mücadelesini takip edeceğiz çizimlerle. Güçlü, hayatını kendi çizdiği yolda yaşayan kadın karakterleri okumayı seviyorum. Selina (Catwoman) da onlardan biri. Ben severek okudum çizgi romanı. Çizimlerin renk olarak lacivert-beyaz-siyah olarak yapmalarının nedeni sanırım kitabın isminden kaynaklanıyor. Ay ışığının gölgesinin temsili olabilir. Çizimlerde karakterlerin duygularını güzel resmetmişler. Ben okurken hangi karakter nasıl bir duygunun içinde olduğunu anladım. Benim okuduğum ikinci çizgi roman oldu. Çizimleri takip etmek, diyalogları okumak hoşuma gitti. Beni Gotham'a doğru bir yolculuğa çıkardı. Çizgi romana başlamak isteyip ancak tereddüt ediyorsanız bu kitapla başlayabilirsiniz. DC karakterlerine merakınız varsa bu kitaba
2021 12. kitabı
#kitapyorumu #ayışığınınaltında Merhaba herkese epsilonun çizgi roman serisinde ay ışığının altında yorumu ile geldim. Catwoman 'ı herkes tanıyor sanırım. Epsilonun onun diğer çizgi romanlarda olduğu gibi bunda da yine bir süper kahramanın, süper kahraman olmadan önceki hali anlatılıyor. Selina kyle yetim bir kız ve annesi türlü adamlarla vakit geçirip onlarla yaşıyor.bu adamların ortak noktası ise annesi ve selina'ya kötü davranmaları. Selina annesinin 2 yıldır takıldığı Dernell'den kesinlikle bıkmıştır.okulda ise iki tane zorbalığa uğrayan arkadaşı ve bir de bruce wayne vardır hayatında. Evet batman. Selina tüm bu yalnızlığıyla bir yavru kediye tutunur. Ancak dernell kediyi öldürür. Selina artık kesinlikle acımasızdır. Çizimler yine şahane ancak renklendirmeyi bu sefer beğenmedim mavi beyaz, siyah beyazdan farksızdı benim için. . #çizgiroman #comicbooks #dccomics #chocolates
2021 45. kitabı
Epsilon Yay.'ndan çıkan bildiğimiz süper kahramanların gençlik hikayelerinin anlatıldığı seride Catwoman 'ı okudum bu sefer.Fakat hiç beğenmedim.Çizimleri güzel ;fakat renklendirmesi çok kötüydü ve hikayesi çok zayıftı.Serideki en kötü kitaptı açık ara.Bu tarz az okuyanlar için belki hoş olabilir ama çizgi romanlara aşinaysanız maalesef tavsiye etmiyorum.
2021 22. kitabı
Okunma: 04 Temmuz 2021 12:49
SPOİLER!!!!!! Bir kedi hayranı olarak söylemeliyim ki... MÜKEMMEL. İlk sayfaları beni çok üzse de kesinlikle bu yılın ve geçecek tüm yıllarımın favori çizgi romanı. Hikayesi, çizimleri çok iyiydi ve CatWoman'ı kendime benzetmeden edemedim. İçimi daha fazla çizgi roman okuma isteği ile doldurduğu için bu kitapta emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Aslında ne söyleyeceğimi bilemiyorum, ilk incelemelerim olduğundan belki de. Başından beri katil köpekle ilgili şüphelerim vardı, bir insan öldürüp sonrada köpeği cesedin üstüne salıyordur diye düşünmüştüm. Ama bu kadarı da beni hem çok şaşırtıp hem de çok heyecanlandırmıştı...