Severek okuduğum bir seri. Ben böyle karanlık romantizim kitaplarına bayılıyorum. Bu kitapta da favori karakterlerim vane ve roc kardeşler oldu. Vanenin o karanlık ve gizemli hallerine bayılıyorum. Keşke darling hepsini seçme yerine tek vaneyi seçse.
Bu kitap diğer iki kitaba göre daha detaylı anlatımı vardı. Yazar bu kitapta kendini aşmış resmen. Yani savaş sahnesi biraz uzun olabilirdi. Her şey oldu bittiye geldi. Ama güzel bir kitaptı. İki saatte bitirdim. Bu kitabın incelemesini yazdıktan sonra hemen dördüncü kitabına başlayacam. Sonu acayip güzel bitti bakalım dördüncü kitabı nasıl acayip merak ettim. Kitap kendini sıkmadan okutturduğu için hemen bitirirsiniz...
Su kız ölse de kurtulsak mi acaba yaaaa başımı ağrıttı bu salaklık bu akılsızlık bu değişik sapkınlık neden ya nedenn.... incelemek 150 karakter olmalıymış... cumleyi yazayiım bari de kaydedilebilsin... yanını sonlara doğru gidiyor kitap bastan değil de sondan mi başlasak okumaya tovbe yarabbim sen koru
Biri şu darling'i durdursun :))
Peter pan dark versiyonu olan bu seriyi seviyorum çıtır çerezlik güzel bir seri tabi içinde reverse harem olduğu için herkese hitap etmeyebilir ben erkek karakterlerden vane ciyim okumaya başlarken peter pan'ı severim sanıyordum ama yok vane favorim 4. Kitap hemeennnn çıksın lütfeennn
Vahşi DarlingNikki St. Crowe · Nox Yayınları · 2025171 okunma
Vicius Lost Boy serisinin 3. Kitabı.
Olay açısından daha da hareketli olacağını düşünmüştüm ama tam anlamıyla karşılamadı o beklentiyi. Sevişmenin 1001 yolunu bulmak klavuzu gibi bir şey kitap..
Bu kitapta Darling kızımızın içine giren gölgeden dolayı biraz aksiyon ve bolca smut vardı (önceki kitaplar gibi..) Peter Pan gölgesine kavuştuğu için işlerin yoluna gireceğini düşünürken Darling kızının başına gelenler belayı yine çekiyor.
Bu kitapta Roc yani Timsahı da görmeye başladık aslında tam amacı ne net değil kardeşi Vane’ı korumak istiyor ama karşıt olmakta umrunda değil gibi…
Olay açısında zayıf smut içerik açısında bol bir kitap. Havada, karada dere her yerde bolca smut vardı. Son kitabı da olayları öğrenmek için okurum. Ama kimseye de alın okuyun diye özellikle tavsiye etmem.
Serinin üçüncü kitabı olan Vahşi Darling, ilk iki kitaba göre daha ayrıntılı bir olay örgüsüne sahipti. Bu kitapta kurgu namına cok daha fazla sey gorduk. Yeni karakterler de ilgi cekici olmasına rağmen yazar biraz potansiyellerini harcamış gibi hissettim. Daha iyi isleyebilirdi diye düşünüyorum. Ayrica olayları kaleme alma sekli de roller coaster havası veriyordu; her sey cok hızlı bir şekilde, cok da ayrıntılı olmadan okuyucuya verilmişti. Yine de basta da dedigim gibi, ilk iki kitaba gore daha elle tutulur bir kitap olmustu. Sonu da gayet heyecanli bitti. Dorduncu kitabi çıktığı gibi okurum.
Merhabalar
Seri ikinci kitabın kaldığı yerden devam ediyor. Peter Pan nihayet gölgesine kavuşuyor ve var olmayan kral olduğunu çevresindekilere hissettirirken Darling ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya geliyor. Bunun yanı sıra Vane’in hiç beklenmedik şekilde ortaya çıkan kardeşi ve müttefikleri onları çok başka bir şekilde zor durumların içine sürüklüyorlar..
İlk iki kitaba göre bir tık smut seviyesi düşük daha çok aksiyona ve olaylara yer vermişti yazar ama maalesef yazarın öyle bir özensiz kalemi var ki güzelim karekterler ve olay örgüsünü deyim yerindeyse güme götürmüştü. Yine her şey sevişmelerin etrafında gelişirken duygu tarafı bomboş kalmış….mantık desen onu zaten ben ikinci kitaptan sonra aramayı bırakmıştım ama burada ki aksiyon biraz daha fazla olunca hadi dedim böyle olay örgüsü kurguladıysan gerisini de getirirsin dedim ama yok yine onuda yapamamıştı maalesef
Madem bu kadar hoşnutsuzsun neden devam ediyorsun be kadın dediğinizi duyar gibiyim valla bu konuda tek açıkmalamam merak sanırım. Çünkü Peter pan çocukluğumuzun kahramanı yani onun karekterinin farklı şekilde özellikle sevdiğim tür olan Revers harem şeklinde yazılması merakımı inanılmaz uyandırmıştı. Ama maalesef yazar beni hayal kırıklığına uğrattı..
Netice olarak çok daha kaliteli şekilde yazılmış Revers haremler var türü merak edenler bence onları tercih etsinler. Bana gelicek olursak da artık son kitap kaldı ve kısa da olduğundan sırf olayları nasıl bir mantıksız şekilde bağlayacak diye onuda okuyup söylenmeye devam edeceğim Hep sevdiklerimi okuyup yorumlayacak değilim zira sevmediklerimi de söylemek boynumun borcu diyerek yorumumu noktalıyorum
#kitapyorumu
Serinin 3.kitabıyla geldim
Serinin en iyi kitabı buydu diyebilirim çünkü diğer kitaplarına göre smut daha azdı ve daha çok olaylara öncelik verilmişti.Olaylara öncelik verilmiş olsada yazarın bu kısımları iyi bir şekilde yazdığını düşünmüyorum, olaylar çok hızlı gelişiyor ve yeteri kadar açıklanmıyor.
Ve winnie den bahsetmek bile istemiyorum,hala kendisinden nefret ediyorum,bu kitapta bir anda güçlenmesi falan o kadar bir anda olduki okurken anlayadım ,güçlenincede yaptığı ilk şey herkesin başına bela açmak oldu,Bide seri boyunca herkes kızı övüyor ama herkes yani,ve bu övgüleri hakedecek gerçekten birşey yapmıyor ,2 kitaptır sadece smut yapan abaza kız bu kitaptada biraz güçlenince direkt ortalığı karıştırdı,Ve üstüne üstlük erkek karekterler winnie ye f*hişe diyorlar ,ve öyle bir kere falanda geçmiyor kitap boyunca defalarca böyle hitap ediyorlar ve winnie nin de bu hoşuna gidiyor ve evet öyleyim diyor (benim başım eğilmedi koptu koptu)
Eleştiriceğim diğer kısım bu kitapdaki neden bütün karekterler bu kadar çok s*ks manyağı ,sürekli bunu düşünüyorlar ,Ve Hook hariç bütün karekterler böyle ,Ve bu kitapda wendy den de biraz bahsediliyor keşke wendy nin geçmişini daha detaylı görseydik yada hikayenin ana karekteri o olsaydı da winnie gibi kareketeri okumasıydık,
Vahşi Darling
1- Var Olmayan Kral
2- Karanlık Olan
3- Vahşi Darling
4- Fae Prensleri
Serinin 3 kitabını daha fazla sevdim diyebilirim, gizem yönü diğer kitaplarda da vardı ama bu kitap Darling'in karanlık gölgesiyle beraber daha aksiyonluydu.
Peter Pan masalı denilse de genelde Pan hep geri planda kaldı. Özellikle 118 sayfayı okumak çok güzeldi.
Bu kitapta tempo bir an olsun düşmedi, s*vaş kaos ne ararsam vardı.
Her karakteri ayrı sevdim;
Roc'unn gizemli yanı
Hook'un temizlik takıntısı Vane'in duygusal yanları
Pan'ın mantığın sesi olup hep doğru karar alma çabasında olması... Kitaptaki herşeyi sevdim.
Var Olmayan KralKaranlık OlanVahşi DarlingNikki St. Crowe
kitapta en çok ilgimi çeken hook ve roc tu skleslşswkaşal YAZAR ONLARI NEDEN YAPMADI süperrr bir çift süper bir lovexhate aşkı çıkardı birde lovexhate seksi yazardı zaten yazar en çok onu seviyor
#vahşidarling
-NIKKI ST.CROWE
Herkese hitap etmeyen ama okur ne beklediğini bilirse aşırı keyif alacağı bir seri Vahşi Kayıp Çocuklar serisi. Karanlık atmosferi, karakterlerin kendine özgü çeşitliliği, rh oluşu ve Peter Pan’ın bu şekilde uyarlanması beni çok mutlu ediyor. Kısacası ben bu seriyi aşırı seviyorum ve keyif alıyorum.
Geçmişin geçmişte kalmaya hiç bir zaman niyeti olmaz.
Üçüncü kitapta olaylar çok daha hareketli, ve çoklu bakış açısıyla okumak benim için ayrıbir zevkti.
Karanlık hem Var olmayan Ülkeyi, hemde herkesi sarmaya başladı bu kitapta. Peter Pan gölgesine kavuştu fakat Darling kimsenin beklemediği bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Herkesi oldukça şaşırtan bu durumla oldukça da iyi başa çıkıyorlar. Fakat düşmanlar etraflarını kuşatmış durumda. Dışardaki tehlikenin yanı sıra yakınlarında olan bir kişi onlara beklemediği şeyler yaşatıyor. Dolayısıyla bu durum oldukça ortalığı karıştırıyor.
Hikayenin en iyi yönlerinden biri ise heyecanın ve olayların her kitapta daha da artması. İkizlerin, Karanlık olanın, Peter Pan’ın ve Darling’in birbirlerine olan bağlılığı, tutkuları ve kenetlenmeleri müthişti. Herbiri ayrılmaz bir bütünü oluşturmuştu resmen. Doyamadığım bir kitap daha oldu çok güzeldi.
Kitabın yetişkin içerik olması, reverse harem detayları ve karanlık aurası dikkate alınarak okunması gereken eserlerden biri. Bu türü sevmeyen kitaba yazık etmesin. Çünkü bu seri bu türde en güzellerden.
Nikki St. Crowe, kötü adamın kızı, kızın da gücü ele geçirdiği karanlık romanlarda uzmanlaşmış, USA Today ve Amazon'un bir numaralı Çok Satan Yazarlarından biridir.