Tuğçe Aksal
9786052006238
Sıralamalar

2018 415. kitabı
Okunma: 04 Aralık 2018 12:56
Muhteşem bir kitaptı. Tuğçe Aksal'ın Karnlık Aşk serisini okumuştum ve çok beğenmiştim. Şimdi de Veliahtlar ile devam ediyor. Demir ve Elif'in , Bora ve Melek'in kızıve Cem'in kızının ortaya çıkması ve aşkları anlatılıyor kitapta. Aksiyon dolu romantik bir kitap. Sonu çok heyecanlı bitti. Kesinlikle okuyun. Devamını dört gözle bekliyorum. İyi okumalar. Puanım 10 üzerinden 11
VeliahtlarTuğçe Aksal · Müptela Yayınları · 2018200 okunma
bana hitap etmedi diyelim...
2021 57. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2021 05:48
720 sayfalık satırları kaleme almak , yazıya dökmek kolay olmasa gerek. Ama kurgu da olsa kitapta yaşanılması uygun görülen kurgusal olayların 16-17 yaşında lise öğrencilerinin yaşaması pek değil , hiç de olası değil bence. böyle olunca da olay akışı ve konu her ne kadar ilgi uyandırıcı olsa da okurken karakterleri kafanızda kendinizce hayal edip canlandırıp okuyorsunuz kitabı tabi. Ancak 17 yaşında hem liseye giden , hem gece klübu yöneten, hem altında son model spor arabası olan, sayısız fiilen sevgilisi olan bir ÇOCUK ' u bu rollere konduramıyorsunuz . En azından benim mantığım kabullenmedi diyelim. Şimdi diyeceksiniz neden aldın da vakit kaybedip okudun o zaman ? Şöyle: çok satanlarda ve MÜTHİŞ övülen yorumlarda görüp bir de çok çok uygun bir kampanyaya denk gelince almıştım. Sanırım bir yıldır kitaplığımda okunmayı bekliyordu. Neden bitirdim peki ? Çünkü kesin okuma kuralım asla ne kadar kötü olursa olsun okumaya başladığım hiç bir kitabımı yarım bırakmam. Tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim, kitabı ve yazarını sevenlere saygı duyarım o ayrı. Bana hitap etmedi sadece.
Aşk
2021 112. kitabı
Karanlık aşk serisini geçen sene okumuştum.. Ama veliahtları anca okuyabildim demir ve elifin ikizleri asal ve masal.. Melek boranın kızı hale.. Cem ve cansunun beşizleri.. Ve bahar… Baharın kim olduğunu hemen tahmin ettim diğer karanlık aşk kitabında spoi verildiğinde aklımda soru işareti olarak kalmıştı.. Sanki tüm serileri toplamında okudum hissi veren özlediğim lise ve yaş farkı aşklarının heyecanına ortak oldum.. Asal ; favorim oldun sen her annenin eğitmek istediği erkek çocuğusun.. Masal ; yerin apayrı söylememe bile gerek yok ismin yeter.. Senin aşkın tutkun.. Hale; Sen nasıl naif sen nasıl kırılgan sen nasıl aşıksın.. Seni çok sevdim.. Ve senden öğrendiğimiz çok şey olmalı.. Bahar; seni bu kadar kırılgan agresif hırçın yapan sebep inşallah mutlu da eder ağlattın beni.. Serinin en sevdiğim kitaplarından olabilir.. Araba motor aşklarını da özlemişim tabi .. 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.. kitapoku #booknerd #sözler #kitaplık #okumak #sayfa #bookstagram #reading #kiraplariyikivar #okumahalleri #booklover #book #kitapaşkı #instagram #kitaplar #kitap #kahve #kitapsever #kitapkurdu #kitapkokusu #sevgi #mektup #kitapyorum #lise #ikizler #aşk #veliahtlar
2021
2024 144. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2024 07:44
Merhaba kuşlarım Seriyi tek incelemede toplayacağım, ayrı ayrı incelemelerimi okumanıza gerek yok :) Kitap, yazarın Karanlık Aşk serisindeki karakterlerin çocukları ile devam ediyor. Çocuklarının hikayesi. Bu kitapta ortak anılar var. Sonra seri 2. kitap adına üçe ayrılıyor. Ensal, Hasal, Bahan. Enes-Masal, Hale-Asal, Bahar-Korhan. Onların yaşamını anlatarak kitaplar devam ediyor. Eğer 2018-2019 gibi bir senede okusaydım, çok beğenirdim. Ama şuan 5/10 yeterli. Önceki kitap gibi çok argosu yok. Ama yine de tavsiye etmem. Zaman kaybı. Okuyacaklara keyifli okumalar. Sağlıcakla kalın...
2025 3. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2025 00:00
Karanlık Aşk benim ergenlik serim. Her bir kitabı wattpad + basılı 8 kere falan okudum. Ama o zamanlarda bile veliahtlar kitabı hiç ilgimi çekmiyordu. Sevdiğim evrenin başka başrollerle devam etmesi benim hoşuma gitmiyor. Neyse yıllar sonra Bi bakayım dedim ve kitabı okumaya başladım. Bana göre ilk 600 sayfa giriş falandı. Son 80 sayfa gelişme son 20 ye de sonuç diyebiliriz ahhzsjs. Kitabı hızlı okudum akış sorunu yoktu bayağı aktı gitti. Ama öyle çok fazla olay falan yoktu normal hayatlarını okuduk. Devamını da okumam diye düşünüyordum ta ki finale kadar ahxhhshxa. Final beni biraz heyecanlandırdı. SPOILER En sevdiğim karakter olan Haydar Cem Adanan uçurumdan düştü kafayı yedim. Dipnot: Ergenliğimde bile Demirci değil her zaman Cemciydim <3 Zaten eski tayfayı çok az okuduk. Belki de cemin başına bir olay geldi ve finali de demirin ağzından okuduk, onun endişesini gördük diye heyecanlanmışımdır. Son dk beni kendinde tutmayı başaran bir kitap oldu.
Tuğçe Aksal- Veliahtlar
2020 4. kitabı
Tuğçe Aksal' ın kalemi ile tanıştığım ilk kitabının yorumu ile geldim. Tam 700 küsür sayfalık Veliahtlar kitabını severek ve eğlenerek okudum. Hale'nin fazla sulu göz olmasına kızsam da oldukça da güçlü yanları gördüğümde ise eski ben gözlerimin önüne geldi. Yıllar önceki bana çok benziyordu Hale. Masal'a gelecek olursak tam bir çılgınlık abidesiydi ki bu deli dolu karakterleri okumayı hep sevmişimdir. Asal'ın ise dengesizlikleri yine yıllar önce sevmiş olduğum birine çok benziyor ve beni sinir küpüne çeviriyordu. Dört yapraklı yoncamızın son yaprağı Bahar ise çatlak ötesi bir kızdı ki Bahar'ı okuduğum yerlerden de oldukça keyif aldım ve Bahar en sevdiğim karakter oldu. Kitabın sonu ise içimi cız ettirdi. Serinin ikinci kitabını merakla bekliyorum.

Tuğçe AksalYazar · 15 kitap
2 Mayıs 1989 tarihinde Edirne’de doğan yazar, anne-baba mimar olan ailede mimarlık mesleğini seçmiştir. Mimar Sinan Üniversitesinde İç Mimarlık lisans üstü eğitimi sırasında iç mimarlığa yönelik iç mekan tasarımını kurgu ile birleştiren, hocası derste herkese roman yazın ancak iç mekanlarda anlatımda göreyim dediğinde şimdiki adı Karanlık Aşk olan kitabını yazmaya başlayan yazar, hocasının sen buna devam et sözü ile öncelikle Wattpad'de yazmaya başlamış ve kısa sürede 31 milyon okura ulaşınca yayınevlerinin dikkatini çekmiştir. Müptela Yayınları’ndan Karanlık Aşk 1-2-3-4, Şah, Mat, Anadilim Aşk 1, Veliahtlar kitaplarını çıkaran yazarın Çirkinlerde Sever, Koyu Kırmızı gibi kitapları da baskı sırasını beklemektedir. Halen Edirne'de özel aile şirketinde hem mimarlık hem de yazarlık yapmaktadır.