Yarı Yolda Buluşalım

24 Ekim 2025
Lapis Yayıncılık

2025 44. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2025 22:00
Okuma hedefimi tamamlamak için canla başla çalışırken maalesef bu kitap beni mahvetti. Öyle bir modumu düşürdü ki moralim bozulduğu için kitabı elime almadım. Açıkcası normalde önsözleri okuyan biri
1000k
2025 101. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2025 14:22
Okuduğunuz bütün bekar ebeveyn kitaplarını unutun çünkü bu kitap aralarında en gerçekçi olanıydı. İki karakter arasında ki uyum fazlasıyla güzeldi. Başta huysuz bir tanışma olsa da sonrasın da güzel
2025 239. kitabı
Okunma: 17 Kasım 2025 00:03
Selamlar. Nasılsınız? Ben tempolar içinde sürüklenirken kitap okumaya devam ediyorum. Bugün sizlere
LAPİS YAYINLARI
LAPİS YAYINLARI
nın son bebeğini anlatmaya geldim. Madison küçük yaşta aşka kanınca o ilişkiden geriye kalp kırıklıkları ve oğlu kalmıştı. Lakin savaşçı ruhu herşeyi geride bırakıp ileriye bakmasını sağlamıştı. Yinede yorgunluğu bitmiyordu. Bir çok işte çalışıyordu. Oğluna yetmeye ve ona Iyi bir anne olmak için elinden geleni yapıyordu. Yeni taşındığı ev ve gizemli komşusu belki de ona iyi gelirdi kim bilir? Sonuçta bu adamdan aşk istemeyecekti. Gerçi çok çekiciyi. Lakin o aşktan yana darbesini yeterince almıştı. Artık oğlu ve bitirmeye çalıştığı okulu ile ilgilenmeliydi.. “Yarı Yolda Buluşalım”, benim için iki yaralı ruhun birbirine usulca yaklaşırken kalbimi hem sızlatıp hem ısıtan bir hikayeydi. Madison karakterine üzülmekten cidden kitabı okurken kalbim acıdı. Kadın olmak her coğrafyada zor yahu! Garrett başta pislik gibi davransa da sebepleri ve yeni hali çok tatlıydı. Kitap yavaş gelişen gerçekçi bir anlatıma sahitpti. Layla kızım senin gibi arkadaşlar zor bulunur. Ben kesinlikle senden razıyım. Güven ve yenilik korkusu birleşmiş karakterlerimiz yönlerini bulmakta bayağı zorlandılar. En çok da sonunda tüm korkularına rağmen birbirlerinin yaralarını sahiplenip gerçekten yarı yolda buluşmayı seçmeleri beni gerçekten çok etkiledi. Hüzünle umudun, kırılganlıkla sevginin bu kadar güzel dengelendiği çok az romantizm vardır diye düşünüyorum. Bu kitap o hisleri tam kalbime bıraktı. Kitap #slowburn ve gerçekçi duygular okumak isteyen dostlara tavsiyemdir
1K
2025 154. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2025 12:41
Madison Hartland, daha on altı yaşındayken hamile kalmıştır. Ailesi durumdan memnun olmasa da yanında olmuştur. Ve oğlu Jamie dünyaya gelmiştir. Ve Madison yirmi yaşına geldiğinde başka bir hata daha
2026 6. kitabı
Herkese merhaba Bu ay 10 kitap okudum, içlerinde çok çok beğendiğim kitaplar var geçen yıla göre. Bunlardan biri, Yarı Yolda Buluşalım; herkesin zevki bir değil biliyorsunuz kimi sever, kimi
2025 112. kitabı
Slow burn kitap okumayalı o kadar uzun zaman olmuş ki ilk başta tam odaklanamadım ahahah Madison için kalbim kitabın başından sonuna kadar kırıktı. Ona o kadar üzüldüm ki anlamam :( Jamie harika bir çocuktu, beni çok güldürdü. Garrett başta gerçekten tam bir pislikti. Onu kitaba girip boğasım geldi yani. Sonradan ise tam bir sevgi yumağı oldu tabii ki. Hepsi birlikte çok sevimlilerdi. Eski kocasıyla olan kısımları onun ağzından okumak çok iyi geldi. Kitap sadece Madison'un ağzından olduğu için biraz puan kırdım. Kesinlikle tavsiye ederim, çok güzel bir kitaptı <3
Edebiyat & Roman
2026 11. kitabı
Yarı yolda buluşalım:Madisson ve Garret.Madisson yaşadıkları, kızıyla olan mücadelesi ve Garrett ah Garettt hikaye çok güzeldi severek okudum.Her iki karakterinde travmaları yaşadıkları zor bir hayattı ama sonuç güzel oldu
2026 1. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2026 20:15
Merhabalar Yılın ilk kitabı, #lapisyayinlari’ndan çıkan ve kalemiyle ilk kez tanıştığım #LilantJames oldu. Madison, henüz çocuk denecek bir yaşta kalbini yanlış birine emanet ediyor. Geriye kalan
2025 62. kitabı
Okunma: 11 Aralık 2025 19:03
Konusu Genç yaşta anne olan Madison"u ve yeni komşusu olan Garret 'i anlatıyor.Öncellikle daha kitabın önsözünde yazarın yazdıklarını okuyunca çok etkilendim,çünkü yazarımızda erken yaşta anne olduğundan bahsediyor,Bu yüzden madisonun karekterini doğru şekilde yazabildiğini düşünüyorum,Okuması zevkliydi,aşirı yoğun bir smut da yok içerisinde. ,kitapta kısa olduğu için hemen okunabilir Yani kitabı sevdiğimi söyleyebilirim ,madison gerçekten güçlü bir kadındı,Onun karekterini çok sevdim Şimdide maalesef sevmediğim kısımları anlatıcam,Öncellikle kitabın yazım dilinde çok büyük bir özne eksikliği vardı, Örneğin mesela sahneye bir karekter giriyor yazar önce bu kişinin nasıl göründüğünü anlatıyor sonra ne yaptığını anlatıyor en son bu karekterin kim olduğunu söylüyor ve bu yüzden okurken biraz kafam karıştı,Kitapta az karekter olduğu için kimin olduğunu tahmin çok zor değil, ama yinede bunun benim için sorun olduğunu söylemek istedim. Ve son olarakta bazı yerlede 'n' harfi 'm ' olarak yazılımış ,bunun sebebi ne acaba ,çünkü başka kitaplarda da buna benzer yazım yanlışları görmüştüm
2025 54. kitabı
Yarı Yolda Buluşalım - Liliant T. James Merhabaaa Bugün size Liliant T. James’in kaleminden çıkan ve beni derinden etkileyen bir romantizm hikayesi olan kitapla geldim. Eğer slowburn ve gerçekçi,