The Summerhouse Serisi 1

Orijinal Adı:
The Summerhouse

·384 syf.·
2015 100. kitabı
Hakkında çok şey yazılacak bir kitap değil. Akıcı ama edebi değeri olmayan çerez bir kitap. Geçmişe dönme şansımız olsa, hayatımızdaki keşkeleri yoluna koyma imkanımız olsa, her şey düzeler mi? Hayatımız boyunca mutlu olur muyuz? Sorularına bir nevi ütopik olaylarla cevap arayan bir kitap. Okunmaması bir kayıp değil...
2020 12. kitabı
Sanırım okuduğum ilk kitaplardan biri olduğundan dolayı benim için bu kadar özel bir kitap. İlk başlarında sıkılıp bıraksam da devamındaki olaylar için 100 sayfayı sıkılarak okumaya fazla fazla değer. 3 ana karakterden hikayesini en sevdiğim kesinlikle Madison oldu. Okumamın üzerinden o kadar yıl geçti ki ben hala senede bir kere okurum, full okumasam bile Madison'un ya da Ellie'nin hikayesini okuyup dozumu alır kapatırım. Çok sevdiğim ve ölene kadar tutacağım bir kitap.
2018 20. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2018 23:17
İlk önce şunu söylemeden geçemeyeceğim: Turkuvaz Kitap hala var mı bilmiyorum ama bu kitabın editörünün felaket olduğu kesin. Anlam bozuklukları, unutulan kelimeler, imla hataları... Tüm bunlada rağmen kitabı bitirdiysem alkışı hak ettim. Kitabın konusuna gelirsek, ilginçti. Heyecanlı başladı, ama sonra sıradanlaştı. Sonunda da tebessüm ettirdi. Yani hislerim karışık. Beğendim de diyemem, beğenmedim de.

Jude DeverauxYazar · 9 kitap
Jude Deveraux, For All Time, Morning Ayışığı ve Parlayan Zırhlı Bir Şövalye gibi kırk üç New York Times bestselcisinin yazarlarıdır. Seçkin kariyeri için 2013'te Romantic Times Pioneer Ödülü ile onurlandırıldı. Bugüne kadar, kitaplarının altmış milyondan fazla kopyası dünya çapında basıldı.