1

1 Bilgi

4 üye
Takip
HİPOKAMPUS: Hiçbir kavgayı, romantik karşılaşmayı ya da sevgi dolu anı unutmayan fil; sizin de unutmanıza izin vermez. Kadınlarda daha geniş ve aktiftir.
Sayfa 13·Kitabı okudu
1 Bilgi
Normal olanı normalleştirmeye çalışıyoruz!
Puan vermedi·96 syf.··
2024 71. kitabı
·
8 saatte okudu
·
Okunma: 31 Aralık 2024 06:04
Bugün sizlere son dönemde okuduğum, özellikle ebeveynlerin kütüphanesinde bulunması gerektiğine inandığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Kitap, her genç kızın hayatında karşılaşacağı regl dönemi
1 Bilgi
Hadi Konuşalım!İlayda Eskitaşçıoğlu · Genç Dinozor · 202214 okunma
Regl olduğumda 11 yaşımdaydım. Annem biraz bahsetmişti ne olduğundan ama ona rağmen aklımda o kadar çok soru vardı ki! Ne kadar savı akacak? Dışardan bakan biri suratımdan regl olduğumu anlayabilir mi? Ya kıyafetlerime bulaşırsa? Peki tam olarak kaç gün sürecek? Tekrar geldiğini nasıl anlayacağım? Önden hazırlık yapabilir miyim? Vücuduma her baktığımda farklı bir soruya cevap ararken buluyordum kendimi.
Sayfa 5 - Ayrıntı yayınları 1. Baskı·Kitabı okudu
1 Bilgi
Grip aşıları değiştirildi!
On yıldan uzun bir süredir yıllık grip aşısı dört tip influenza virüsüne karşı koruma sağlıyordu ancak bu yıl durum değişti. Geçmiş yılların aksine 2024-2025 sezonu için grip aşıları, Yamagata suşu grip virüslerini içermiyor. Çünkü kanıtlar artık bu grip türünün artık var olmadığını gösteriyor.
Sayfa 6 - TÜBİTAK yayınları·Kitabı okudu
1 Bilgi

1 Bilgi Konusuna Benzer öneriler

y
Yaşamak Güzel Şey4 üye · 1 yeni gönderi
Takip
l
Leyla ile Mecnun (dizi)7 üye · 1 yeni gönderi
Takip
k
Kadın Erkek İlişkileri51 üye · 8 yeni gönderi
Takip
Grip aşıları, insanları her mevsim hasta eden en yaygın grip virüsü alt tiplerine karşı korumak üzere tasarlanır.
Sayfa 6 - TÜBİTAK yayınları·Kitabı okudu
1 Bilgi