k

Kpss 2024

31 üye
Takip
2024 KPSS sınavı ile ilgili paylaşımlar ve hazırlıklar.
Kpss sorusu şerefine
Kpss 2024

Berivan Giray

@berivangiray
·
felsefe kitabıdır. kitabın son bölümünde yapılan sisifos analizi hermeneutik; yani yorum felsefesine girer ve en önemli örneklerinden biridir. ayrıca öznenin kuruluşuna ilişkin ahlaki-rasyonalist düşünce eleştirilmiştir. fransız komünistlerinin şimşeklerini üzerine çekmesinin sebeplerinden biri budur. hayata kendi isteğimiz dışında fırlatıldığımız için, öleceğimizi kabullenip yaşamamız sebebiyle intihar etmememiz gerektiği ve yaşamaya çalışmanın bir başkaldırı olduğunu savunur. varoluşçuluk ilginizi çekiyorsa, kesinlikle okumanız gereken bir kitap.
Felsefe-Düşünce
Çok aminnn...
Çok emek verip, türlü türlü fedakarlıklar yapıp emeğinin karşılığını alamamak korkusu ne kadar acıtıyormuş kalbi. Rabbim gönlüme huzur ve hayırlısıyla emeğimin ve bu yolda benim gibi emek veren herkesin yardımcısı olsun...🤲
Kpss 2024
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Rabbim kolaylaştır zorlaştırma. Rabbim, hayırla sonuçlandır.
Kpss 2024
Herkese KPSS Sınavında Başarılar Allah Kimsenin Emeğini Boşa Çıkarmasın…
Kpss 2024

Kpss 2024 Konusuna Benzer öneriler

k
Kpss63 üye · 1 yeni gönderi
Takip
İnsanlık77 üye · 1 yeni gönderi
Takip
h
Hadisişerif2 üye · 1 yeni gönderi
Takip
Sınav ücretini ödeyeceğime İhsan Efendiden taze kahve alsaydım keşke yarım kilodan fazla alabiliyordum.
Kpss 2024