İkbal

İkbal
@mit_taskn06
Biyomedikal Mühendisi
Y.L
Deep
1 Mayıs 1997
160 okur puanı
Temmuz 2018 tarihinde katıldı
Şeffaflık talebi her şeyden önce siyasetçileri ifşa etmek, maskelerini düşürmek, haklarında skandal yaratmak içindir.
Sayfa 20 - Metis Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
İnsanlar birbirleriyle özgürce rekabet ederken sermaye çoğalır. Bireysel özgürlük sermaye tarafından kendi çoğalması için ele geçirildiği ölçüde köleliktir. Yani sermaye üremek için bireyin özgürlüğünü sömürür: "Özgür rekabette özgür olan bireyler değil sermayedir."
Sayfa 13 - Metis Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı
İnsanı iradesine karşı sömürmek verimli olmaz.
Sayfa 13 - Metis Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı

İkbal

, bir kitap okudu
9/10
·118 syf.··
6 saatte okudu
·
2024 36. kitabı
İsmail Saymaz
8.4/10 · 3.077 okunma
Önce Oku-Araştır Sonra İnan veya İnanma
9/10
·118 syf.··
2024 36. kitabı
·
6 saatte okudu
·
Okunma: 28 Kasım 2024 00:52
Kapsamlı bir araştırmacı gazetecilik örneği. Yazarı tebrik ederim. Anlatılanlar mahkeme tutanaklarından aktarılıyor. Yani yaşananlar gerçek. Kitap kısa fakat değinilen konulardan ötürü içeriği biraz ağır ve de mide bulandırıcı gelebilir. Psikolojimizin pek sağlıklı kalmadığı bu dönemde okuyacaklarınızın biraz sizi yorabilir. Toplumsal düzlemde yaşanan değişimlerin bir yandan bu gibi oluşumlarla ilişki içinde olması bariz görünen bir şeydir. Topluma sirayet eden bu gibi yapıların vermiş olduğu tahribat ortadadır. Okuyup araştırınca dehşetler içinde kalmamak elde değil. Bilinçli olmak daha kolay emin olun. Okumak, araştırmak bunlara dahil olmaktan ve inanç sömürüsüne maruz kalmaktan daha kolaydır ve de daha güvenlidir. Nesillerin bu sarmaldan kurtulması elzemdir. Kitabın okunup, bu konuların araştırılması, yayılması bireysel ve toplumsal açıdan ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. Okuyacak olan değerli okurlara aydınlık yarınlar dilerim.
1000Kitap
Şehvetiye Tarikatıİsmail Saymaz · İletişim Yayıncılık · 20193,077 okunma