Polisiye konusunun hakkını veren kitaplardan. Yazarın mesleğinden kaynaklı çok tıbbı terim var ama bu akışı bozmamış. Sizi aldığınız zevkle bırakmıyor bir de aralarda tarihi bilgiler veriyor. Zevkli bir okumaydı. iyi okumalar.
Güzel bir romandı. Bilim kurgu sevenler için birebir. Okurken sıkıldım. Normalde günlük 100-150 sayfa okurum ama bunda 50 sayfayı zor okudum. Sonunda, "Ohaa!" falan demiyorsunuz, bilim kurgu, aksiyon işte. Eğer bilim kurgu seviyorsanız mutlaka okuyun. Güzel bir konu, akıcı anlatımı var. İyi okumalar.
Agathanın en iyi kitabı bunun dizisi de var 3 bölüm. Kitabı okumadan diziyi izlemeyin çünkü okuduktan sonra izlemek hayallerinizi doğrulayacak ve zevkli hale getirecek. Agathaya bu kitapla başladım ve bundan sonra 10 kitabını daha okudum. Kesinlikle bu türü sevseniz de sevmeseniz de okumanız gerekecek bir kitap. İlk başlarda karakterleri tanıtması sizi sıkabilir. "Bu ne ya..." diye söylenebilirsiniz. Sadece, devam edin. Pişman olmayacaksınız. İyi okumalar.
Stride dedektifin 2. hikayesi ve şaşırtmayı başarıyor. Annesi babası ölmüş genç kız var ve o kızı öldürmeye çalışan birilerinden kaçıp Strideye sğınır ve oda yardımcı olur. Sonuna kadar suçlu içinizde yaşayacak ama siz kim olduğunu tahmin edemeyeceksiniz. Benim burada bulduğum anlamsızlık kitabın ismiydi çünkü çok az kısmında hipnoz sahnesine verilmiş ticari bir açıdan koyduğunu düşünüyorum tabii sonunda hipnoz ile kurban arasındaki bağlantıyı azda olsa vermiş. Okuyunca anlayacaksınız ve sonunda şaşıracaksınız. İlk romanından başlayın yoksa karakter ile bağlantı kurmada zorlanırsınız, sevmezsiniz. İyi okumalar.
Polisiye seven varsa okusun ktabı. Güzel bir kurgusu vardı. Zaten Stridenın hayatını seviyorsunuz. Güzel ve seri bir anlatım. Akıllıca işlenmiş bir cinayet. Şaşırıcaksınız.