Beyhan kırgın

Beyhan kırgın
Cahit Zarifoğlu... Her yüreğin lisânı farklıdır... ________________________________________ Sabahattin Ali Fyodor Dostoyevski
Aşçılık
HRÜ
Şanlıurfa/Halfeti
15 Ağustos
695 okur puanı
Nisan 2022 tarihinde katıldı
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Günaydın 1K..
| Umulmadık bir gün olabilir bugün. Bir çay söyle, Yağmurların kokusunda..' Cemal Süreya @_Saudad_e📸
1000Kitap
Beyhan kırgın isimli okura yanıt verildi
Beyhan kırgın
Benimki hiç bükülmüyor yaa
Üst komşum çocuklarına sürekli çığlık çığlığa bağırdığı için benim bile psikolojim bozuldu. Ya burdan taşınamazsak da benim çocuklarım da bu çığlıklara maruz kalırsa diye. Çocuklarının Sosyal Hizmetlerde daha mutlu olacağından emin olsam arardım ama emin olamam... Başvuru için gittiğimizde bahçedeki "çocuk mu alacaksınız" diyen cübbeli adamı hatırlıyorum. Mesut da bana dönüp "marketten şeker mi alıyoruz, bu ne diyo" demişti. Yine hassas bir dönemdeyim sanırım, siz bana bakmayın, en kötü aile bile ailesizlikten iyidir. (İstisnai durumlar hariç tabi ki)
yasemin isimli okura yanıt verildi
Beyhan kırgın
Hiç şüphesizz