Çağrı Ç.

Çağrı Ç.
@randall1905
to have or to be
En zor günümde tek başıma kahkaha atmaya başladığımdan beri kimsenin varlığına ihtiyaç duymuyorum. - Charles Bukowski
Alıntı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Beni Tutmayın #YUSUFHAYALOĞLU
Ey kir içinde yüzenler, herkesin atına binenler Ey sürünenler, ey bölenler, bölünenler, Herkesi birbirine düşürüp, sinsice sevinenler Ey gençliğimi harcayanlar, ey kağıttan kaplanlar, zavallı sıçanlar. Ey ciğeri beş para etmezler, ey sıkıyı gördü mü fellik fellik kaçanlar Ey darbe kaçkınları, orta yolcular, dönekler, sümüklü böcekler Ey ispiyoncular, bozguncular, medya çömezleri yüzü yırtılmış köçekler, ibneler Beni tutmayın ulan burama geldi dayandı. Beni tutmayın bozarım bu kirli numaranızı Yıllardır öyle çok sömürdünüz, öyle çok kan kusturdunuz ki Ulan bir şarjöre diz çöktürürüm ALAYINIZI!
Şiir
Olağan Psikopatlar
Ne kadar iyi olursan ol .Geldiğini göremesinler Olağan Psikopatlar
Psikoloji
Cephanemiz yoksa süngümüz var ya!
Tarihe Geçen Hazırcevaplar “Niye kaçıyorsunuz?” “Efendim düşman geldi.” “Nerede?” “İşte” diye 261 rakımlı tepeyi gösterirler. Düşman tepeye doğru rahat bir şekilde yaklaşmaktadır. Ve bu önlenemezse Kocaçimen’de emrinde bulunan 57. Alay da yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Mustafa Kemal hiç tereddütsüz askerlere bağırarak: “Düşmandan kaçılmaz!” der. “Cephanemiz kalmadı.” “Cephanemiz yoksa süngümüz var ya!
Kişisel Gelişim