Maral atmaca seviyorum lann
9/10
·448 syf.··
2026 3. kitabı
10 / 7 veya 9 veriyore Bu kitap 4 kitaplik seri ama ben iki kitabını okudum Aksiyon ve ekip kurgusu , güçlü kadın karakter seviyorsanız okuyun lan Öncelikle Sedef karakterini hem sevdim hem gıcık oldum Çok huysuzdu ama bencil değildi Eğer yaşadıkları şeyleri bilseydiniz bencil demezsiniz Ayrıca alaz var ben alaz ve Sedef ikilisini çok sevmesemde atışmalarını okumaktan keyif aldım Ayrıca alazı haklı buldum konu var eğer Sedefi seçse diğerleri ölürdü ve A kişisi Psikopat olduğu için peşlerini bırakmazdı Sedefin ölmesini istemedi zaten bu yüzden Sedef kurtarmak için geri geldi Lütfen kitabi düzgün bir beyinle okuyup gelin !
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma
7/10
·72 syf.··
2026 51. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim. . . Kitabımız bir öykü kitabı içerisinde birçok değişik öykü ve alınlı bazı öykülerde ise şiir eşlik ediyor. Hadi gelin kısa bir öyküye bende yer vereyim. ️Başımın Tacı İstediği lastiği bulamamıştı ama babası bulurdu biliyordu çünkü ona güveniyordu. 1 hafta sonra lastik değil vefatını gördü babasının işte o zaman dünyası başına yıkıldı.Babasının cebinde o para vardı ama artık babası yoktu. Sancılı geçen hayatı ömrü boyunca devam etti. . . #kitapalıntısı Kelimeler vardı Unuttum hepsini Bir dağ dikildi karşıma Seslendim kelimesiz Cevap vermedi Dönüp gidecektim ki "Gel" dedi ve sonra "Hatırla" ️Mesajlar veren öyküler yer alıyor.
Birimiz Hep UyanıkSedef Özkan · Yitik Ülke Yayınları · 202510 okunma
Reklam
10/10
·448 syf.··
2026 14. kitabı
"Bir köşeye çekiliyorsun, belki de bir duvar dibine. Sonra uzun uzun bakıyorsun gökyüzüne..."Maral Atmaca’nın kalemine bir kez daha hayran kaldığım, okurken hem nefesimin kesildiği hem de kahkahalarla güldüğüm muazzam bir seri maratonunun sonuna geldim! Saka ve Sanrı'dan sonra bu seri de benim için kesinlikle tereddütsüz bir 10/10!Hikaye, yetiştirme yurdunda 29 çocukla birlikte gizemli bir şekilde damgalanan ve o geceden sonra hayatı tamamen değişen Sedef'in Maral Atmaca Yankı Sarmaşık etrafında dönüyor. Yıllar sonra "Damgacı"nın yeniden ortaya çıkıp bu yarasaları tek tek avlamaya başlamasıyla ekibin bir akademide toplanması ve hayatta kalma mücadelesi tek kelimeyle kusursuz işlenmiş.Yaralasar'ı Benim İçin Unutulmaz Kılan Ne Oldu?Mizah ve Eğlence: Kitabın gizemi ve aksiyonu ne kadar yüksekse, komedi dozu da bir o kadar harikaydı! Sedef’in o dik başlı, hazırcevap ve esprili yapısı okurken beni sürekli güldürdü. Karaktere ve mizahına kelimenin tam anlamıyla bayıldım!Dostluk ve Ekip Ruhu: Sedef, Alaz Altuğ Sipahi, Yiğit, Hakan ve diğer tüm Yarasalar... Aralarındaki o didişmeler, birbirlerine olan bağlılıkları ve kurdukları o sıcak bağ içimi ısıttı. Bir kitaptaki ekip ruhu ancak bu kadar güzel yansıtılabilirdi.Gizem ve Ters Köşeler: "Damgacı kim?" sorusunun peşinden koşarken yazarın önümüze serdiği ipuçları, kurduğu akıl oyunları ve yaptığı ters köşeler yine bildiğimiz Maral Atmaca kalitesiydi.Aksiyonun, derin bir gizemin ve bolca kahkahanın bir arada olduğu, okurken asla sıkılmayacağınız bir dünya arıyorsanız bu 4 kitaplık seriyi gözünüz kapalı okuyun. Yarasalar her zaman kalbimin bir köşesinde kalacak. Kesinlikle tavsiyemdir!
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma
Puan vermedi·144 syf.··
2026 8. kitabı
Kitap biraz sıkıcı ama sıkıcı olduğu kadarda güzel ve hızlı bitirilcek bir kitaptı ben 2,5-3 saatte bitirdim:D kitabın konusuna gelecek olursak ana başlıklar var ve onlarla ilgili şeyler anlatılıyor örneğin bir konuda Aras’ın yurtta kalması, ordaki arkadaşlarıyla güçlü bir bağ kurup onlara bağlanması Sedef öğretmenin gelip onlara “hayal kutusu” hazırlaması gibi gibi… başka bir örnekte ise liseli kızların “Ezgi” adında bir arkadaşlarının bir anda ortadan kaybolup gitmesi, bulduklarında ise onu cezalandırmak amaçlı gezi paralarını ödetmeleri vb. Kitap aslında tek bir konuda kalmıyor bir çok konuya değiniyor ama konudan konuyada atlamıyor. Ayrıca dostluğu, sevgiyi, arkadaşlığı öğreten bir kitap. Eğer boş zamanınızı değerlendirmek isterseniz okumanızı tavsiye ederiimm🩷
1000Kitap
Gizemli YurtÇiğdem Eker · Maşuk Kitap · 201610 okunma
Spoiler içeren inceleme
7/10
·448 syf.··
2026 19. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 25 Mayıs 2026 18:03
Öncelikle yazarın emeğini kutluyorum ve başlıyorum eleştirime. Şimdi baş karakter Sedef üzerine cok yükleme yapılmış bu beni yordu. Hem kimsesiz hem, hem özel (ilactab etkilenmiyor), sıkıcı derecede sakar, güzel, bencil, kibirli, merhametli, dokunma anksiyetesi var, cok yetenekli, sivri dilli, asi, kırılgan... yazarken yoruldum. Hep karakterin bu özelliklerini tekrar tekrar okuduk. Konu guzel ama kitabi alirken ben fantazya beklemiştim daha doğrusu öyle sanmıştım. Heyecanla basladim ama beklediğimi alamadım. Karaktetlerin yunan heykeli olmasi bu tarz kitaplarda sık rastlanan bir şey tabi ki yunan heykellerimiz burda da var. Ama bilmiyorum biseyler yavan bir tat verdi bana yavas ilerledi olaylar. Mantık hataları olduğunu düşündüğüm noktalar da vardi ama yine de seriyi tamanlayacagim ilk kitaptan sonra açılan cok seri okudum umarim bu da oyle olur. Gençler gönül rahatlığıyla okuyabilir, içerik temizdi.
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma
Sedef'im
Puan vermedi·448 syf.··
2026 23. kitabı
Her koşulda Alazın önceliği diğer insanlar olup sevdiği kadını arka planda tutması çok can yakıcı bir şeye dönüşüyor.Sedef'in her zaman sevdiği adam tarafından zarar görmesini okumak beni yıpratan bir husus oluyor ve kitapta ilerlemeyi zorlaştırıyor bence.
Düşünce
Yaralasar - 2Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202111,3bin okunma
Reklam
Reklam