Kardeşlerimin bu TV'yle ne yaptığını sorgularken az sonra ne işe yaradığını göstereceğini söylemişti.
PS2 'sini bağlayıp beni çağırınca tepkim "Waoww bu hâlâ çalışıyor muydu, kasetlerinin hepsi bozuk sanıyordum, ne açtın?" deyince Crash açtığını söylemişti. 14-16 yıl geriye gittik. :) Crash' ın yarışını biliyordum ama bu yaratıklarla savaşma kasetini ilk kez oynadım.
Duffy duck, smackdown, FIFA, barbie kaykay, tekken, tarzan, GTA, Hugo, Tom ve Jerry, Sonic vs. vardı. Hepsi güzeldi. Birkaç değişik dövüş kasetleri daha. Ama ben genelde (FIFA hariç) saydıklarımı oynuyordum. Barbie kaykay atariye de ait olabilir. Bu da güzeldi ama kaset oyunun yarısını açıyordu. Onlarla nasıl diğerlerini oynuyorsam benle barbie de oynamışlardı. Ve benden daha iyi :))) Kıyafet seçip buz pateni ya da kaykay alıyorduk. Başka bir şeyini hatırlamıyorum. Bir tane daha vardı bu tarz ama o hiç açılmamıştı.
TV'nin açma kapama düğmesinin çıkarıldığını fark ettiğimizde 3' ümüz arasında ona sahip olan tüm gün oynuyordu ve kaset seçme hakkına sahip oluyordu. Geriye kalan ikili dönüşümlü olarak eşlik ediyordu. Ben, 1.5 yaş küçük olan ve 3.5 yaş küçük olan kavgasını ederken benden 4 yaş büyük ablam hiç umursamıyordu. O yüzden ben düğmeyi kapınca eşlik için ablamı istiyordum.